- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
- Konu Sahibi archerwoman
Hayır canım pazartesi günü adet günüm yani iki gün var şuan. Ovulasyon takibi yaptım geç yumurtlama gördüm geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum şuanGününüz geçmiş yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım pazartesi günü adet günüm yani iki gün var şuan. Ovulasyon takibi yaptım geç yumurtlama gördüm geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum şuanGününüz geçmiş yani
Umarım öyledir hayalet çizgi var gibi çünkü. Bu testler cok az yanıltıyorHayır canım pazartesi günü adet günüm yani iki gün var şuan. Ovulasyon takibi yaptım geç yumurtlama gördüm geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum şuan
Evet predicoktor önerdi eczane bende şaşırdım heyecanla kan testine gittim dün yasak olmasına rağmen dayanamadım 0.1 çıktı sonuç çok büyük üzüntü oldu bizim icinUmarım öyledir hayalet çizgi var gibi çünkü. Bu testler cok az yanıltıyor
Bu ay bidaha denersin üzülme bende öyle sanıyorjdum bu test guvenilmez demekki almam bende adet gecinde normal test yaparızEvet predicoktor önerdi eczane bende şaşırdım heyecanla kan testine gittim dün yasak olmasına rağmen dayanamadım 0.1 çıktı sonuç çok büyük üzüntü oldu bizim icin
Ozaman gec döllenme olmus bence tekrarla testi koyulasma olmasi lazm 2 3 gün araylaPzts adetim ovulasyon takip ettim ama yumurtlama geç gördüm açıkçası yani geçen pazar yumurta çatladı
Ben gördm cizgiyi varHayır canım pazartesi günü adet günüm yani iki gün var şuan. Ovulasyon takibi yaptım geç yumurtlama gördüm geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum şuan
Evet ama kanda 0.1 çıktı dün bizde şaşkınlık yaşadık bakalım. Yarın regl günüm gerçekten yumurtlama da bu ay geç olduBen gördm cizgiyi var
Bende öyle tahmin ediyorum ovulasyon takip yaptım bu ay. Geç yumurtlama oldu yarın adet günüm.Aralık 27 yumurtam çatladıOzaman gec döllenme olmus bence tekrarla testi koyulasma olmasi lazm 2 3 gün arayla
Bende ilk defa aldım bu testten hayal kırıklığı olduBu ay bidaha denersin üzülme bende öyle sanıyorjdum bu test guvenilmez demekki almam bende adet gecinde normal test yaparız
ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?
bu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?Ben gördm cizgiyi var
Bakiyim teste canimbu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?
Cunku aynı ay 2 kere yumurtlayan gördüm ben bu sitede yazdılar var yani öylr bir durumBakiyim teste canim
Iyide ovulasOn testi neden yapiyorsun ki o hamileligi göstermez canm normal gebelik testi yapmalisinbu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?
Burda gören arkadaşlar olmuş ovulasyon yaparak merak ettim yaptımIyide ovulasOn testi neden yapiyorsun ki o hamileligi göstermez canm normal gebelik testi yapmalisin
Benim bildigim o net bir bilgi vermiO hamilelikle alakali Canm gebelik testi al yap bence.Burda gören arkadaşlar olmuş ovulasyon yaparak merak ettim yaptım
Selam canım senin test sonucun da pozitif mı çıkmıştı ben de şuan 6.haftadayım eşim bugün rahatsızlandı test verecek inşallah pozitif çıkmaz ama bana pozitif gibi geliyo sen neler yaşadın anlatirmisin nasıl atlattınız o dönemi hamilelik devam ediyo inşallah sağlıkla kucağına alırsınGünışığında çekeyim demiştim. Evet 5-6 hafta arası hamileyim eşim dün gece kovid pozitif çıktı. Zorunlu karantinaya girdik. Benim testim daha çıkmadı ama korkuyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin pazartesi keseyi görmeye gidecektim ki olmadı.
Canım merhaba benim testim negatif çıktı bana bulaşmamıştı eşim kendini bir odaya kapattı ben kapısına yiyecek içecek koydum çok yorucuydu ama çok şükür bana bulaşmadı...hemen sen de test yaptır sürüntü ver ve kocandan ayrıl hemenSelam canım senin test sonucun da pozitif mı çıkmıştı ben de şuan 6.haftadayım eşim bugün rahatsızlandı test verecek inşallah pozitif çıkmaz ama bana pozitif gibi geliyo sen neler yaşadın anlatirmisin nasıl atlattınız o dönemi hamilelik devam ediyo inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Sakın daha belli değil diyip durmayın yanyana hemen ayrı odalara geçinCanım merhaba benim testim negatif çıktı bana bulaşmamıştı eşim kendini bir odaya kapattı ben kapısına yiyecek içecek koydum çok yorucuydu ama çok şükür bana bulaşmadı...hemen sen de test yaptır sürüntü ver ve kocandan ayrıl hemen
Şükür bulaşmamış biz de yaptırdık ikimiz de negatif çıktı ama neden o zaman ateşi halsizliği ve başağrısı var anlamıyorum çok rahatsız olmasa işten gelmezdi çünkü biliyorum ben eşimi bu negatiflere de güvenemedim pek ama hayırlısıCanım merhaba benim testim negatif çıktı bana bulaşmamıştı eşim kendini bir odaya kapattı ben kapısına yiyecek içecek koydum çok yorucuydu ama çok şükür bana bulaşmadı...hemen sen de test yaptır sürüntü ver ve kocandan ayrıl hemen