- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
-
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
Maalesef sivilce değil yara gibi bişey ve gitgide dağılıyorBen pek anlayamadım, kaşınızdan bahsediyorsanız, sivilce değil mi o?
Eki Görüntüle 1561129 İyi akşamlar arkadaşlar benim problemim enfeksiyon , gözümün son hali ister istemez kendimi aynaya bakmaktan bile alikoyuyorum biliyorum inşaallah kalıcı değil ama korkuyorum geçen hafta kuaföre gittim kaşlarımi aldirdim sanırım orda mikrop kaptım gözlerim yüzüm şişik ilaç kullanıyorum ancak yetmiyo en azından gözüm için bişey onerebilir misiniz bitkisel olabilir kolonya sürsem kasıma düzelir miacile gittim , aile hekimi ve şirket doktoruna bile gittim napmaliyim belki diyebilirsiniz amma takmışsın diye ama napim iyice kalakaldım lütfen yadirgamayin
Çok geçmiş olsun. Fotoğrafta pek anlaşılmıyor, çok kötü gözükmüyordur diye düşünüyorum karşıdan da. Acaba tentürdiyot, alkol gibi birşeyle pansuman mı yapsanız enfeksiyon yayılmasın diye?Maalesef sivilce değil yara gibi bişey ve gitgide dağılıyoro gözüm kedi gözü gibi bi tuhaf oldu bi çekik oldu içe doğru yanaklarim da şişti doktorlar enfeksiyon ve stres dediler
Yeni resmi koydum umarım daha acik net görülmüştür aldirali bir hafta oldu nasıl kızarık kalabilir ki yara gibi olduben de anlayamadım. gözünüz şiş gelmedi bana. sadece kaşınız kızarmış. o da aldırdığınız içindir.
Sizce bana da ise yarar mi kudret nari sürdü annem ama geçmediben genel olarak sisen ,kasinan yaralara elma sirkesi ile tampon yapiyorum ama sizn icin uygun olurmu bilemedim
Yeni resmi koydum umarım daha acik net görülmüştür aldirali bir hafta oldu nasıl kızarık kalabilir ki yara gibi oldu
İse yarar mi sizce gözüm geçer miBepanthol surun kasiniza. Ben ne problemim olsa suruyorum hic zarari yok.
Çok teşekkür ederim geçer inşallah yoksa kendimi yiye yiye bi hal oldumböyle olunca daha net gördüm. maalesef bir fikrim yok. çok geçmiş olsun.
Herhangi bir dermatologa gitmedim maalesef iki gündür ceneme de geçmesiyle sisligin acil ve doktora gidip durdum iki tane ilaç verdiler içiyorum kaç gündür geçmedi halen kalıcı olursa diye korkmaya başladımbiz gözünüzün normal halini bilmediğimiz için şişliği ayırt edemedik ama kaşınız sanki iyileşme sürecine geçmiş gibi. dermatoloğa gittiniz mi yoksa sadece pratisyen hekim mi gördü.
bir dermatoloğa gösterin bence daha doğru teşhis koyup krem verebilir. kulaktan duyma şeyler belki daha çok zarar verir. bakteriyel mi alerjik reaksiyon mu bilmiyorsunuz çünkü. geçmiş olsun...Herhangi bir dermatologa gitmedim maalesef iki gündür ceneme de geçmesiyle sisligin acil ve doktora gidip durdum iki tane ilaç verdiler içiyorum kaç gündür geçmedi halen kalıcı olursa diye korkmaya başladım
Söyledim kasımı aldırdım ondan sonra ilk olarak sivilce gibi başladı sonra böyle yaraya döndü dedim antibiyotik verdi iki tane ama halen değişim yok gitgide kabus gibi 3 doktor gördü net bişey bulamadılar enfeksiyon ve stres dedilerBen geçen gün bi haberde izledim bi kadın Arkadaşının far fırçasından bi enfeksiyon almış ölmüş Allah korusun sizi,kaşınızı aldırdığınızı doktora söyledinizmi çok rahatsızsanız başka doktora gidin.