- 18 Ekim 2017
- 5.996
- 36.547
- 33
- Konu Sahibi prensesinannesi 94
Senin cocuklar kac yasinda?Nasıl iletişim kurayım canım oğlum canım kızım bakın yapmayın falan diyorum daha ne diye bilirim ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin cocuklar kac yasinda?Nasıl iletişim kurayım canım oğlum canım kızım bakın yapmayın falan diyorum daha ne diye bilirim ki?
Oğlum 3 sınıf kızım ana okuluna gidiyorSenin cocuklar kac yasinda?
Kırada bır secenek ama memeden kesılemeyen ve bedava duran ev varken esınızın ısıne gelmez.. Ev ev ustune olmaz evlenirken bu duurmu keske goz onune alsaydınızEvlerini başlarına çalsınlar inan param yok kı kandime ait ev alayım
Hep bu eşler zaten.... Allah yardımcın olsunKuzum anlıyorum ama ben de çocuklarımla rahat yaşamak istiyorum kv ikimizinde evini o hediye etti ama o bizimle kalıyor eşim annesine bağlıdır da
Ben de bilemedim ki bu kadar evimin istasyon gibi olacağını kuzumKırada bır secenek ama memeden kesılemeyen ve bedava duran ev varken esınızın ısıne gelmez.. Ev ev ustune olmaz evlenirken bu duurmu keske goz onune alsaydınız
Olmaz mı ne ozel kalır ne baska bır sey... Rabbım tez zamnda kurtarsın ınsşşlh ama esınle cok zorBen de bilemedim ki bu kadar evimin istasyon gibi olacağını kuzum
Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce
Benim evim işte kocama verilen ev benim olmuyor mu ama kv bizde oturuyor
Elti de çalışıyor, siz de. Kv sanırım çocuklara bakıcılık yapma, yetişkin olarak refakat etme görevinde ve birlikte yaşadığınız için de haliyle eltinin çocuklar da kvnin yanına geliyor, evde tek başlarına kalamayacakları için değil mi?
Şu durumda sizin çocuğunuza bakılmasında sorun yok, ama diğer torunlara bakması söz konusu olunca "Aman evimde istemiyorum"... Kvyi yollayın eltinize o zaman orada baksın çocuklara, siz de kendi çocuğunuzu işinize çanta gibi taşıyın yanınızda.
Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe rağmen hiç bişey demiyor ve ben rahatsız oluğumu söylediğim zaman kv de :" bunlar ben ölünceme kadar gelecekler" falan diye beni azarlıyor ne yapmam lazım lütfen kızlar söyleyin yardımmmmmmmmm
Amin canım.Olmaz mı ne ozel kalır ne baska bır sey... Rabbım tez zamnda kurtarsın ınsşşlh ama esınle cok zor
Kayinaileden ayrılıp kendinize ait evde oturacaksinizBen kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe rağmen hiç bişey demiyor ve ben rahatsız oluğumu söylediğim zaman kv de :" bunlar ben ölünceme kadar gelecekler" falan diye beni azarlıyor ne yapmam lazım lütfen kızlar söyleyin yardımmmmmmmmm
Seninkiler ufak hele biri anaokul bebesi daha. Eltininkilerde 9, 8 yaşında yazmissin. Şimdi bu 4 küçük çocuk bir arada başlarında ebeveyn, yetişkin biri olmadan nasıl aynı evde durmalarına müsade ediyorsunuz, sizin dükkan yakın onu anladim , gelip arada bakıyorsunuz ama olmaz. Bu 4 çocuk yaşları gereği yarım saat bile yalnız bırakılmamali . Sizin arada gelip kontrol etmenizle olmaz, Allah korusun , tedbir herşeydir. Bunların başından ayrilmayacak bı yetişkin lazım , herkes dağılmış çocuğunu bırakmış fakat bu çocuklar daha çok küçük.Oğlum 3 sınıf kızım ana okuluna gidiyor
O zaman kendiniz parasını verip ev alacaksınız veya kiraya çıkacaksınız. Kv parasını ödediyse kvnin evi oluyor. Çok rahatsızsanız çıkar gidersiniz kadının evine kim geliyor gidiyor karışamazsınız.Canlarım bir ekleme yapmak zorundayım beni y
alnış anlamayın lütfen kaynanamda çalışıyor evde sadece oglum ve kızım var ama benim dükkanım evimin yakınında ve sürekli çocuklarımı kontröle gidiyorum ya onlar yanımda yediriyorum ama Eltimin çocukları benim oğlumu gelip dövüyor ben tamam kaynanam baksın ama gitsin onlarda baksın bizimde evimizi onlarında evini kv kendisi satın aldı bize verdi .