M mstmllf Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2014 10 0 6 34 Ankara 27 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mstmllf #1 Arkadaslaaarrr nikahimizi nisanlimin yasadigi sehirde yapacagiz insallah ama sorun su ki orda gelinlik mi giymeliyim ben? O sehirdekiler de gorsunler beni gelinlikle, dugunumuze gelemezler diye.. Gerci o sehre gelin gidicem insallah zaten :-\
Arkadaslaaarrr nikahimizi nisanlimin yasadigi sehirde yapacagiz insallah ama sorun su ki orda gelinlik mi giymeliyim ben? O sehirdekiler de gorsunler beni gelinlikle, dugunumuze gelemezler diye.. Gerci o sehre gelin gidicem insallah zaten :-\
menekse_87 Herkes değerini kendi belirler... Kayıtlı Üye 27 Ocak 2014 504 96 123 27 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mstmllf #2 bence giyme imkanın olursa giy cnm ama giyemezsende nikah için çok güzel abiyeler var onlardan alabilirsen al derim
bence giyme imkanın olursa giy cnm ama giyemezsende nikah için çok güzel abiyeler var onlardan alabilirsen al derim
LoadedGun Evlivemutlu <3 Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 5.984 90 113 28 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mstmllf #3 Giyebilirsin de giymeyebilirsin de sana kalmış birşey canım ben olsam giyerdim