• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var kızlar!!!!

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
Merhaba kızlar;
Öncelikle benim çok yakın arkadaşımın bir derdi var gerçi burada arkadaşların dertlerine bakınca bizim ki dert değil aslında.
Konuya geçmek istiyorum hemen arkadaşın sevgilisi var ve şehir dışında fakat yanına gidecek ocak sonu gibi, giderken de hediye götürmek istiyor böyle etkili güzel şekerli oyuncaklı vs. gibi başka neler olabilir diye bana sordu fakat ben bilemedim.Bize bu konu hakkında fikir verebilecek siz zeki bayanlara ihtiyacımız var.
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz.?

Son düzenleme:
şekerli oyuncaklı hediye bana gelse çok sevinirim de bir erkeğe uygun mu bilemedimm

Merhaba kızlar;
Öncelikle benim çok yakın arkadaşımın bir derdi var gerçi burada arkadaşların dertlerine bakınca bizim ki dert değil aslında.
Konuya geçmek istiyorum hemen arkadaşın sevgilisi var ve şehir dışında fakat yanına gidecek ocak sonu gibi, giderken de hediye götürmek istiyor böyle etkili güzel şekerli oyuncaklı vs. gibi başka neler olabilir diye bana sordu fakat ben bilemedim.Bize bu konuda hakkında fikir verebilecek siz zeki bayanlara ihtiyacımız var.
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz.?
Ay lutfen koca koca adamlara yada kadinlara seker oyuncak hediye goturmeyin ya bebek mi bunlar! Birde minik kagitlara not yazsin bari:KK53:

Birazdan gelir zaten o fikirler.

:)) tavsiye isteyenlere yazdığım fix menü

antika arabaların birebir orjinalini bozmadan küçültüp oyuncağını yapıyorlar
1968 model bi mustang alsın mesela

bir kolaksiyon için başlangıç yapmışta olur

bide nolur erkeğe çiçek böcek şeker almasın, belli etmiyorlar ama çok gülüyorlar :)

Böyle sorulara çok şaşırıyorum ya.Senin arkadaşının sevgilisinin ne tür hediyelerden hoşlanacağını buradakiler nerden bilsin.

Ama lisede degilseniz şekerli oyuncaklı hediye götürmesin mümkünse onu tavsiye edebilirim

Parfüm kravat saat daha mı güzel olur sanki şekerli oyuncaklı hediyeden. Erkekler pek sevmez öyle hediyeleri. Ya da tuttuğu takım forması falan.

Bende soyledim fakat erkek arkadas erkek kuaforu kravati ne yapsin ben mini vosvoslardan almasini soylefim orjinal olanlarindan baska bir sey gelmedi aklima o yüzden sizlere danismak istedim.bu arada kiz 28 erkek 43 yasinda :(

Arkadasim biraz cocuk ruhlu ve adam da bu huyunu seviyor kizin o bakimdan sekerli falan diye anlattim konuyu

Bende soyledim fakat erkek arkadas erkek kuaforu kravati ne yapsin ben mini vosvoslardan almasini soylefim orjinal olanlarindan baska bir sey gelmedi aklima o yüzden sizlere danismak istedim.bu arada kiz 28 erkek 43 yasinda :KK43:
:KK70::KK70::KK70:

43 bide. Cok mu aramis babasi yasindaki adami?

Botox hediye etsin bari.

jelibon alıp bi sürü bi maket araba üstüne kutu içinde koyup hediye etsin.

ben benzer bişi yapmıştım gayet de sever. erkekler çocuk ruhlu olur zaten adam adam bi tip değilse sever

Yardim istedim alt tarafi dalga gecilecek ne var bunda anlamadim babasi yasinda olmasi bizi ilgilendirmez tercih meselesi sadece fikir istedim ne kadar ön yargili davraniyorsunuz arkadaslar

TE="drsheldoncooper, post: 49412457, member: 445007"]jelibon alıp bi sürü bi maket araba üstüne kutu içinde koyup hediye etsin.

ben benzer bişi yapmıştım gayet de sever. erkekler çocuk ruhlu olur zaten adam adam bi tip değilse sever[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim tavsiyen icin

Şahsen bana takı falan alınması yerine ayı alınmasını tercih ederim:KK54:

Bir erkek beğenir mi bilemedim...

Birlikte oldukları bir fotoğrafı kare kalem şeklinde çizdirip hediye etmesi benim hoşuma giderdi mesela.

Back
X