[COLOR="Mag enta"]canım benim çok üzüldüm yaaa keşke böle bişi olmamış olsaydı şiddet gerçekten çok kötü seni anlıyorum desemde sonuçta yaşayan bilir herkes ister huzurlu bi yuva kurmak ama işte bazen herşey umdugun gibi olmuyor ve nice insanlar var ellerinde hiç bir maddi imkanları yok aileleri kabul etmeyen ve eşlerine mecburi katlanmak zorunda olanlar ama senin maddi imkanın var her ne kadar ailen sana sırtını çevirmiş olsada ve sen bi bebek bekliyorsun inan huzursuz bi ortamda büyütmektense babasız büyüt bebeginin gelecegi daha saglıklı olur katlanmak zorunda degilsin kendini ezdirme bence ayrıl senin kıymeti bilmeyen birine neden katlanıyorsun
bence herkesten uzakta bi ew tut ve doguma kadar da kafanı dinle bebegini saglıklı bi şekilde dünyaya getir ve huzur içinde bebeginle yaşa kısa bi süre sonra sende yeni çevreler edinirsin bu sıkıntılarında geçer gider belki izi kalacak ama onuda tatlı bebişinin bi gülüşüyle tedevi etmeye çalışırsın bu dünyada kişinin kendisinden önce hiç birşey degerli degildir
kimse sana acımıyor diye sende kendini hiçe sayma çok dua et inş sıkıntılarını atlatırsın çok mutlu olursun.......... [/COLOR]
evet allaha şükür bir mesleğim var ama şuan çalışmıyorum bebek büyüyp kendimize gelene kadarda çalışmam zor enaz 6 ay. ama yinede şükür bir mesleğim var. bir kaç gün arkadaşımda kaldım sonra bayram nedeni ile memleketine gidince bende eve geri döndüm eşimle uzun bir müdddet birbirimizle muhatap olmadık ve sonra tekrar patladık bişrbirimize. resmen karşılıklı giriştik yine küfürler hakaretler el kol hareketleri bu sefer bende patladım herşeyin karşılığını verdim gücüm yettiğince ( bütün bunlar bayramda oluyor) ve sonunda eşim aldı bir çanta eşya evi terketti bu sefer o gitti. bu olayın akşamı ben komalık erken doğum sancılaıyla hastanelik oldum 35. haftamdayım 35 haftadır bebeğimle ben bu haftalarımızı hep birilerinin bizi üzmesşyle geçirdik ( eşim ve ailesi) artık dayanamadı bebeğim o sıcacık en güvende olduğu yerden zamansız çıkma tehlikesiyle karşı karşıya. 2 gündür hastanede yatıyordum o yüzden yazamadım. sancılandıımda çok korktum tek arayabileceğim eşimdi hem bu çocuğu ben tek yapmadım ilgilenmek zorunda yaptıklarının neye mal olduğunu görmek zorunda diye düşündüm onu aradım. geldi hast. gittik, doğumu geciktirmek için bir sürü tedavi falan filan. odamda refakatci kalan kocamı o an öldürmek istedim, ondan tiksiniyordum, sürekli ağlama krizleri yaşadım çok mutsuzdum. şimdi evdeyim yanında kaldığım kız arkadaşımda geldi konuştu eşimle ve benle. bu konuşmalar faydasız biliyorum. şimdi ilgili tavırlar sergiliyor, sergilese ne olur yaptıklarının hesabını nasıl verecek bi,lmiyorum. bu evliliğin sonu ayrılık bu kesin bende kapanmayacak yaralar açıldı, sağlığımı yitirdim. büyük ihtimalle şu aralar ani bir doğum gerçekleştireceğim kendime gelir gelmezde ilk işim hayatımı düzene koymak için çabalamak olacak. hepinize çok tşkederim. bu arada aileme anlatmadım olanları anlatmayacağımda çünkü değişen bişey olmayacak üzerine dahada gerilicem. hatta boşandıktan sonra arıcam onları ben boşandım diye.