yardımınıza ihtiyacım var (kocam)

Yarından itibaren bir avukat araştırıcam şu anda pek param yok ama bir güne katılmıştım bir kaç güne oradan elime bir para geçicek o zaman inşallah halledicem bu durumu böyle ağır bir durumla yaşayam yaşanmaz

Canım 60 deyince şaşırıyoruz da geçen gün bi ablayla tanıştım 40 lı yaşlarının sonunda dersin en fazla öyle gösteriyor 61 yaşındayım deyince kalakaldım.
Kendi adıma şaşırdıgim kısmı teyzenin hormonları nasıl bir işleyisteyse hala gözünün başkalarının kocasında olması. ben 60 yaşında gelsem kocamla Odamı bile ayiririmdöne döne, yorgani çektin cekmedin derdi olmadan uyurum

Kız teknolojinin içinden geçmişin formülünü bizede söyle

Kadin madem face de arkadasin paylas onun duvarinda tum yazismalari esine de ac bosanma ve tazminat davasi seni aptal yerine koymalarina musade etme

Dava açacaksaniz eğer sakın ola delillerinizi çürütmeyin. Facede falan paylaşmanız hiç iyi olmaz.

Bana büyük kötülüğü dokunmuş birini bende faceden rezil etmeyi düşümustüm ama yapmamastım. İyi ki yapmamisim diyorum şimdi. Yoksa kendimden utanırdim sonrasında. İhbar hattıyla falan yapsan kadının çocuklarının ne suçu var? O masumlar da yara alacak.

Siz kalitenizi hiç bozmayın konuşmaları Facebook'ta falan yayınlayarak. Herşeyi değiştirebilirsiniz çocuklarınızın babası gerçeği maalesef değişmez o bakımdan vurun tekmeyi seke seke gitsin.

gönder gitsin çocuklarına.hatta eşinin eşi dostu iş arkadaşları kadının iş arkadaşları kim varsa gönder. hırsını al.sonrada dava aç.boşan gitsin.

Biraz sakinleşince yapamam böyle birşey bu kadar kötü olamam diyorum ama ne zaman kadına bişeyler yazsa içimden başka biri çıkıyo sanki o dakka sinirime yenik düşsem neler neler yaparım ben bile kestiremiyorum

Oncelikle geçmiş olsun ve sizi dirayetinizden dolayi tebrik ediyorum. ..Bayılıyorum böyle güçlü kadınlara. ..tamam artık olan olmuş bırakın adamı amaaaaa;elinizden gelen herseyi yapın tüm yasal haklarinizi da dibine kadar kullanın ...kullanın ki el mi Yaman bey mi Yaman görsünler ibret-i alem olsun....nereye ne atabiliyorsaniz atın ve sakin öyle ağır hanim takılcam diye ugrasmayin...artık içinizden ne geliyorsa yapın. ..onlar sersemken evi de alın ki yarın o eve karşıdan bakmayın. .onlar sizin evde gül gibi yasamasin lar. ..şimdiden sakin olun katil soğukkanlıliginda hareket edin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…