- Konu Sahibi caresizim38
-
Çocukların ne suçu var. Yetişkinler sorunlarına çocukları karıştırmamalı.Allah yardımcın olsun. Öncelikle boşan, sonra o yazışmaları cocuklarına gönder. Sana acımayana sen de acımayacaksın! Allah yardımcın olsun tekrardan. cocugun ıcın guclu ol.
Sende bir sosyal sorumluluk projesine katıl diye bir öneride bulunacağum,teşekkür ederim ama resmen benimle dalga geçiyorlar içim soğumuyo onlara karşı sinirlerim allak bullak çocuğumu bile okula gönderemedim bugün
içim bir türlü soğumuyor hep bir intikam hissi var içimde
Teşekkür ederim.yapmayın ne olur fake falan değil yemin ediyorum bu işin içinden bir türlü çıkamıyorum eşimin telini wepwhatsap barkotunu kendi telime okutarak yazdığı herşeyi görebiliyorum onu gmail hesabıyla google giriş yapıp telefonumu bul konumundan nerde olduğunu görebiliyorum
turktelekomun online işlemler menüsünü telefonuma indirip eşimin telefonundan şifre alıp kimle ne zaman kaç dakika konuşmuş görebiliyorum
Bakmış demek kadın kendisine. Poşetini taşıyabiliyor.Elini öpeceği, yer verip poşetini taşıyacağı kadına aşık mı olmuş. Hey gidi hey. Dank eder de döndüğünde kabul etmezsin inş. İnsanın midesi almaz bu saatten sonra.
kadının çocuklarından bahsediyorlar.çocuk dedikleri 30lu 40lı yaşlardalardırÇocukların ne suçu var. Yetişkinler sorunlarına çocukları karıştırmamalı.
Ben konu sahibinin çocuğu anladım. O yedi yaşlarındaydı sanırım.kadının çocuklarından bahsediyorlar.çocuk dedikleri 30lu 40lı yaşlardalardır
Kadın aynı şeyleri hissetmiyorsa devam mı edeceksin kocanla ? Burayı anlayamadım... adam yılların evliliğini çoluğu çocuğu bir kalemde çizip atmış 60 yaşında bir kadın için ve senin kararın kadının hislerine bağlı öyle mi?kadın facede benimde arkadaş listemdeydi eşimin size karşı duyguları olmuş olabilir siz aynı şekilde hissediyosanız ben aradan çıkıyım dedim ama sürekli bir inkar halinde kadın
İnanın hayretler içinde okuyorum konunuzu..Bu yaşlı kadın cokmu bakımlı.ay değişik geldi.cok yaş farkı var ve kadının koskoca ogulu da varmış yakistiramiyor insan.sunu merak ettim kadının ses tonumu güzel? Kendimi genç gibi.60 yaşındaki kadının neyinden etkilenmiş olabilir cozemedimo kadar kötüyümki anlatmam
belki normal hiç tanımadığım başka bir kadınla aldatılsam
yine üzülür kırılır ama boşanır çıkardım işin içinden
ama bu durum çok yaraladı beni evinde yemek yediğim
sofrasına çocuğumu oturttuğum birinin bunu yapması çok ağırıma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?