Yardiminiza ihtiyacim var

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Dogru topikte miuim bilmiyorum ama ekim ayinda ikiz teyze cocuklarinin dogum gunleru var hanimlar. Ikizler 11 yasindalar. Bir kiz bir erkekler... Dogum gunlerini kutlamak icin sehir disina cikacagim. Supriz olacak. Bu bile onlar icin yeterli gelmemi cok istediler beni cok seviyorlar Allah'a sukur.
Hani bu dert mi dersiniz bilmiyorum ama dert oldu. Vaktim cok az. Ne hediye alacagimi bilmiyorum.

Ikizlerden kiz olani makyaj malzemelerine suse puse cok duskun makyaj malzemelerinden olusan bi kutu hazirlasam versem dunyada ondan mutlusu olmaz ama ben bunu istemiyorum. Faydali ve sevecegi bisey olsun diyorum.

Ikizlerden erkek olani tam bi oyun kolik. Cizgi filmlere bayiliyor. Ne kadar onaylamasamda etrafi tekno cennet. Herseyi var.

Yani simdi sehir disina gidiyorum. Guzel bi hediye goturmek istiyorum. Bu cocuklarin herseyi var. Ne yapsam bilmiyorum

Bence onların yaşına uygun tiyatro bileti al,çok sevinirler diye düşünüyorum :)

Herşeyi olan çocuğa ya kitap serisi yada giysi alırım ben. Zeka geliştirici oyunlara da bakabilirsin. Kızımında genel manada çok oyuncak vs var ondan hep giysi getiriyorlar nasıl olsa giyer diye :)

Herşeyi olan birine hediye beğendirmek çok zor olur.
Bir pasta ile gidip orada birlikte zaman geçirmeniz daha güzel bir hediye olur bence

kız olana süslü tokalar ve güzel br pantolon kazak alabilirsin canım erkek olana da kitap ve kazak vs.

Yasadiklari sehre gidecegim. Tiyatro benim sikintisini yasayacagim bi konu olur. Yasadiklari sehri bilmiyorum pek. Kucuk bi sehirde hem... O gune cocuklar icin bi oyun tiyatro bulabilmem zor gibi sanki sehirler arasindan...
Ama harika bi fikir. Tesekkur ederim

11 yaşında kıza makyaj malzemesi mi?
Iste ne kadar kotu bir durum degil mi! Bundan cok hoslaniyor. Oje surmek onun icin buyuk keyif kaynagi. Bende cok uzuluyorum bu duruma
Kisiligini olumsuz etkileyecek ilerde diye cok korkuyorum.

Faydali olsun diyorsunuz ama 11 yasindaki kiz cocuguna makyaj cantasi almayin. Benim kiz da bir ara merakliydi cantamdan gizlice kacirir odasinda boyardi heryerini. Sakince kizmadan aciklayip zarar verecegini izah etmeme ragmen tamam anne derdi, ilk firsatta yine sürerdi. Yanaklarinda yaralar sivilceler cikinca korkudan birakiverdi. Tiyatro bileti bence de iyi fikir. Atölyeler oluyor cocuklar icin. Resim seramik falan yapiyorlar. Kiz icin olur ama erkegi bilemedim. Bende iki kiz var, yegenlerin hepsi de kiz.

Herşeyi olan çocuğa ya kitap serisi yada giysi alırım ben. Zeka geliştirici oyunlara da bakabilirsin. Kızımında genel manada çok oyuncak vs var ondan hep giysi getiriyorlar nasıl olsa giyer diye :)
Giysileri de cok var. Ve teyze kizima annesi dahi bisey almiyor begenmiyor diye... Kiyafet almayi da dusundum ama sanirim bundan cok mutlu olmayacaklar

Iste ne kadar kotu bir durum degil mi! Bundan cok hoslaniyor. Oje surmek onun icin buyuk keyif kaynagi. Bende cok uzuluyorum bu duruma

bence bu yüzden siz de ortak olmayın.
beraber aktivite yapacağınız şeyleri tercih edin.

bence süper bir fikir.

Evet çok erken yani böyle şeylere bu kadar düşkün olması için.Hani bizimde hoşumuza giderdi o yaşlarda öyle şeyler ama dünyada ondan mutlusu olmaz falan demişsiniz ya o yüzden şaşırdım.Bence de o tarz bir şey almayın.Yaşına uygun şeyler almanız daha mantıklı olur.

Asla bi makyaj cantasi almam.
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin

İkisine de saat alsan ? Hem ikisine denk birer hediye olur hem de her zevke uygun çocuk saatleri var.

Bu yazin yasadigim sehre geldi. Ben agir makyaj yapan biri degilim. Cok nadir yaparim yaptigimi da. Kendimden ornek vererek guzelce anlattim makyajin gereksizligini. Faydasi oldu biraz.
Uzun sureli bi fayda olmadi ama elimden geldigince dogruyu aktarmaya calisiyorum

Bence 11 yaşında bir çocuğa makyaj malzemesi alınmaz, alınmamalı.
Daha yararlı bir şeyler olmalı.
Ama hediye konusunda hiç iyi değilimdir, aklıma bir şey gelmedi.

Bence 11 yaşında bir çocuğa makyaj malzemesi alınmaz, alınmamalı.
Daha yararlı bir şeyler olmalı.
Ama hediye konusunda hiç iyi değilimdir, aklıma bir şey gelmedi.
Kesinlikle boyle bi hediye almam.
Yararli faydali eglenceli bi hediye ariyorum. Bilmiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…