• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var kızlar

handanww

Annesinin tek aşkı
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
500
308
53
Selam kızlar memlekete gideceğim haftaya eşimle birlikte eşim yanımda bir hafta kalacak sonra geri dönecek ama evimizde bir muhabbet kuşumuz var ve bırakacak kimsemiz yok . onu bir haftalık için yanlız kalmasına gönlüm razı değil. :110:
Sizin önereceğiniz bir şey var mı?

Bende geçen yaz aynı durumda kaldım, arkadaşlarımın kedileri vardı bende onlara bırakıp riske atmak istemedim.. En iyisi evde kalması dedik.. Yemini suyunu fazla fazla yerleştirdik, kafesin kapağını açık bıraktık bizim kuşumuz dışarı çıkar ve içeri girer :) Dışarıda da yemleri vardı.. 1 hafta evde yalnız bıraktık.. Geldiğimizde şaşkındı, bir müddet bizimle ilgilenmedi.. Benimki öneri gibi değil de hiç birşey bulamazsanız yapılacak tek şey :):)

Bende geçen yaz aynı durumda kaldım, arkadaşlarımın kedileri vardı bende onlara bırakıp riske atmak istemedim.. En iyisi evde kalması dedik.. Yemini suyunu fazla fazla yerleştirdik, kafesin kapağını açık bıraktık bizim kuşumuz dışarı çıkar ve içeri girer :) Dışarıda da yemleri vardı.. 1 hafta evde yalnız bıraktık.. Geldiğimizde şaşkındı, bir müddet bizimle ilgilenmedi.. Benimki öneri gibi değil de hiç birşey bulamazsanız yapılacak tek şey :):)

Galiba bizde evde bırakacağız artık mecburuyetten ama kafesini acmak sizce güvenli mi acaba bizde öyle mi yapsak

Bilemedim ve kıyamadım. Küçücük canıyla özler o da. Hiç mi arkadaşınız yok? Komşu bile olabilir. Hangi şehirdesiniz belki buradan bulunur. :110:

Bizim kuşumuz dışarıya alışık olduğu için kısıtlamak istemedik. Bir de odanın dışına asla çıkmıyordu.. Arkadaşlara güvenemediğim için een güvenli yer yine bildiğim yer diye düşündüm..

Bilemedim ve kıyamadım. Küçücük canıyla özler o da. Hiç mi arkadaşınız yok? Komşu bile olabilir. Hangi şehirdesiniz belki buradan bulunur. :110:
Yeni taşındık ve bundan dolayı tanıdık kimsemiz yok bir akrabamız var eşimin akrabası ama onlara güvenemiyoruz çünkü çok sorumsuzlar ve evde iki küçük çocukları var bunun yüzünden istemedik .
ben Antalya da oturuyorum
e
evde bırakıcaz malesef salı günü gidicez eşim cumartesi dönecek yapıcak bir sey yok galiba :(

slm Handan hanım benimde kuşum var ve artık insan gibi oldu bizimle muhabbet ediyor bende geçen sene tatile giderken eşimin yiğenini eve çağırdım 1 hafta bizde kaldı onu seviyordu.Biz eve geldiğimizde 3 ,4 gün bizimle konuşmadı ama sonra normale döndü bazıları sitrese giriyor.Evde yanlız bırakırsanız etrafta takılı kablo olmasın onları kemire biliyorlar birde bardakta su bırak mayın içine düşüp boğula bilir.birde gardolap arkalarına dikkat edin oraya düştümü çıkışı zor.İstan bulda olsaydınız alırdım bakmak için eşim kuş işi ile uğraşıyor inşallah bir çözüm bulursunuz Ömrü uzun olsun kuşunuzun ALLAH korusun.Sizede iyi eğlenceler.

slm Handan hanım benimde kuşum var ve artık insan gibi oldu bizimle muhabbet ediyor bende geçen sene tatile giderken eşimin yiğenini eve çağırdım 1 hafta bizde kaldı onu seviyordu.Biz eve geldiğimizde 3 ,4 gün bizimle konuşmadı ama sonra normale döndü bazıları sitrese giriyor.Evde yanlız bırakırsanız etrafta takılı kablo olmasın onları kemire biliyorlar birde bardakta su bırak mayın içine düşüp boğula bilir.birde gardolap arkalarına dikkat edin oraya düştümü çıkışı zor.İstan bulda olsaydınız alırdım bakmak için eşim kuş işi ile uğraşıyor inşallah bir çözüm bulursunuz Ömrü uzun olsun kuşunuzun ALLAH korusun.Sizede iyi eğlenceler.
Amin bilgi içi teşekkürler
Mecbur kalacak mı ya:KK58:
Evet öyle karar aldık mecburiyetten :(

Bu konu gecmis ama ilerde olabilcekler icin en iyi oneri yakininiz yok ise kedinkus vs evciliniz icin mamasini aldiginiz yere rica edebilirsiniz .

Back
X