• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardımınıza ihtiyacım var Erken Gebelik Testi Okuma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım pazartesi günü adet günüm yani iki gün var şuan. Ovulasyon takibi yaptım geç yumurtlama gördüm geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum şuan
Umarım öyledir hayalet çizgi var gibi çünkü. Bu testler cok az yanıltıyor

Umarım öyledir hayalet çizgi var gibi çünkü. Bu testler cok az yanıltıyor
Evet predicoktor önerdi eczane bende şaşırdım heyecanla kan testine gittim dün yasak olmasına rağmen dayanamadım 0.1 çıktı sonuç çok büyük üzüntü oldu bizim icin

Evet predicoktor önerdi eczane bende şaşırdım heyecanla kan testine gittim dün yasak olmasına rağmen dayanamadım 0.1 çıktı sonuç çok büyük üzüntü oldu bizim icin
Bu ay bidaha denersin üzülme bende öyle sanıyorjdum bu test guvenilmez demekki almam bende adet gecinde normal test yaparız

ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?

Ben gördm cizgiyi var
bu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?

bu ay ovuşasyonla takip yaptım 8 gün önce yumurtam çatladı geç yumurtlama gördüm bir kaç gündür kasık karın agırısı yaşadım. Bugün adet günüm ama hiç belirti yok adet olucak gibi. Ovulasyon yaptım baya koyu ciktı ama gebelik testi negatif çıkıyor bir bakarmısınız ?
Bakiyim teste canim

Iyide ovulasOn testi neden yapiyorsun ki o hamileligi göstermez canm normal gebelik testi yapmalisin

Günışığında çekeyim demiştim. Evet 5-6 hafta arası hamileyim eşim dün gece kovid pozitif çıktı. Zorunlu karantinaya girdik. Benim testim daha çıkmadı ama korkuyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin pazartesi keseyi görmeye gidecektim ki olmadı.
Selam canım senin test sonucun da pozitif mı çıkmıştı ben de şuan 6.haftadayım eşim bugün rahatsızlandı test verecek inşallah pozitif çıkmaz ama bana pozitif gibi geliyo sen neler yaşadın anlatirmisin nasıl atlattınız o dönemi hamilelik devam ediyo inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Selam canım senin test sonucun da pozitif mı çıkmıştı ben de şuan 6.haftadayım eşim bugün rahatsızlandı test verecek inşallah pozitif çıkmaz ama bana pozitif gibi geliyo sen neler yaşadın anlatirmisin nasıl atlattınız o dönemi hamilelik devam ediyo inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Canım merhaba benim testim negatif çıktı bana bulaşmamıştı eşim kendini bir odaya kapattı ben kapısına yiyecek içecek koydum çok yorucuydu ama çok şükür bana bulaşmadı...hemen sen de test yaptır sürüntü ver ve kocandan ayrıl hemen

Canım merhaba benim testim negatif çıktı bana bulaşmamıştı eşim kendini bir odaya kapattı ben kapısına yiyecek içecek koydum çok yorucuydu ama çok şükür bana bulaşmadı...hemen sen de test yaptır sürüntü ver ve kocandan ayrıl hemen
Sakın daha belli değil diyip durmayın yanyana hemen ayrı odalara geçin

Şükür bulaşmamış biz de yaptırdık ikimiz de negatif çıktı ama neden o zaman ateşi halsizliği ve başağrısı var anlamıyorum çok rahatsız olmasa işten gelmezdi çünkü biliyorum ben eşimi bu negatiflere de güvenemedim pek ama hayırlısı

Back