- Konu Sahibi KaRDeLeN1982
bu adamin evli olmadigindan nasil bukadar eminsin arkadasim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu adamin evli olmadigindan nasil bukadar eminsin arkadasim ?
4 Sene arkadaşlığımız var tatlım her zaman dertleşirdik insan arkadaşını bilmezmi...Yaşım küçük değilki bakmayın böyle çocukça gibi görünen şeylerle takıldığıma yada bazılarınıza göre çocukça saçma sapan bişeye takılıp kaldığıma...Bazı şeyleri görebiliyorum...Ben zaten adamın 4/4 lük bir kişiliği olduğunu savunmuyorumki...Yaptıkları bazı şeylerin doğruluğunuda savunmuyorum...Bir çok saçmalığı varki benide salaklaştırdı...Ama bu saçmalık sadece nette olabilir insanları msn den yargılamak çokta doğru değil...Aile problemleride var onun tam net herşeyide anlatamadım sizlere...
Benim Sorum sadece şuan sizin anladığınız düşünceleri dinleyip bu adamın şuan benden ne beklediğini anladıysanız bana yardımcı olmanız...Ben zaten bana şuan boş olmasa bile bunu msn de devam ettiricek biri değilim görüşücem yüz yüze ..ondan sonra kafalarımız karşılıklı görüştükten sonra uyuşuyosa devamını getirmek...
bak hayatim, yasin benden büyük, ablam sayilirsin sana nasihat filan etmek bana düsmez, ama sana yinede biraz biseyler anlatmak isterim burda..
bende senelerdir msn kullanan biriyim, internetle hasir nesirim yani cok iyi bilirim.
senelerce konustugum arkadasim dedigim insanlar silmisimdir hic biriylede görüsmem.
nelerlerini ögrendim bi bilsen.
hic okadar emin olma evli olmadigina, senelerdir konusuyorum insan anlamazmi diyosun.
inan bana bu internet ortaminda öyle piskopat insanlar varki. sana hayatlarini yalan dolanla anlatiyorlar.
neler gördük neler duyduk, lütfen bukadar güvenme.
bak senelerce hayatina kimseyi sokmamissin,
sanirim kötü biten bir iliski sonucunda..
yani aslinda bu ask mesk meselelerinde cokda tecrübeli oldugun söylenemez,
lütfen dikkatli ol kanma.
ben demiyorumki o adam evlidir kesin, veya senle dalga geciyodur. söyledir böyledir diye.
ama emin olamassin,
ha emin olmak istiyorsan.
yüz yüze görüsmen lazim hemde en kisa zamanda.
ama sen olsam yanliz gitmem görüsmeye, bi arkadasini filan al yanina, sizi uzaktan izlesin yada sizle dolassinlar.
adamin kimligine bak mutlaka bi sekilde. ya söyle sana göstersin, güven acisindan önemli benim icin de.
yada bi sekilde bak kimligine.
ayrica bu adam seni niye 1 gün ariyoda sonra 1 ay aramiyor
yani cocuk oyuncagi degilki bu
bana biraz kaprisli gibi geldi,
yani bilirim bu tür erkekleri , hic cekilmez inan bana.
her haLta küsen birine benziyor
yinede sen bilirsin, eger emin olmak istiyorsan yüz yüze görüsmekten baska caren yok arkadasim.
umarim dediklerime alinmassin cünkü kesinlikle seni kircak bisey söylemek istemedim ve söylemedimde .
sadece seni biraz aydinlatmak istiyorum, cünkü saf niyetlisin, yani saf derken, iyi görüyorsun,
ama herkese güvenme hayatim tamammi :1hug:
Yok aşkım hiç birinizin yazdıklarına alınmıyorum...Severim fikir almayı:)Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum aşkım güvenmemek en doğrusu tabiki...Ama bunu ancak yüz yüzeyken anlayabilirim...Sadece bu adamın bildiğim en önemli yönü asla bir insanla, onun duygularınla oynayamayacağıdır...
yüz yüze görüşme fırsatı ben çok teptim onda hata bendeydi ...çocuk kaç kez çağırdı ben artık böle saçma sapan arkadaşlık istemiyorum dedi..herşey doğru dürüst olucak dedi...Ben gitmedim görüşmeye...Onuda geç sempatim hoşlantm olduğu halde çocuğa hiçbişey söleyemedim sorduğunda beni seviyomusun diye...Arkadaşça dedim..pişmanmısın dedi tekrar telde konuşurken hayır edim..Eee sonunda heralde fenalık geldi çocuğa soğuk davrandı...anlattığım gibi hediye yolladım ve tepki olarak tek o şarkıyı dinledi...Şuan bana karşı bir hissi olup olmadığını yada beklentisinin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum...Zaten yüz yüze görüşücem eğer varsa bu sefer söz verdim kendi kendime...Ama sorun bu acaba şuan neden yazmıyor aramıyor?
