Yardiminiza ihtiyacim var (resimli)

bir dermatoloğa gösterin bence daha doğru teşhis koyup krem verebilir. kulaktan duyma şeyler belki daha çok zarar verir. bakteriyel mi alerjik reaksiyon mu bilmiyorsunuz çünkü. geçmiş olsun...
Pazartesi günü endokrinolojiye gidicem dermatologa da giderim oylelikle inşallah düzelir Allahimmm

Herhangi bir dermatologa gitmedim maalesef iki gündür ceneme de geçmesiyle sisligin acil ve doktora gidip durdum iki tane ilaç verdiler içiyorum kaç gündür geçmedi halen kalıcı olursa diye korkmaya başladım :KK61:

Kalıcı olmaz inşaallah korkmayın sadece durdurmazsanız yayılır. Tekrar baktım gerçekten şişmiş yüzünüz. Vakit kaybetmeden gidin.

Gecmis olsun. Doktor illa ilac vermistir. Endiselenmeyin kalici olmaz. Bir daha ayni yere kasinizi aldirmayin.

Eğer kuaförden kaptığınızı düşünüyorsanız önce onları şikayet edin. Dezenfekte olmayan aletleri kullanmasınlar.

Göz bu şakaya gelmez.Enfeksiyonsa bu , durdurulmazsa yayılır.. Yara açılmış üstelik yanlış görmediysem. Sizi korkutmak istemem fakat acilen bir dermatologa görünmeniz gerekiyor. Antibiyotikli krem ve ilaç vereceklerdir büyük ihtimal. Çok geçmiş olsun.
Bactroban %2 pomad krem var elimde sizce gidene kadar onu sürsem geçerli olur mu dersiniz dediğiniz gibi şikayet edicem annem de hiç sıcak bakmıyor şikayet etme olayına geçer geçer diyo iyice krizlere giriyorum

antibiyotikli kremler var. Doktor önerisiyle kullanabilirsiniz. İltihabı kurutur. Sarımsak basarsanız orada ki bakteriyi öldürmüş ve yayılmasını önlemiş olursunuz.

Kantoron yağı yaralara iyi geliyor bi araştır istersen canim. Geçmiş olsun en kisa zamanda gecer ins
Bir bakayim ona da bu krem iyi etmezse olmadı en kötü ihtimal dediğiniz gibi kantoron yağı da ise yaramazsa sarımsak basarım diğer arkadaşımızın dediği gibi yeter ki geçsin daha da yayilmadan

Sarımsak enfeksiyona oyu gelir diye biliyorum ezip oraya koyabilirsiniz gözdeki şişkinliği cay da iyi geliyo demini pi peşe koyup bekleyebilirsiniz gecmiş olsun bu arada

Sarımsak enfeksiyona oyu gelir diye biliyorum ezip oraya koyabilirsiniz gözdeki şişkinliği cay da iyi geliyo demini pi peşe koyup bekleyebilirsiniz gecmiş olsun bu arada
Arkadaslarimdanda aynı şekilde fikir alıyorum inşallah bi yolunu bulup gecircem haklı olabilirsiniz ise yarar inşallah

Bactroban %2 pomad krem var elimde sizce gidene kadar onu sürsem geçerli olur mu dersiniz dediğiniz gibi şikayet edicem annem de hiç sıcak bakmıyor şikayet etme olayına geçer geçer diyo iyice krizlere giriyorum

Bu konuda yorum yapmam çok zor. Aramızda bir hekim varsa yazacaktır size inşaallah .

Üzülmeyin. Daha kötüsü de olabilirdi..
Gidip kuaföre gösterin yüzünüzü, ne yaptıklarını görsünler.
eminseniz , etmelisiniz.insan sağlığıyla oynuyorlar. Dezenfekte etmek zorundalar.

Benim kuaförüm ellerini yılar, kolonya sürer, öyle ilgilenir müşterisiyle. Aletleri zaten çok temiz.

Bu konuda yorum yapmam çok zor. Aramızda bir hekim varsa yazacaktır size inşaallah .

Üzülmeyin. Daha kötüsü de olabilirdi..
Gidip kuaföre gösterin yüzünüzü, ne yaptıklarını görsünler.
eminseniz , etmelisiniz.insan sağlığıyla oynuyorlar. Dezenfekte etmek zorundalar.

Benim kuaförüm ellerini yılar, kolonya sürer, öyle ilgilenir müşterisiyle. Aletleri zaten çok temiz.
Acil deki doktor da epilasyon yaptırdınız mi kasiniza ordan bulaşmış olabilir dedi cenem felan da sisik :mad:

Cok gecmis olsun, antibiyotik krem önermedi mi doktor?
Bactroban %2 pomad krem var o da antibiyotikli sanırım bekliyorum gecicek inşallah gerçekten çok sıkıldım siz siz olun malzemelerinizi dahil kendiniz götürün bundan bunu öğrendim kaç gündür ise gidemiyorum cenemin gözümün agrisindan deli gibi de kasiniyo

Denemenizin bir zarari olmaz cunku icinde antibiyotik olan bir krem. Doktorlarda genelde tavsiye ediyor.
Ben yanik icin bile onu kullaniyorum iyilesme surecini hizlandiriyor ve iz birakmiyor.
Umarim dediğiniz gibi geçer kullanıyorum kremi kaç gündür ama sanki bi degsiiklik göremedim bilmiyorum çok stresliyim o da yavaşlatıyor olabilir herşeyi :KK61:

X