Yardiminiza ihtiyacim var (resimli)

Gitmiş olduğunuz doktorlar bir ilaç vermiştir mutlaka ..ama şayet çok memnun olmadıysanız yine doktora danışarak medicasol kullanın derim..çünkü doku yenileyici harika bir pomattır..geçmiş olsun.

Bactroban %2 pomad krem var o da antibiyotikli sanırım bekliyorum gecicek inşallah gerçekten çok sıkıldım siz siz olun malzemelerinizi dahil kendiniz götürün bundan bunu öğrendim kaç gündür ise gidemiyorum cenemin gözümün agrisindan deli gibi de kasiniyo
haklisiniz, bu tarz seylerde hijyen cok onemli. Ben olsam kuaforu sikayet ederim izler gecmeden, peşini bırakmam. Doktorun verdiği krem disinda birsey kullanmayin bencede.

enfeksiyonsa dağılır. elinizi sürmeyin hiçbir şekilde. gözün içine falan gider ALLAH muhafaza

Gitmiş olduğunuz doktorlar bir ilaç vermiştir mutlaka ..ama şayet çok memnun olmadıysanız yine doktora danışarak medicasol kullanın derim..çünkü doku yenileyici harika bir pomattır..geçmiş olsun.
Bi sorim onu da inanın ne olursa denemeye razıyım hiç iyi durumda değilim böyle cenemde sistikçe daha da kötü oluyorum

Bence mutlaka cildiyeye git, bu cildiye dışında diğer doktorların ne olduğunu anlayabileceği bir şey değil. Gitmeyerek hata yapıyorsun, daha kötü olabilir. Bi hastalık vardı adını hatırlayamadım. Ona benzettim.

Bence mutlaka cildiyeye git, bu cildiye dışında diğer doktorların ne olduğunu anlayabileceği bir şey değil. Gitmeyerek hata yapıyorsun, daha kötü olabilir. Bi hastalık vardı adını hatırlayamadım. Ona benzettim.
Nolursunuz çok ciddi bişey olmaması için dua edin bana gerçekten çok sıkıştım kenara inşallah bi hastalık yoktur sadece geçici bi enfeksiyondur :KK61:

Aslında agridan ziyade çok kasiniyo sanki nasıl diyim bazen de öyle bi oluyor ki içten içe biri yirtiyo
en yakin zananda cildiyeye gidin o bir baksin.esimin gunlerce kolunun altinda vardi surekli kasindi sonra yayildi goruntusu sizinki gibiydi.dayanamadi cildiyeye gitti meger zonaymis

en yakin zananda cildiyeye gidin o bir baksin.esimin gunlerce kolunun altinda vardi surekli kasindi sonra yayildi goruntusu sizinki gibiydi.dayanamadi cildiyeye gitti meger zonaymis
İnşallah benimde öyle olmaz ya allah izin verirse pazartesi günü gideceğim inşallah basit ve geçici bişeydir sizlere de çok çok geçmiş olsun :KK61:

Slm canım, geçmiş olsun, ben o tür yaralara BETNOVATE krem sürüyorum, mesela Benimde kol altlarımı aldiğımda t-shirt e çok fazla sürtülünce öyle tahriş oluyor, bu kremi sürüyorum geçiyor. O kaşımayı alıyor

Enfeksiyon olmuş, gözünüze de ödem olmuş ondan şişmiştir. Acilen antibiyotik tedavisi başlayın, orası tehlikeli bir bölge enfeksiyon için. Bir de mümkün olduğunca kendi cımbızını götürün çünkü yüzlerce kadının kaşını aynı şeyle alıyorlar.

herkesin fikri değerli mutlaka ama bence hiç bir şey yapmadan doktorun vereceklerini kullan zaman kaybetme

X