- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle kalıteli bir saat
Bizi ilgilendirmiyorsa neden kimse sormadan yazdiniz ozaman.Yardim istedim alt tarafi dalga gecilecek ne var bunda anlamadim babasi yasinda olmasi bizi ilgilendirmez tercih meselesi sadece fikir istedim ne kadar ön yargili davraniyorsunuz arkadaslar
43 yaşında erkeğe şekercok yas probleoyuncak... bence kız kendine bi hediye alsın adamdan ayrılarak.[/QU
Ben yasina gore tavsiyelerde bulunulur diyerekten yazdim am hediye konusundan cok yas problem olduBizi ilgilendirmiyorsa neden kimse sormadan yazdiniz ozaman.
Ben yasina gore tavsiyelerde bulunulur diyerekten yazdim am hediye konusundan cok yas problem oldu
Bu ifadeyle yasi belirtirseniz yas olur konu.Yasi belirtmeden onceki tavsiyeler yeterli onlari soylersiniz arkadasiniza.bu arada kiz 28 erkek 43 yasinda![]()
Bende soyledim fakat erkek arkadas erkek kuaforu kravati ne yapsin ben mini vosvoslardan almasini soylefim orjinal olanlarindan baska bir sey gelmedi aklima o yüzden sizlere danismak istedim.bu arada kiz 28 erkek 43 yasinda![]()