- Konu Sahibi KaRDeLeN1982
Arkadaşlar Ben yazarken tam nakledemedim sanırım duygularımı...Ben bu adama karşı çok yoğun aşk duygusu beslemiyorum...Yaşım küçük değilki internetten görmediğim birine aşık olayım:)Sadece benimki bir hoşlantı olabilir...Bazılarınız yanlış anlamış olayı...Ben seviyorum derken onun sorusuna karşın seviyorum tabiki yani arkadaş olarak demek istedim...Zaten eğer o soruyu cevaplayan ilk ben olmuş olsaydım orda bir kelime hatası oldu canım galiba insan bari hiç elektrik aldınmı diye sorardı derdim:)o yüzden seviyomusun zaten eminimki hoşlanıyomusun anlamında sorulmuş bir soruydu...Ben zaten görüşmeden bir ilişkiye başlama taraftarı değilim...Sadece doğum gününe hediye yolladım ondan sonra tepkisiz kalmasından sizce ne düşünüyoır bendenmi bir tepki gelmesini bekliyor anlamında sordum sizlere...Ondan sonra vereceğiniz fikirler doğrultusunda ya ben bu ilişkinin başlaması yada bitmesi yönünde ilerliyecektim...
Önemli bir notuda belirtiyim...Yorum yazan Arkadaşlarımdan bir tanesi sizde bir çekingenlik var demiş...İşte atladığım konulardan bir taneside buydu...o rahat rahat açılabilicek bir kişilik değil... o Böyle Her türlü konularda önce karşısındakinin tepkisini ölçen biri ...Bende zor tepki veren bir tipim buda zor oluyor işte...Bazılarınıza göre hayır canım o erkek böyle davranması olmaz, denilebilir fakat yapısı böyle adamın.....Ve beni bugüne kadar üzen kıran biri değildir...Çok iyi bir insandır özünde..
Son olarakta Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim hepiniz çok tatlısınız:)çok sağolun....
Önemli bir notuda belirtiyim...Yorum yazan Arkadaşlarımdan bir tanesi sizde bir çekingenlik var demiş...İşte atladığım konulardan bir taneside buydu...o rahat rahat açılabilicek bir kişilik değil... o Böyle Her türlü konularda önce karşısındakinin tepkisini ölçen biri ...Bende zor tepki veren bir tipim buda zor oluyor işte...Bazılarınıza göre hayır canım o erkek böyle davranması olmaz, denilebilir fakat yapısı böyle adamın.....Ve beni bugüne kadar üzen kıran biri değildir...Çok iyi bir insandır özünde..
Son olarakta Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim hepiniz çok tatlısınız:)çok sağolun....
Son düzenleme: