Saç Rengi ve Saç Boyama yardımmm :S

gamze_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
280
0
96
Ankara
:ecrin_bebek: yaa kızlarr ben sacımaa palettenın bugulu gece adlı boyasını surdum ustundekı resımle alakası yok cok koyu tuttu mafoldumben nasıl sarı yapabılırım bu sacıı mafoldumben

o rengin koyu olduğu numarasından belli zaten canım.4.36 nerdeyse koyu kahve gibi bişey olur.çok defalar dediler kutunun üzerindeki resimlere aldanmayın katalogtan karar verin diye.bikaç defa beyaz sabunla yıkamayı dene bakalım.inşallah açılır biraz rengi.bir de yeni boyamışsın ya ondan çok koyu gözükmüştür gözüne.bikaç defa yıkarsan değişiceğine eminim.sarı yapmaya gelince kolestonun yoğun renk açıcısı turunculaştırmadan açıyormuş diye duydum ama çok yıpratıyormuş.palettenin yoğun renk açıcısını güvenle kullanabilirsin ama o da turunculaştırıyor.açtıktan sonra küllülerle tekrar boyaman gerekicek.boyalı koyu saçı açınca malesef ki turuncu oluyor.

yaa canım ben palette normalde acık tutuo sıyahı bıle yanı koleston gıbı olmadgı ıcın boyadım (((( benım bu sacı 2 ayda acmam lazımmmmmmmmmmmmmm baska ne kullanıyım sencde

önce bir dene beyaz sabunu bakalım açıcak mı.açılırsa biraz gittikçe rengini açarak boyarsın.bi hafta bekle bi daha boyamadan önce.bu arada da sabunla yıkamaya devam et.eğer kahveye kadar açılırsa rengi 6.0 ya boya önce.sonra 7.1 e daha sonra 8.1 e boyayarak devam et açmaya rengini.her boyama sonrasında bi hafta ara bırak en azından.

küllü renklerle boyamak daha mantıklı saç rengini açarken bence.bir de birden açık renge boyarsan turuncu olabilir saçların ona dikkat et.kademeli olarak açmalısın o yüzden.

hacı şakir beyaz sabun işe yarıyo ama sen sarışın olmak isityosun beyaz sabun sarışın olmana ne kadar fayda sağlar bilemicem,zor, oriel iyi değil ama sarışın olmak için oriel yaptırmak zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…