Yardiminiza ihtiyacim var (resimli)

bende de kaş ortsında haif sivilce gibi kızarıklıklar olur aldırınca imex isimli sivilce kremini gece sürüp yatarım şişliğini bilmem ama görsel açıdan kızarıklıgını alır yok edder

Cildiniz çok mu hassas ? İlk önce bir düşünün. Önceden kaşınızı aldırdığınız da bu gibi sorunlarla karşılaşıyor muydunuz ?
Yoksa ilk defa mı aldırıp başınıza böyle bir şey geliyor ?
Kuaföre kaş için ilk defa mı gittiniz ? Yoksa önceden de gidiyor ve bu sorunla karşılaşıyor muydunuz ?
Eğer önceden gidiyor ve bu sorunla karşılaşmadıysanız sorun kuaförde değil.
Fakat ilk defa gidip aldırdıysan kuaföre gidin, sorununuzu iletin. (Aletler çok önemli!) Aletlerden kaynaklanan bir durum diye düşünüyorum yoksa durup durmadan olmaz.

Onun dışında bir dermatolog'a uğramanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun.

Alerji olmuşsunuz bir şey dokunmuş şişmeniz o yüzden acil bir cilt doktoruna gidin pazartesiyi beklemeyin alerji için iğne olmanız lazım yakın bir zamanda benim de başıma geldi iğne yaptılar ve bir sürü kremler verdi doktorum atlattım çok şükür,tekrar söylüyorum pazartesiyi beklemeyin şişmeniz iyi değil kafanıza göre ilaç kullanmayın

Rabbim eş şafi ismiyle şifa versin. Sakın onu bunu surmeyin yüzünüze. Iyi bir cildiyeciye gidin.

Enfeksiyon sa bütün evde yaşayanlara gecebilir.ellerinizi sık sık yıkayın havlunuzu değiştirin. Çok geçmiş olsun göz nezlesi denen ama en agiri olan konjuktivit yasadik tüm aile yaklaşık 2 ay sürdü tedavimiz ilacı türkiyede yokmuş drumuz sadece ABD de bunun ilacı dedi ve bazi damla ve merhemlerle agriyi azalttik.Goze sicramadan acil doktora gidin geçmiş olsun

Limon ve elma sirkesi mikrop kiricidir.
Oldurur tum mikroplari.
Ama sakin sakin! Ikisinide acmadan yuzunuze surmeyin.
Cok asitiktir. Yuzunuzu oyar resmen.
1:1 acin suyla. Yari limon yari su. Yada elma sirkesiyle su.
Ilk basta yakicaktir dahada kizaricaktir.
Ama sonra azalir insallah.

Bayat çayı tampon yapip surebilirsn o da yaralara iyi geliyo cok geçmiş olsun artık kuaföre de gidemcez temiz olan temiz olmayan dq böyle zarar veriyo

bebegım hıc canını sıkma bikere cok kotu gozukmuyor stres ve sıkıntı halıne getırme.enfesksıyon bu.sarı melhem surerdım böyle bısı oldugunda anında etkısı var ama sana bunun adını soylemem dogru mu bılmıyorum.hanı ben kendım ıcın sureklı kullanırım boyle bısı oldugunda gece yatmadan once surerdım sabaha kurumus 4 gunede gecmıs olurdu.benımde bogazımdan dolayı yuzumde cenemde sureklı ıntıhaplı yaralar cıkıyor.

Arkadaşlar tüm yorumlariniz için çok çok çok teşekkür ederim annem dün hametan isimli bi krem verdi şişlik az kaldı ama kızariklik ve yara gibi şey halen duruyo o da gecicek insallah pazartesiden önce gidemem maalesef inşallah daha da ilerlemez akşam havasında bile güneş gözlüğüyle dolaşıyorum siz dusunun kullandığım yüz havlusu ayrı tek kullanimlik havlu peceteleri kullanıyorum sürerken bile kulak cubuguyla sürüyorum ellerimi sık sık yikiyorum bitse de duzelse modundayim anlicaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…