yardımlarınıza ihtiyacım var....

hallisna bende okuyabilirim canım ekle benı inş. Allahım evlat hasertıyle yananlara hayırlı saglık uzun ömürlü evlatlar versin a.s.

ben de okumak isterim canım benim hem senin hem de evlat sahibi olmak isteyen herkes için rabbim bu güzelliği herkese tattırsın :Saruboceq:beni de ekleyebilirsin a.s.

rabbim sana hayırlı güzel bir evlat nasip etsin bende okurum benide yaz ismim esra annemde birtane okuyacak onun ismide zübeyde
senin ismin nedir isim verip okuyacağız?

Beni yalnız bırakmayıp destek olan arkadaşlarım..

1.senayda............................ 21.naagihan...................................36.vildangel
.................................53-54.mercanayse..................67.cancu..........................80.eeylem2007
2-4.biriciğim.........................22.NazLı.........................................37.zelal81.....................................55.dil_nur...............................68.gulican........................81.cig_damlasi
5.sermest.............................23-24.adra.......................................38.k.a.y.r.a...................................56.osmaniye80.......................69.pinarnaz......................82.sever
6.Desibel..............................25-26.Angelinaozlem......................39-41.yemyeshill..........................57.sibel..................................70.bhk..............................83.sidelya01
7.Burcums............................27.karamsar...................................42.iltercakir..................................58.raebzeh.............................71.adrenal.......................84.gaydin58
8.yemyeshill.........................28.myhope.....................................43.hilal1975..................................59.kadus................................72.Balsurat.......................85-94.ecem84
9-10.yarenb..........................29.montesori..................................44.ESCALES.................................60.gulcangulcan....................73.EliFatihEFU..................95.KızılDeniz
11-15.ozlempau...................30.ismiye........................................
45.boncuhh...................................61.RANA.ABLE......................74.sivaslı58.......................96.abisis
16.etkin................................31.LAJOCONDE..............................
46-47.GULYUZUM...........................62.tuliny................................75.nefican........................97.rebeca
17.yabangülüm....................32.lotus_........................................48.sulezehra..................................63.Talya................................76.bahair.........................98.beyazmelek
18.yaren_h...........................33.GökyüzündeDans......................
49-50.huzeyfe................................64.shekercim.........................77.yazici..........................99-100.gypsyesra
19.cnnsnyrt..........................34.ekinsu........................................51.ebrar42.....................................65.nurefsann.........................78.
Kartanesi.....................101.incili_kaftan83
20.es_se..............................35.rufeyde serra..............................52.bebis02....................................66.ZuZuu................................79.nevrosky......................102.maviumutolsun

103.serenalar
104-106.caneylom
107.beyazgelincikk
108.ibolya
109-110.vildangel
111.nicole78
112.karatay
113.cucu-pete

RABBıM hepinizin gönlünüze göre versin inş..

sitedeki diğer duyarlı arkadaşlarım yardımlarınıza hala ihtiyacım var

Son düzenleme:
canım sayı kaç oldu bilmiorum ama ben de okuyim yaz beni de hem de perşembe akşamı okurum büyük ihtimal ,bizde de sorun var eşim varikosel bu da hareket sorunu yapıo1 başarısız aşımız var ameliyat olucak haziran 15 gibi hepimize acil şifalar gelir de bebeişlere kavuşuruz inşallah.seni çok iyi anlıyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

canım bende 1tane okurum yarın mubarek gunde tamammı tatlım ben zaten hepımız için dua edıyorum yasın okuyorum yarın 1tane fazla okurum yeterkı rabbım yuzunu guldursun canım benım senı aşılamadan hatırlıyorum aşılama bolumunden yanı

hallisna ben okuyamam ama bi anneme telefon açayım, zaten onun bugün okuma günü vardı, her gün zaten kendi kendine okuyo unutmamak için, ben sana dönecem tatlım

canım adın ne duanın sonunda gereklı olur yarın nete gelemem ama okuyacagım emın ol tamammı

canım benim allah şifa versin sana bende okuttum yasin inşallah rabbim dualarımızı kabul eder elimizi boş çevirmez bende eşimde okuruz canım iki tane yazabilirsin benden dahada bulursam haber veririrm gerçi transferliyim pek yatıyorum kimseyle görüşemiyorum ama ulaşabildiğime söylerim allah yardımcın olsun canım............inşallah tamamlarsın........

hallisna annemi aradım 5 tane okuyabileceğini söyledi, benim ismimle 5 tane yasin kaydet hayatım, bulursam daha da yazarım buraya, hakkında hayırlısı olsuninşallah

canım annemde okuycak üç oldu tamammı hadi allah kolaylık versinde tamamla inşallah.........

Back
X