• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardımınıza ihtiyacım var Erken Gebelik Testi Okuma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şuan normal çubuk testi var erken gebelik testi yok maalesef normal çubuk testinde çıkar kı acaba. Ama sabah midem bulandığı için yarım elma ve su içtim
Bekleme yap erken testi iki gün sonra yap bu gün şimdi bunu yap at buraya saate bak öyle beş dk on dk olanı direk at

Akıntı yoksa da sen farkına varmadan oluyordur beyaz filan var mı akıntı
Enfeksiyondan önce beyaz süt gibi akıntı vardı. Ben üşütmeyeyim diye beyaz bez takıyorum ne akarsa farkediyorum ama işte enfeksiyonda aksine o beyaz akıntı da durdu hastaneye gittim işte doktor iki fitil bir antibiyotik verdi onları kullanıyorum bugün dördüncü gündür bu sabah biraz iyi oldum şükür

Tmm şimdi gidiyorum kan testi vermeye Hepimize nasip olsun inşallah 🙏🏻
DDA0FB8E-C7C7-45A6-A6CA-5ED848BDE605.jpeg

Benimde böyle çıkmıştı heveslendim ama sonuç hüsran çok mutsuzum dünden beri başım ağrıyor 😪

Enfeksiyondan önce beyaz süt gibi akıntı vardı. Ben üşütmeyeyim diye beyaz bez takıyorum ne akarsa farkediyorum ama işte enfeksiyonda aksine o beyaz akıntı da durdu hastaneye gittim işte doktor iki fitil bir antibiyotik verdi onları kullanıyorum bugün dördüncü gündür bu sabah biraz iyi oldum şükür
Geçirmişsin enfeksiyon u cnm geçmiş olsun 🤲

Hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲 herkesin sevincine ortak olduk. Biz olmadık 🤗 birşey sorcam çatlama gününü nasıl anladın test filan mı yaptın
İnşallah Allahım size de nasip etsin dua edeceğim hepimiz için ❤️❤️🙏🏻Benim ilk denemesinde hamile kalan bi arkadaşım vardı işyerinden ona sordum bana dedi ki ay ortanda bir akıntı gelecek sanki pişmemiş yumurta akı gibi o gün ilişkiye girersen çocuk olur. O akıntıyı biliyorum hatta sanki çiş kaçırıyorum sanırdım önceden bu ay eşime söyledim bugün geldi o akıntı dedim o gün birlikte olduk ve başka günler birlikte olamadık eğer olmuşsa mucize olucak. Çok net bir akıntı peynir gibi beyaz değil şeffaf yumurta akı gibi takriben ay ortanda geliyor ben 31 ekimde regl oldum 15 inde geldi o akıntı bana.

Bekledin hata koş yap adet tarihin ne senin

Bn heyecandan duramıyorum sen nasıl duyuron kız 😂
Canom bekleyemedim işte 1 hafta evvel yaptım kan testini 2.30 çıktı 😊 adet günümü bekliyorum aksine adet günümde de memlekete gitcem 😊

Çizgi bariz var ama çok erken yapınca kimyasal olma ihtimali de olabiliyormuş, ben de her seferinde tarih geçince yaparım diyorum garanti olsun diye ama dayanamıyorum erken yapıyorum. Umarım hamilesinizdir yani buna göre hamilesiniz bakalım düzenli artacak mı inşallah güzel haberler alırsınız. Hadi bakalım hayırlı olsun

evet canım 1.20 çıktı negatif dediler maalesef adetim dün olması gerekiyordu hala olmadım

İnşallah Allahım size de nasip etsin dua edeceğim hepimiz için ❤️❤️🙏🏻Benim ilk denemesinde hamile kalan bi arkadaşım vardı işyerinden ona sordum bana dedi ki ay ortanda bir akıntı gelecek sanki pişmemiş yumurta akı gibi o gün ilişkiye girersen çocuk olur. O akıntıyı biliyorum hatta sanki çiş kaçırıyorum sanırdım önceden bu ay eşime söyledim bugün geldi o akıntı dedim o gün birlikte olduk ve başka günler birlikte olamadık eğer olmuşsa mucize olucak. Çok net bir akıntı peynir gibi beyaz değil şeffaf yumurta akı gibi takriben ay ortanda geliyor ben 31 ekimde regl oldum 15 inde geldi o akıntı bana.
Sağol bilgi için bu ay olmazsa böyle yapacam

Back