- Konu Sahibi KaRDeLeN1982
-
üşenmedim okudum yoruldum vallahi. canım sanalı ciddiye alma adı üstünde sanal.4 sene konuştunuzda niye buluşmadınız. bırak canım sanalı reelde bak neler var.hayatını ilişkini sanalda değil reelde yaşa.
çok aşık da değilsin madem,başka alternatiflere bak bi,çık kabuğundan.İçinde kalmasın diye de bi buluş bu çocukla,buluştuğunda da daha net konuş ki birşeyler yerine otursun artık.
Canim simdi ne kadar süredir görüsmüyorsunuz?
Ne zamandir ses soluk yok bu esrarengiz enisteden??:)))
eniste diyesim geldi valla Allah mi söyletti ne:))
arkadaşım biz desek ki bu adam senden adım atmanı bekliyor, sende gidip o adımı atıcakmısın yani? kıyma kendine dur bakalım..bu ne böyle yok 4 ay yok 25 gün arama, ararsa şifreli sorular... macera arıyorsanız bilemem ama iş ciddi düşünmeye gelince zor biraz. düşün bakalım evlendin çoluk-çocuğa karıştınız...
bir tartışma oldu yada kırgınlık adam ortada yok.nerde? e küstü de 3 ay gelmedi benim aramamı bekliyor mu diyeceksin.
çocuk oyuncağı değil bunlar canım.aşkta gurur olmaz derler ya benim gözümde her yerde gurur olur.evlilikte de aşkta da flörtte de..
sorumsuz, sen acı çekerken o hayatına devam eden bi tip demekki.
ne demek yani 10 dksonra ararım diyor ama 15 gün sonra arıyor.madem görüşmeyecek yazsın msj. bir daha görüşmeyelim desin. neden demiyor?çünkü bu işin muallakta kalması seni üzecek ve sürekli arama ihtimalin olucak.bu adam kendi egolarını tatmin ediyor canım.
çok benzer tecrübe yaşamış biri olarak söylüyorum.msn de ne şarkı isimleri ne msj ne de başka bişey yazma gönderme.elini eteğini çek.hatta ararsa..sesini çıkaramadım filan de.kapat konuyu.pisyasada böyle eğlenen çok şapşal var. lütfen alet olma.gerekirse sana msj la çok benzer bi olayı ayrıntılarıyla anlatır sebeplerini söyerim ama lütfen kullandırtma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?