Yasadiklari sehre gidecegim. Tiyatro benim sikintisini yasayacagim bi konu olur. Yasadiklari sehri bilmiyorum pek. Kucuk bi sehirde hem... O gune cocuklar icin bi oyun tiyatro bulabilmem zor gibi sanki sehirler arasindan...Bence onların yaşına uygun tiyatro bileti al,çok sevinirler diye düşünüyorum :)
Iste ne kadar kotu bir durum degil mi! Bundan cok hoslaniyor. Oje surmek onun icin buyuk keyif kaynagi. Bende cok uzuluyorum bu duruma11 yaşında kıza makyaj malzemesi mi?
Giysileri de cok var. Ve teyze kizima annesi dahi bisey almiyor begenmiyor diye... Kiyafet almayi da dusundum ama sanirim bundan cok mutlu olmayacaklarHerşeyi olan çocuğa ya kitap serisi yada giysi alırım ben. Zeka geliştirici oyunlara da bakabilirsin. Kızımında genel manada çok oyuncak vs var ondan hep giysi getiriyorlar nasıl olsa giyer diye :)
Iste ne kadar kotu bir durum degil mi! Bundan cok hoslaniyor. Oje surmek onun icin buyuk keyif kaynagi. Bende cok uzuluyorum bu duruma
Kisiligini olumsuz etkileyecek ilerde diye cok korkuyorum.
Bence onların yaşına uygun tiyatro bileti al,çok sevinirler diye düşünüyorum :)
Evet çok erken yani böyle şeylere bu kadar düşkün olması için.Hani bizimde hoşumuza giderdi o yaşlarda öyle şeyler ama dünyada ondan mutlusu olmaz falan demişsiniz ya o yüzden şaşırdım.Bence de o tarz bir şey almayın.Yaşına uygun şeyler almanız daha mantıklı olur.Iste ne kadar kotu bir durum degil mi! Bundan cok hoslaniyor. Oje surmek onun icin buyuk keyif kaynagi. Bende cok uzuluyorum bu duruma
Kisiligini olumsuz etkileyecek ilerde diye cok korkuyorum.
Asla bi makyaj cantasi almam.Faydali olsun diyorsunuz ama 11 yasindaki kiz cocuguna makyaj cantasi almayin. Benim kiz da bir ara merakliydi cantamdan gizlice kacirir odasinda boyardi heryerini. Sakince kizmadan aciklayip zarar verecegini izah etmeme ragmen tamam anne derdi, ilk firsatta yine sürerdi. Yanaklarinda yaralar sivilceler cikinca korkudan birakiverdi. Tiyatro bileti bence de iyi fikir. Atölyeler oluyor cocuklar icin. Resim seramik falan yapiyorlar. Kiz icin olur ama erkegi bilemedim. Bende iki kiz var, yegenlerin hepsi de kiz.
Bu yazin yasadigim sehre geldi. Ben agir makyaj yapan biri degilim. Cok nadir yaparim yaptigimi da. Kendimden ornek vererek guzelce anlattim makyajin gereksizligini. Faydasi oldu biraz.Evet çok erken yani böyle şeylere bu kadar düşkün olması için.Hani bizimde hoşumuza giderdi o yaşlarda öyle şeyler ama dünyada ondan mutlusu olmaz falan demişsiniz ya o yüzden şaşırdım.Bence de o tarz bir şey almayın.Yaşına uygun şeyler almanız daha mantıklı olur.
Kesinlikle boyle bi hediye almam.Bence 11 yaşında bir çocuğa makyaj malzemesi alınmaz, alınmamalı.
Daha yararlı bir şeyler olmalı.
Ama hediye konusunda hiç iyi değilimdir, aklıma bir şey gelmedi.
Saat mantıklı aslındaİkisine de saat alsan ? Hem ikisine denk birer hediye olur hem de her zevke uygun çocuk saatleri var.
Evet bende mantikli buldum. Guzel bi fikirSaat mantıklı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?