- 22 Ağustos 2013
- 3.024
- 9
- 108
- Konu Sahibi kumperisi90
-
Herkese merhaba ,
kizlr ben 22 yasindayim 14 yasimda yanlis hatirlamiyorsam adet gormeye basladim..
Adetlerim hep duzensizdi 1 sene boyunca adet görmedigimi biliyorum.. 16-17 yasindayken doktora gittim , 20li yaslarina.kadar bunlar normal sana hormom haplari verip dengeni bozamam evlide degilsin cocukta istemiyorsun sonucta dedi.
1.5 sene once doktora gittim.tekrar , diane 35 hapiyla bana tedaviye basladi . kisacasi ben hap kullnmadan adet gormuyorum. bu kullandigim.hapta bi nevi dogum kontrol hapi. simdi evliyim ve cocuk.istesemde yapamiyorum. Biri soğani kaynat suyunu ic der.
boyle bi rahatsizligi olan var mi ?
nasil duzeldiniz ? simdiden.herkese tesekkurler...
tam bir teşhis konuldu mu?
Doktor bana.tedavi olmadan hamile.kalamzsin dedi. belki tup bebek bile.dedi ve bunlari sadece hormon testlerine bkarak soyledi muayene ultrason.hicbisey yok
guwenemedim hic. bunlari.soyleyip basindan sawdi
Doktor bana.tedavi olmadan hamile.kalamzsin dedi. belki tup bebek bile.dedi ve bunlari sadece hormon testlerine bkarak soyledi muayene ultrason.hicbisey yok
guwenemedim hic. bunlari.soyleyip basindan sawdi
onlari nerden bulabilirim.cnm ?Canm sende baska doktora gtseydn benımde adetlerım cok duzensz 2 ayrı özel doktora gttm ultrasonla bakıldı hiçbiri sorun yoktu hormon tahlillerimde normal cıktı ama düzensz. Doktor cok da onemlı degıl dedı. bı hafta kadar once baska doktora gttm o da aynı sekılde ultrasonla baktı bı sorun yok dedı. adetın 2. gunu tahlıl yaptırdım. sonucunu yarın alacam bakalım ne cıkacak.. bence sen iyi bir doktora gt canm umutsuzluga kapılma.. civanpercemi ve hayıt suyu bana iyi gelmişti. tavsiye ederim
bence hiç moralini bozma arkadaşım ve adetinin 2. günü başka bir doktora git adam akıllı açıklama iste. soğan suyunu ben de okudum ve faydalı olabileceğine inanıyorm ama sen önce tam bir kontrolden geç derim ben :)
onlari nerden bulabilirim.cnm ?
2. gunumi gitmek gerekiyorki canim ?
evet canım, yumurtalıkların durumu ve hormon testleri en doğru adetin 2. günü belli oluyormuş. arkadaşın dediği otları aktarlardan bulabilirsin.
Anladim cnm cok tesekkur ederim :103:
yengemde aynı sorunu yaşamıştı adetleri düzensizdi ve hormon bozukluğu vardı doktor doğum kontrol hapı verdi onunla tedavi etti bi süre sonra hamile kaldı 1 sene sonrada tedavisiz kendiliğinden hamile kaldı şuan 2 tane fıstık gibi kız yiğenlerim var :) Allah sanada bağışlar inşallah. sende canını sıkma daha iyi bi doktora gitmeyi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?