Yardımmm Eltimin yaramaz çocuklarından bıktım .

prensesinannesi 94

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
24
-14
30
Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe rağmen hiç bişey demiyor ve ben rahatsız oluğumu söylediğim zaman kv de :" bunlar ben ölünceme kadar gelecekler" falan diye beni azarlıyor ne yapmam lazım lütfen kızlar söyleyin yardımmmmmmmmm

Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe rağmen hiç bişey demiyor ve ben rahatsız oluğumu söylediğim zaman kv de :" bunlar ben ölünceme kadar gelecekler" falan diye beni azarlıyor ne yapmam lazım lütfen kızlar söyleyin yardımmmmmmmmm
Birde çocukları çok yaramaz buzdolabından başlayıp yatak odama kadar talan ediyorlar bu çocuklarda yeminle nefret ediyorum

Ev onun, ölünceye kadar gelecekler ya ölmesini bekle ya da ayrı eve çık.

Birde çocukları çok yaramaz buzdolabından başlayıp yatak odama kadar talan ediyorlar bu çocuklarda yeminle nefret ediyorum
Siz kayınvalidenizle, kayınvalidenizin evinde yaşıyorsunuz. Dolayısıyla eve kimin gelip, gelmeyeceğine de o karar verir. Kendi evinizi tutarak bu sorunu çözebilirsiniz.

Elti de çalışıyor, siz de. Kv sanırım çocuklara bakıcılık yapma, yetişkin olarak refakat etme görevinde ve birlikte yaşadığınız için de haliyle eltinin çocuklar da kvnin yanına geliyor, evde tek başlarına kalamayacakları için değil mi?

Şu durumda sizin çocuğunuza bakılmasında sorun yok, ama diğer torunlara bakması söz konusu olunca "Aman evimde istemiyorum"... Kvyi yollayın eltinize o zaman orada baksın çocuklara, siz de kendi çocuğunuzu işinize çanta gibi taşıyın yanınızda.

madem eltinizin çocuklarına bakicilik yapıyor keske eltinizle evli olan ogluyla yasasa. en azindan okul zamanlari.
o kadın cocugunu bedava baktiriyor, kafasi da rahat. aksam alip evine gidiyor..kocaisyla, cekirdek ailesiyle tertemiz evinde keyif catiyor, bakiciya etut merkezine vermediği parayi da keyifle harciyor
ya siz?
kaynanain evinde "sen de kimsin burasi benim evim" tavriyla - muhtemelen esinizin ergenlik odasinda yasiyorsunuz. hem siz hem esiniz para kazanıyor ama evinizde oh diye ayaklari uzatip kendi dizinizi izleyebilme ozgurlugunuz bile yok. yetmez gibi her gun bin kisi dolan evin mutfak alisverisini yapip temizlik yemek vs uğraşıyorsunuz.
peki ne icin?
deger mi yani?
ha yaraniyor musunuz?
asla
bence o evdne ayrilma zamani coktan gelmis. yakinlarda baska ev bulun iki kisi para kazaniyor pekala gecinirsiniz. cocugunuz da okul cikisi dukkaniniza ugrar, karni acikinca "git babaannende ye" diye o eve de yollarsin..biraz da sen keyfine bakarsin

madem eltinizin çocuklarına bakicilik yapıyor keske eltinizle evli olan ogluyla yasasa. en azindan okul zamanlari.
o kadın cocugunu bedava baktiriyor, kafasi da rahat. aksam alip evine gidiyor..kocaisyla, cekirdek ailesiyle tertemiz evinde keyif catiyor, bakiciya etut merkezine vermediği parayi da keyifle harciyor
ya siz?
kaynanain evinde "sen de kimsin burasi benim evim" tavriyla - muhtemelen esinizin ergenlik odasinda yasiyorsunuz. hem siz hem esiniz para kazanıyor ama evinizde oh diye ayaklari uzatip kendi dizinizi izleyebilme ozgurlugunuz bile yok. yetmez gibi her gun bin kisi dolan evin mutfak alisverisini yapip temizlik yemek vs uğraşıyorsunuz.
peki ne icin?
deger mi yani?
ha yaraniyor musunuz?
asla
bence o evdne ayrilma zamani coktan gelmis. yakinlarda baska ev bulun iki kisi para kazaniyor pekala gecinirsiniz. cocugunuz da okul cikisi dukkaniniza ugrar, karni acikinca "git babaannende ye" diye o eve de yollarsin..biraz da sen keyfine bakarsin
Bak bu açıdan düşünmemiştim, daha doğru bir yaklaşım olmuş bu. Elti çocuklar bakılsın diye kv neredeyse oraya gönderiyor, torunlar arası ayrım yapılmaması hepsine bir arada bakabilmesi kvnin gönüllüce, bu güzel ama niye eltinin ev değil? Tek ev konu sahibinin ev mi? Doğru.

Kvnin de düzeni konu sahibinin yanındaysa bu kez kv top gibi iki gelini arasında sekip duracak. Neresinden baksan karman çorman işler, ailede biri hep daha rahatta oluyor, diğeri de zorlayıcı kısımları tolere etmeye itiliyor genelde.

Canlarım bir ekleme yapmak zorundayım beni y
alnış anlamayın lütfen kaynanamda çalışıyor evde sadece oglum ve kızım var ama benim dükkanım evimin yakınında ve sürekli çocuklarımı kontröle gidiyorum ya onlar yanımda yediriyorum ama Eltimin çocukları benim oğlumu gelip dövüyor ben tamam kaynanam baksın ama gitsin onlarda baksın bizimde evimizi onlarında evini kv kendisi satın aldı bize verdi .

X