Yardimm:((

patikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
471
15
48
Kizlar ya ben ameliyat olali 3 ay oldu ama son 2 haftadir sol gogsumun ust kisminda cok agri var sizce bu normalmidir? Doktoruma sordum normal diyor ama ben yinede rahat edemedim aranizda boyle bi durum yasayan varmi? Kolumada vuruyor bu agri sanki tutulmus gibi bi agri var surekli yardim edinn

ters bir hareket mi yaptın yoksa durup dururken mi oldu? zaman zaman ağrın olacaktır zorlanma olmadıysa da. batmalar, bıçak saplanır gibi giren çıkan ağrılar vb. 7. ayın içindeyim. geçenlerde çok zorlanmasa da bedenimin sağ tarafı ağrıdı bir kaç saat kadar. ertesi sabah hafif egzersiz yaptım rahatladı geçti.
memelerinde ısı değişimi, morarma falan yoksa korkma. elini gezdir her iki memende de. ısı farkı var mı bir yerlerde?

Hicbir zorlanma olmadi canim biranda basladi ve gecmiyo yani ara ara geciyo tekrar basliyor cok sukur isi degisimi ve morarma sekil bozuklugu vs yok ama bu agri kas agrisi gibi kolumada vuruyor batma bicak saplanmasi gibi bisey degil bi mr cektiricem galiba(

kas altı mı olmuştu? kaç ay geçti?

Dual plan olmustu 3 ay gecti

kas altı yöntemler daha geç iyileşir. mr çektirme kararını sen verme bence. doktorun ihtiyaç duyarsa seni yönlendirir diye düşünüyorum. bu tür ağrıların 3 ay sonra da olması normal. ben de ilk, dual plan yöntemiyle ameliyat olmuştum. gece uyurken farketmeden kasların yorulmuş olabilir, ağrısı gün içinde kendini belli edebilir. kontrole git en iyisi için rahat etsin. ki ben endişelerinin boşuna olduğunu hissediyorum nedense. çünkü önemli olan ısı değişimi ve morarma benzeri sıkıntıların olmamasıdır canım.

Son düzenleme:

Doktorum eger kolunada vuruyosa boyun fitigi olabilir bi mr cektirelim sana demisti canim ama gogsumun ust kismida agriyo ya o beni endiselendirdi ins dedigin gibi onemli bisey degildir

Doktorum eger kolunada vuruyosa boyun fitigi olabilir bi mr cektirelim sana demisti canim ama gogsumun ust kismida agriyo ya o beni endiselendirdi ins dedigin gibi onemli bisey degildir

dediğin gibi başka bir şeyden de kaynaklanıyor olabilir. geçmiş olsun. umarım ciddi bir şey yoktur. o zaman git madem doktora.
ben çıkıyorum şimdi. işler güçler bekler. yazarsın gelişmeleri.

dediğin gibi başka bir şeyden de kaynaklanıyor olabilir. geçmiş olsun. umarım ciddi bir şey yoktur. o zaman git madem doktora.
ben çıkıyorum şimdi. işler güçler bekler. yazarsın gelişmeleri.

Evet oyle yapiyim en iyisi cok sagol canimm tesekkur ederim:))

onclıkle ck gecmıs olsn patık , umarm kotu br sey yktur.. doktornu ogrneblr mym .. bn de bu hftaıcı bkc dktorla grusup krar vrmek ıstyrm da :S

Sagol canim doktorum hacettepede haldun kamburoglu kesinlikle tavsiye ederim

çok geçmiş olsun canım...doktorunla görüşmüşsün zaten ama bizler işte yinede rahat edemiyoruz..ameliyatı yapan doktorunla görüştün sanırım başka ilgili dala bakan bir uzman ilede görüşmeni tavsiye ederim..göğüs ile alakalı bir durum olsa şekil bozukluğu sertlik vs gibi şikayetlerinde olması lazım ama bunları yaşaman içinde erken diye düşünüyorum...benimde bi kaç gün öncesinde sol göğüs ucumda çok fena bir ağrı vardı ve tüm göğüsüme dağılıyordu doktorum bi problem yok demesine rağmen panik yapmıştım ki çok şükür verdiği bir pomad sayesinde geçti...fazla endişelenme belki bi kas ağrısı kasılmadan kaynaklıdır...endişelenmen boşadır inşallah

Fizik icin randevu aldim zaten canim bide onlar bakicak mr isterler zaten. İns onemli bisey degildir de ben rahatlarim canim ya insan panik yapiyo zaten panik bi insanim:))

Fizik icin randevu aldim zaten canim bide onlar bakicak mr isterler zaten. İns onemli bisey degildir de ben rahatlarim canim ya insan panik yapiyo zaten panik bi insanim:))

inşallah canım sen gönlünü ferah tut...önemli bir şey yoktur :)

canım mr a gerek yok, onlar geçecek bende de olmuştu protez baskı yapıyor damarlar sızlıyor, sen et kemik haşlama ye bol bol kaslar çabuk iyileşsin diye, sütünü yoğurdunu iyi ye kalsiyum al daha çabuk iyileşir, bence mr çektirip radyasyon alma, iyileşecek sabret masaja başlamışsındır zaten masajla azalatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…