yardımınıza ihtiyacım var (kocam)

Allah'ından bulsun

Evi vericek evle ilgili tüm haklarından feragat edicek ondan sonra boşanıcam ben sırf bi yuvamız olsun diye çok emek verdim çocuğumun hakkını kimseye yedirmem evle ilgilide tedbir aldırıncam
Al tabiki sonuna kadar hakkin mutlaka tazminatı da al o da seni kaldırmanın bedeli

Kocana belli etmeden direk avukata git mallarına tedbir koyarlar avukat daha iyi bilgi verir zaten kadınla konuşmalarınız var onlar bile aldatılmamızın delili özel konuşmaları bilemiyorum

Kocana belli etmeden direk avukata git mallarına tedbir koyarlar avukat daha iyi bilgi verir zaten kadınla konuşmalarınız var onlar bile aldatılmamızın delili özel konuşmaları bilemiyorum
Var hepsi var onlar beni salak yerine kpymaya çalıştılar aslında sevgili kocam ne kadar teknolojiden anladığımı iyi bilir demeli bunu düşünemeyecek kadar kör olmuş

Oha 60 mu
allah yardımcınız olsun , eşiniz de kadın da ne biçim insanlarmıs
dava acın donuna kadar alın

Yazışmalarından anladığım kadarıyla şu anda bana fark ettirmeden gizlice bişeyler yaşamaya çalışıyorlar güya kocamda gergin eve gelicek kadın sürekli yazışmaları ve konuşma kayıtlarını silmesi için uyarıyor

Bir an önce avukata gidip tedbir kararı koydurman lazım..Belkide eşin ve kadının sana rol kesmesi evini satana kadardır...

Lutfen once butun isini bitir parani falan nafakani guzelce al sonra herseyi yolla. Sen degil onlar dusunsun o saatten sonra

önce boşan donuna kadar heryini al elindeki delilleri mahkemeye sun ,
yedeklerınıde boşandıktan sonra sayfa sayfa face de arkadaşlarına rezil et ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…