- 27 Eylül 2010
- 1.525
- 1.913
- 45
-
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
haklisiniz, bu tarz seylerde hijyen cok onemli. Ben olsam kuaforu sikayet ederim izler gecmeden, peşini bırakmam. Doktorun verdiği krem disinda birsey kullanmayin bencede.Bactroban %2 pomad krem var o da antibiyotikli sanırım bekliyorum gecicek inşallah gerçekten çok sıkıldım siz siz olun malzemelerinizi dahil kendiniz götürün bundan bunu öğrendim kaç gündür ise gidemiyorum cenemin gözümün agrisindan deli gibi de kasiniyo
Bi sorim onu da inanın ne olursa denemeye razıyım hiç iyi durumda değilim böyle cenemde sistikçe daha da kötü oluyorumGitmiş olduğunuz doktorlar bir ilaç vermiştir mutlaka ..ama şayet çok memnun olmadıysanız yine doktora danışarak medicasol kullanın derim..çünkü doku yenileyici harika bir pomattır..geçmiş olsun.
Ne bilim ışte bir umut herkese danisiyorum Allah yardımcımız olsunhaklisiniz, bu tarz seylerde hijyen cok onemli. Ben olsam kuaforu sikayet ederim izler gecmeden, peşini bırakmam. Doktorun verdiği krem disinda birsey kullanmayin bencede.
Aslında agridan ziyade çok kasiniyo sanki nasıl diyim bazen de öyle bi oluyor ki içten içe biri yirtiyoCildiyeye gidin korkutmak istemem ancak zona gibi duruyor.agri varmi
Nolursunuz çok ciddi bişey olmaması için dua edin bana gerçekten çok sıkıştım kenara inşallah bi hastalık yoktur sadece geçici bi enfeksiyondurBence mutlaka cildiyeye git, bu cildiye dışında diğer doktorların ne olduğunu anlayabileceği bir şey değil. Gitmeyerek hata yapıyorsun, daha kötü olabilir. Bi hastalık vardı adını hatırlayamadım. Ona benzettim.
Onu da alicam inşallah bi anneme sorim varsa onu kullanimbepanthol cok iyi gelecek hic yaralarda iz birakmiyor ve cok cabuk iyilestiriyor
Hayır ya ciddi bir hastalık değil, ama işin uzmanı olmayan bir doktorun verdiği ilaçla geçecek bir şey değil bence. Mutlaka git.Nolursunuz çok ciddi bişey olmaması için dua edin bana gerçekten çok sıkıştım kenara inşallah bi hastalık yoktur sadece geçici bi enfeksiyondur
en yakin zananda cildiyeye gidin o bir baksin.esimin gunlerce kolunun altinda vardi surekli kasindi sonra yayildi goruntusu sizinki gibiydi.dayanamadi cildiyeye gitti meger zonaymisAslında agridan ziyade çok kasiniyo sanki nasıl diyim bazen de öyle bi oluyor ki içten içe biri yirtiyo
Doktora gidinMaalesef sivilce değil yara gibi bişey ve gitgide dağılıyoro gözüm kedi gözü gibi bi tuhaf oldu bi çekik oldu içe doğru yanaklarim da şişti doktorlar enfeksiyon ve stres dediler
İnşallah benimde öyle olmaz ya allah izin verirse pazartesi günü gideceğim inşallah basit ve geçici bişeydir sizlere de çok çok geçmiş olsunen yakin zananda cildiyeye gidin o bir baksin.esimin gunlerce kolunun altinda vardi surekli kasindi sonra yayildi goruntusu sizinki gibiydi.dayanamadi cildiyeye gitti meger zonaymis