Yardımmm Eltimin yaramaz çocuklarından bıktım .

Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe rağmen hiç bişey demiyor ve ben rahatsız oluğumu söylediğim zaman kv de :" bunlar ben ölünceme kadar gelecekler" falan diye beni azarlıyor ne yapmam lazım lütfen kızlar söyleyin yardımmmmmmmmm
Sizin neden kendi eviniz yok?

Senin yardıma ihtiyacın yok söyle kayinvaliden konu açsın onun durumu daha zor, iki gelin arasında kalmış kadın, torunlarına da ayrı gayrı yapamaz zor iş. Bence siz hem kendinize hem kayinvalidenize bir iyilik yapıp taşının herkesin kafası rahat olsun. O evde kaldığınız sürece o çocuklar gelecek istedikleri gibi o dolabı açıp canlarının istediğini yiyecek istedikleri gibi oynayıp dagitacaklar ve siz odanızın kapısını kilitlenmekten başka birşey yapamayacaksınız, orası ortak alan çünkü ve o kadın babanneleri her türlü hakları var üzgünüm. Çocuklardan nefret etmek nedir yaaa o konuda ayrıca şiddetle kınıyorum!!!

Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe rağmen hiç bişey demiyor ve ben rahatsız oluğumu söylediğim zaman kv de :" bunlar ben ölünceme kadar gelecekler" falan diye beni azarlıyor ne yapmam lazım lütfen kızlar söyleyin yardımmmmmmmmm
Evini ayırsan sorun çözülür kendi evine de almazsın olur biter niye bukadar büyüdü bu mevzu ?

Senin yardıma ihtiyacın yok söyle kayinvaliden konu açsın onun durumu daha zor, iki gelin arasında kalmış kadın, torunlarına da ayrı gayrı yapamaz zor iş. Bence siz hem kendinize hem kayinvalidenize bir iyilik yapıp taşının herkesin kafası rahat olsun. O evde kaldığınız sürece o çocuklar gelecek istedikleri gibi o dolabı açıp canlarının istediğini yiyecek istedikleri gibi oynayıp dagitacaklar ve siz odanızın kapısını kilitlenmekten başka birşey yapamayacaksınız, orası ortak alan çünkü ve o kadın babanneleri her türlü hakları var üzgünüm. Çocuklardan nefret etmek nedir yaaa o konuda ayrıca şiddetle kınıyorum!!!
Ama inan evet yorumum ağır olmuş ama çok yoruluyorum tamam gelsinler yesinler oynasınlar ama benim çocuklara hiç rahat vermiyorlar sürekli dövüş kavga dükkanla ilgilenmeye gidiyorum geride kavga kıyamet ben de onların annesi gibi çalışıyorum kardeşim babanne yok evde bana kalıyor Eltimin çocukları

Benim evim işte kocama verilen ev benim olmuyor mu ama kv bizde oturuyor
O zaman kocanla konusacaksin abinin oglu bizim oglumu dovuyor diyeceksin o da abisiyle konuscak. Madem evde kv yok 4 cocuk kafasina gore takiliyor o zaman kilidi degistireceksin.

Kuzum anlıyorum ama ben de çocuklarımla rahat yaşamak istiyorum kv ikimizinde evini o hediye etti ama o bizimle kalıyor eşim annesine bağlıdır da
E siz huzurunuzu parayla takas etmişsiniz ne bekliyordunuz ki ? Hem pastam dursun hem karnım doysun yok öyle bir dünya. O evi kabul etmeyecektiniz gerekirse kira odeyecektiniz ama evinizde bütün söz hakkı sizde olacaktı, kabul ettiysenizde ortak alan fikrine alışın o evi ipotekli olarak düşünün, kayinvalide ölene kadar gerçek anlamda sizin değil. Eşinle konuş olmaz böyle sanada yazık o eve girene cikana arada kalanada yazık.

Kayınpederiniz hayatta mı? Ya da eşinizin başka kardeşi yok mu, niye hep sizinle yasiyor yahu.. durum böyleyse işler degisir
Hayır kayınpeder rahmetli oldu ama kaynanamda maşallah kocamı kendi kocası yerine koyuyor o Eltimin çocuklarının bana asla saygısı yok yaşları da 9 8 yaşlarında ben inan zaten çalışmadığım zamanlar hep ben bakıyordum ama artık çalıştığım için çok zorlanıyorum en zorlandığım kısımda çocuklarımla kavga etmeleri

E siz huzurunuzu parayla takas etmişsiniz ne bekliyordunuz ki ? Hem pastam dursun hem karnım doysun yok öyle bir dünya. O evi kabul etmeyecektiniz gerekirse kira odeyecektiniz ama evinizde bütün söz hakkı sizde olacaktı, kabul ettiysenizde ortak alan fikrine alışın o evi ipotekli olarak düşünün, kayinvalide ölene kadar gerçek anlamda sizin değil.
Kv sadece bana hediye etmedi yalnız Eltimin evide onun

Benim evim işte kocama verilen ev benim olmuyor mu ama kv bizde oturuyor
images-1.jpeg

Kuzum anlıyorum ama ben de çocuklarımla rahat yaşamak istiyorum kv ikimizinde evini o hediye etti ama o bizimle kalıyor eşim annesine bağlıdır da
Eşiniz bağlı değil bağımlı.Anama ben bakıyorum havası atiyordur.O ev asla size ait olmayacak,kv ölene kadar bu eziyet devam edecek.Buyuk ihtimalle eşinizin bu olaylara tepkisi sabret,abartma,vb oyalama, geçiştirme lafları.Büyük önlem alacak kapasite yok eşinizde.Evevgelio oğlumu dövecek elti oğlunu benden önce eşim babasının evine geri sokardı . çocuklarınıza ezik olmayı susmayı,alttan almayı ogretiyorsunuz tebrikler ne uğruna????

Hahaha ama gerçekler bu kadar acı olmasın 😹
Malesf... Tapu olmadıkca ve kendı paranla almadıkca o ev kayın valıdenın gıbı gozukuyor. Hedıye degılde kalacak yer ve hızmet ıcın sıze bahsıs bırakmıs gıbı bır duurm

Eşim malasef bi tepki vermiyor bana da bişey deme kardeşimin çocukları diyor ama ben eve yegenlerim bin aydan bir kere gelseler kv hep yüzüni falan asıyor durduk yere çocuklarıma bağırıyor
Eşiniz bağlı değil bağımlı.Anama ben bakıyorum havası atiyordur.O ev asla size ait olmayacak,kv ölene kadar bu eziyet devam edecek.Buyuk ihtimalle eşinizin bu olaylara tepkisi sabret,abartma,vb oyalama, geçiştirme lafları.Büyük önlem alacak kapasite yok eşinizde.Evevgelio oğlumu dövecek elti oğlunu benden önce eşim babasının evine geri sokardı . çocuklarınıza ezik olmayı susmayı,alttan almayı ogretiyorsunuz tebrikler ne uğruna???

X