Yardımmm Eltimin yaramaz çocuklarından bıktım .

Evlerini başlarına çalsınlar inan param yok kı kandime ait ev alayım
Kırada bır secenek ama memeden kesılemeyen ve bedava duran ev varken esınızın ısıne gelmez.. Ev ev ustune olmaz evlenirken bu duurmu keske goz onune alsaydınız

Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce

Benim evim işte kocama verilen ev benim olmuyor mu ama kv bizde oturuyor

Evin tapusunu üstünüze yapti mi kaynana bari bu kadar çekiyorsunuz? Hiç sanmiyorum.
Direkt size tapulu degilse hic bir hakkiniz yok evde eşinizin ustune verdiyse de miras seklinde verdiyse yine hakkiniz yok diye biliyorum. Bir boşanmayla evsizsiniz.
Emanet evde yaşiyorsunuz suan sizin eviniz yoook beni cildirmayin 😄😄

Elti de çalışıyor, siz de. Kv sanırım çocuklara bakıcılık yapma, yetişkin olarak refakat etme görevinde ve birlikte yaşadığınız için de haliyle eltinin çocuklar da kvnin yanına geliyor, evde tek başlarına kalamayacakları için değil mi?

Şu durumda sizin çocuğunuza bakılmasında sorun yok, ama diğer torunlara bakması söz konusu olunca "Aman evimde istemiyorum"... Kvyi yollayın eltinize o zaman orada baksın çocuklara, siz de kendi çocuğunuzu işinize çanta gibi taşıyın yanınızda.

Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe rağmen hiç bişey demiyor ve ben rahatsız oluğumu söylediğim zaman kv de :" bunlar ben ölünceme kadar gelecekler" falan diye beni azarlıyor ne yapmam lazım lütfen kızlar söyleyin yardımmmmmmmmm

Sen kv ile yaşayarak zaten en büyük hatayı yapmışsın. Resmen kullanıyorlar seni.

Oncelikle yatak odani kilitle muhakkak.
Kayinvaliden calisiyor madem .
eltinde nasil insan ,laftan anlamiyor.
Dukkan da ne is yapiyorsun? Bir sure okul sonrasi ,cocuklari yanina al,ev bos olsun.
Sonra arada eve yollarsin, arada yaninda dururlar.
Ev bosken cocuklar gidemez.
Esinize cocuklar kavga ediyor,istemiyorum dediginizde ,sizi anlamiyorsa, esiniz de es degil malesef.

Allah aşkına neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz? Kimsenin çocuklarına bakmak kahrını çekmek zorunda değilsiniz çocuklarınızı mı dövüyorlar siz de susmayın ağzınıza geleni sayın bunlara bana bakın lan bir kere daha benim çocuklarıma sataşırsanız mahfederim sizi parçalarım diyeceksiniz dinlemezlerse de bir tane çak o zaman öyle yapmayın etmeyin lütfen demekle olmuyor eltinizle de konuşun ya çocuklarına adam gibi terbiye ver ya da bir daha bu eve gönderme ben senin çocuklarınla uğraşmak zorunda değilim diyeceksin kimseyi alttan almak zorunda değilsiniz kendinizi de çocuklarınızı da ezdirmeyin ha kapınızı da kitli tutun girmesinler

Valla ben her gün postalıyorum çocukları kayınvalideme. Bazen ders çalışmak, bazen temizlik yapmak, bazen de canım istediği için. Çünkü orası çocuklarımın babaannesinin evi.

Sizin sorununuz bu yüzden kayınvalidenizle oturmanız. Kayınvalidenizle niye oturuyorsunuz bu arada? Ev sizin mi? Sizinse kayınvalide gitsin orada kalsın biraz.

Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe rağmen hiç bişey demiyor ve ben rahatsız oluğumu söylediğim zaman kv de :" bunlar ben ölünceme kadar gelecekler" falan diye beni azarlıyor ne yapmam lazım lütfen kızlar söyleyin yardımmmmmmmmm
Kayinaileden ayrılıp kendinize ait evde oturacaksiniz

Oğlum 3 sınıf kızım ana okuluna gidiyor
Seninkiler ufak hele biri anaokul bebesi daha. Eltininkilerde 9, 8 yaşında yazmissin. Şimdi bu 4 küçük çocuk bir arada başlarında ebeveyn, yetişkin biri olmadan nasıl aynı evde durmalarına müsade ediyorsunuz, sizin dükkan yakın onu anladim , gelip arada bakıyorsunuz ama olmaz. Bu 4 çocuk yaşları gereği yarım saat bile yalnız bırakılmamali . Sizin arada gelip kontrol etmenizle olmaz, Allah korusun , tedbir herşeydir. Bunların başından ayrilmayacak bı yetişkin lazım , herkes dağılmış çocuğunu bırakmış fakat bu çocuklar daha çok küçük.

Canlarım bir ekleme yapmak zorundayım beni y

alnış anlamayın lütfen kaynanamda çalışıyor evde sadece oglum ve kızım var ama benim dükkanım evimin yakınında ve sürekli çocuklarımı kontröle gidiyorum ya onlar yanımda yediriyorum ama Eltimin çocukları benim oğlumu gelip dövüyor ben tamam kaynanam baksın ama gitsin onlarda baksın bizimde evimizi onlarında evini kv kendisi satın aldı bize verdi .
O zaman kendiniz parasını verip ev alacaksınız veya kiraya çıkacaksınız. Kv parasını ödediyse kvnin evi oluyor. Çok rahatsızsanız çıkar gidersiniz kadının evine kim geliyor gidiyor karışamazsınız.

X