Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hallisna bi kişi bi tanemi okuycak, annem 5 tane okurum demişti ama, eğer bi kişi bi tane okuyabiliyosa annemi arayım söyleyeyim, beni bi bilgilendirirmisin
evet canım 1kişiye 1tane düşüyor..annene teşekkürlerimi de iletirsin ALLAH ondan da razı olsun...
arkadaşlarım bana 1tane yasin okuyacak kimsecikler yokmusenağlama
Beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..
1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel.................................53-54.mercanayse..................67.cancu..........................80.eeylem2007
2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81.....................................55.dil_nur...............................68.gulican........................81.cig_damlasi
5.sermest.............................23-24.adra.......................................38.k.a.y.r.a...................................56.osmaniye80.......................69.pinarnaz......................82.sever
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................39-41.yemyeshill..........................57.sibel..................................70.bhk..............................83.sidelya01
7.Burcums............................27.karamsar...................................42.iltercakir..................................58.raebzeh.............................71.adrenal.......................84.gaydin58
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................43.hilal1975..................................59.kadus................................72.Balsurat.......................85-94.ecem84
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................44.ESCALES.................................60.gulcangulcan....................73.EliFatihEFU..................95.KızılDeniz
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................45.boncuhh...................................61.RANA.ABLE......................74.sivaslı58.......................96.abisis
16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................46-47.GULYUZUM...........................62.tuliny................................75.nefican........................97.rebeca
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................48.sulezehra..................................63.Talya................................76.bahair.........................98.beyazmelek
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................49-50.huzeyfe................................64.shekercim.........................77.yazici..........................99-100.gypsyesra
19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................51.ebrar42.....................................65.nurefsann.........................78.Kartanesi.....................101.incili_kaftan83
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................52.bebis02....................................66.ZuZuu................................79.nevrosky......................102.maviumutolsun
103.serenalar......................116.
104-106.caneylom...............
107.beyazgelincikk.............
108.ibolya...........................
109-110.vildangel...............
111.nicole78......................
112.karatay.......................
113.cucu-pete....................
114.Renniem.....................
115.sinem26......................
RABBİM hepinizin gönlünüze göre versin inş..
sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var
elimde defterim hem okunan yasinleri hemde bu bilgileri yazıyorum sağol canım uygulayacağım inş..he bak arkadaş diyince aklıma geldi bi de hacet namazı oluyo hallisna, istersen onu da tüp bebeğe gidene kadar hergün kıl, ben de tedavi görürken eşimle birlikte hacet namazı kılmıştım, namazların arkasından dua etmiştim, rabbim şükür verdi bi evlat, inşalah send ekavuşursun
ALLAH razı olsun canım kabul etsin inş.. RABBİM bebeğini sağlıklıca kucağına alıp büyütmeni nasip etsin inş..canim ben 1 tane okudum ve senin nezlinde bütün evlat hasreti cekenlere bagisladim
insallah rabbimin katinda duasi en makbul olanla birlikte hepimizin ettigi dualar kabul olur..
daha ihtiyacin varsa lütfen haber ver yine okurum
bir arkadasima daha haber verdim oda okuyunca ben sana haber ederim