yardımınıza ihtiyacım var (kocam)

Neden kötülük olsun ki aslında herkes onları tanisin diye kaç kişiye hayriniz dokunacak bir de böyle düşünün :)

kadın facede benimde arkadaş listemdeydi eşimin size karşı duyguları olmuş olabilir siz aynı şekilde hissediyosanız ben aradan çıkıyım dedim ama sürekli bir inkar halinde kadın

Zaten her şeyi okumussun. Eşin dönmüş ama sonuçta seni sevmiyorum istemiyorum diyerek gitmiş. Daha be aradan cıkması. Bas tekmeyi defolsun gitsin teyzenin yanına

Allah sizi kurtarmis bu piskopattan elinizden geldigince bosanma isini hizlandir afetmeyi aklinizn ucundan buke gecirmeyinn

Bence önce sağlam bi avukata gidin elinizdeki belgelerle yasal olarak ne yapabilirsiniz bi onu öğrenin.
Ondan sonra yaymayi falan düşünebilirsiniz konuşmaları.
Bir de evin yasal olarak size geçmesini sağlayın.

40 yaşında ki bir adam, 60 yaşında ki bir kadin için yuvasını yıkmayı göze alıyorsa, gerçekten duygusal anlamda çok yoğun hisler besliyor demektir.

Erkeklerin önem verdiği şeylerin başında gelen, gençlik, guzellik gibi şeyler yok çünkü kadında. Ortada çok ciddi bir duygusal bağ var. Acaba eşiniz çocukluğunda anne sevgisini pek yaşamamış olabilir mi? Kendinden yaşça çok büyük birine aşık olan insanlar duyduğum kadarıyla anne baba sevgisinden yoksun kisiler oluyor genelde. Tabii ki bunun artık bir önemi yok. Keşke böyle olmasaydı, inanın çok üzüldüm size. Umarım asla mutlu olmazlar.

Kızlar yazdığınız herşeyi tek tek okuyorum inşallah gereken neyse onu yapıcam önce evi vermeyi kabul etmişken şu evi hayırlısıyla bir aliyim ondan sonra yapacaklarım benim değil tamamen onların suçu olucak

Rezilliğe bak ya. Hiç özel hayat,gizlilik falan dinlemem o konuşmaları o kadının ve eşimin arkadaşlarına gönderirdim. Milletin diline düşüp rezil olsunlar en azından.​

Gelismeleri yazin lutfen konu sahibi her adimdan bizi haberdar edin.

Sanki kocasi geri gelse affedecekmis gibi geliyor bana
O yuzden isin sonunu merak ediyorun.
İnsanın midesi nasıl kaldırır ki
İnşallah kendisi için en doğru kararı verir . Aldatma her türlü kötü de , Adam nerdeyse annesi yaşında bi kadınla Birde konu sahibi bütün yazışmaları okuyor, artık unutamaz bunu hayatta

Su yorumda kadinin uzerine cok dusunmus
Esinin onu neden tercih ettigi uzerinde durmus sanki mantikli bir cozum aramis
Hakikaten nasil midesi varmis adamin ya
Kadinin her tarafi sosyal sorumluluk projesi olsa ne yazar tovbe estagfurullah

Yemin ederim hani seksenler dizisindeki adamin kısır döngüsü gibi oldum düşünüyorum sinirleniyorum. Sinirlenip tekrar düşünüyorum allahim evlerden ırak ya konu sahibi evi al sonra ac davani hem eşine hem kadına tazminatlarini al ve kocan yaşli sevgilisiyle beş parasiz mutlu mesut yaşasın dursun. Bi de rica ediyorum rezil et bunlari ifşa olsunlar ama davan hallolduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…