Yardımmm Eltimin yaramaz çocuklarından bıktım .

Diğer evde kayınvalidenin eviymiş, konu sahibine yüklenecek yorumlar neden yapıldı anlamadım. Kayınvalide evde yok, konu sahibi evde yok ama elti çocuklarını konu sahibinin evine postalıyor. Elti çocuklarına bakacak birisini bulsun. Vallahi çocuğumu döven padişah çocuğu olsa parçalarım, anasını ayrı parçalarım.

Hayır kayınpeder rahmetli oldu ama kaynanamda maşallah kocamı kendi kocası yerine koyuyor o Eltimin çocuklarının bana asla saygısı yok yaşları da 9 8 yaşlarında ben inan zaten çalışmadığım zamanlar hep ben bakıyordum ama artık çalıştığım için çok zorlanıyorum en zorlandığım kısımda çocuklarımla kavga etmeleri
Çocuklara ve eltinize müsait değilim bugün gelmesinler diyeceksiniz. Bir daha da anne babasız kimse kimsenin evine gitmesin. Yetişkin olmayan yerde bu kadar çocuk bir arada hiç hoş değil ..

Eltinizin yaptığı şey terbiyesizlik ama söyleseniz de yine devam eder. Bu tip insanlar yüzsüz olur çünkü. Mecburen sabredeceksiniz, yakın akrabalık var

Hayır kayınpeder rahmetli oldu ama kaynanamda maşallah kocamı kendi kocası yerine koyuyor o Eltimin çocuklarının bana asla saygısı yok yaşları da 9 8 yaşlarında ben inan zaten çalışmadığım zamanlar hep ben bakıyordum ama artık çalıştığım için çok zorlanıyorum en zorlandığım kısımda çocuklarımla kavga etmeleri
Yüz vermeyin ya eltiniz de pek uyanık hazır evi almış çocuklar sizde bakılıyor bedavaya maaşı cepte kalıyor. Saygısızlık bu madem ikinize de ev verdi kv hem sizinlevyaşayıp hemde çocukları sizde bakması saçma geldi.

Yüz vermeyin ya eltiniz de pek uyanık hazır evi almış çocuklar sizde bakılıyor bedavaya kendi maaşı cepte kalıyor. Saygısızlık bu madem ikinize de ev verdi kv hem sizinlevyaşayıp hemde çocukları sizde bakması saçma geldi

Bence de en iyi seçenek çocuklarınızı dükkanda yanınıza alıp evi boş bırakarak eltinize de ev boş olduğu için çocukları gönderemeyeceğini söylemek. Bi süre böyle devam edin mecbur bi seçenek bulmak zorundalar. Biri anaokullu en büyüğü 9-10 yaşlarındaki 4 çocuğunda evde yetişkin olmadan yalnız kalmaları hiç doğru değil bu arada. En önemlisi buna çözüm bulunmalı. Ne kadar süre yalnız kalıyorlar? Aynı yerde duracaklarsa bile. Yatak odanızın kapısını kilitleyin, oyuncaklar sadece oturma odasında bulunsun. Bu duruma çözüm üretemiyorsanızda kamera kurdurun eve çok zor değil bir iki kamera alıp internet üzerinden bağlı olmak. Hem kayıt yapacağı için dövme anlarını eltinizle kaynınıza gösterip çözüm bulmazlarsa müsait olsanızda çocukları kabul etmeyeceğini söyleyebilirsiniz. Babaları çocuklarınızı korumuyor bari siz anneleri olarak durumun farkındaykrn biraz dik durmaya çalışın. Eşinize büyük sorumluluk düşse de madem yapmıyor biraz kötü olmayı göze alıp bu soruna sizde el atabilirsiniz

Allah korusunda o çocukların başına her şey gelir.ne cesaretle siz onları evde tek bırakıyorsunuz?sakın öyle şeyler yapmayın.çocukları yanınız alın bir süre.eşinizlede konuşun bizim çocuklar çok eziliyor artık gelmesinler ya sen söyle ya ben konuşacağım deyin.kvyede deyin yani bunlarda senin torunun rahat vermiyorlar işte çocuklara istemiyorum her gün görüşmelerini deyin.yani kv ile oturduğunuz sürece bir çözüm olacağını pek sanmıyorum ama o çocukları lütfen yalnız bırakmayın.

X