hayatim adam sana kac kere yaklasmaya calismis
sen geri tepmissin
oda ümidi kesmistir muhtemelen,
bide tövbeliyim falan dinletmissin, sende dinliyorsundur diye tahmin etmistir yani
aska tövbelisin istemiyosun anlamina gelir
yani demek istedigim kac kere geri tepmissin onu
bence simdi sira sende
tmm hediye filan slayt göndermissin ama bunun yetecegini sanmiyorum
yeterince naz yapmissin canim, simdi biraz icraat zamani
bence sen msn den yaz ona,
söylediklerinin dogru olmadigini söyle,
ondan hoslandigini söyle,
ama hemen güvenemiyeceginede söyle,
ve yüz yüze görüsün, o gelsin ama, sen gitme :1rolleyes:
Sen ne kadar cici bişiysin kız öle yerim ben senikaydirigubbakcemile3..Anlatışın o kadar içtenki valla bayıldım:)Şimdi kimse alınmasın he işine geldi hoşuna giden cevaplar verdi diye böle yazdım sanarak diye valla konuşma yazış tarzı çok cici geldi:)İyi veya kötü her yorum benim için çok değerli...Zaman ayırıp yorum yazan herkeze çok ama çok teşekkür tekrardan...
saol canim benim
icimden gelenleri yaziyorum:1hug:
bicok yoruma cevap veris tarzindan anladimki
sen bu adamdan hemen öyle kolayca vazgecmek istemiyorsun,
vazgecmek istemiyorsanda biseyler yapmalisin hayatim.
bicok arkadasimiz demiski sanaldan bisey olmaz
bicok insan sanaldan evleniyor bile, yani karsilikli saygi ve güven olduktan sonra niye olmasin.
evet bu cok zor, cok nadir raslanan bisey. cünkü genelde sanaldaki insanlar dalga geciyor birbiryleriyle.
ama 100 % emin olabilmek icin denemen sart.
fakat korkarimki tekrar bir hayal kirikligi yasarsan bunu kolay atlatamicaksin gibi geliyor.
cünkü reeldeki hayal kirikligini bile 8 sene atamamissinki... :çok üzgünüm:
vazgeçmek istemiyorum evet ama körü körünede böle devam edicekse beklemeyide istemiyorum açıkçası...Ben 8 yıldan sonra ilk defa bir insandan elektrik aldım...biliyorum saçma geliyor bazılarınıza ama oldu iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ben zaten bunu sanaldan yaşama taraftarı değilim...
Sen şimdi o senden mi bir adım atmanı bekliyor diyosun bitanem doğru anlamışmıyım...
Birde msn den aşk olmaz diyenler var evet sadece msn de kalırsak tabiki olmaz..ben zaten reale taşımayı düşünüyorum ama şuan istenip istenmediğimi bilmiyorum sorun o kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ozaman $öyle söyliyim bitanem
isteniliyorsun büyük ihtimal, ama senden bekliyor artik ilk adimi :1rolleyes:
ayri sehirlerde yasiyorsunuz dimi, cok uzakmi peki
sen nerdesin o nerde ?
Aynı şehirdeyiz aşkımın bahar tomurcuğukaydirigubbakcemile3Bu arada neyi farkettim şimdi biliyomusun bende harbi salaklık var yeminle...Aynı şehirdeyiz ve görüşmeyi istemedim...Çocukta var dengesizlik diyorum ama bendede bayağı bir suç var...Ben olsamda sıkılırım ..açılıcam istemiycek görüşelim diycem gelmiycek ben çoktan yol verirdim valla...Ki anlatmadığım öle şeyler varki çocuğa bağrıyodum susuyodu valla garibim...Hatta ben korktum bişey hissettiğmi farkettiğimde..Dedim msn den saçma olur kızım çek kendini ondan ters davranıyodum soğusanda yazmasın diye...Aksine hep yazıyodu..Sil beni dedim kaç kere msn den beni silmem dedi...Bir keresinde Ben sildim o silmedi...Yazınca bazı hatalarımı görüyorum bu çok iyi oldu valla...
ay ayni sehirdesiniz ve görüsmedin
sendede var delilikkaydirigubbakcemile3
dedigim gibi arkadasim,
ya bu sayfayi kapaticaksin, o adami silip aticaksin,
yada emin olmak icin görüsüceksin. baska care yok