• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacım var , biraz da konuşmaya

Eselsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
778
550
103
34
Merhaba arkadaşlar ,
Ben altı yıllık evliliğimi yalan ,küfür ,hakaret ve aşağılayıcı konuşmaları hatta demekten bile utandigim tartaklama biraz ilerisi bazen de şiddet sebebi ile bitirdim . Boşanma davasını açtım ara karar verildi ,şimdi dilekçede yazanları hem inkar ediyor hem de yalan ifade verdiniz sizin hepinizi şöyle yapicam böyle yapicam die tehdit ler savuruyor. Zor olacağını biliyordum ,beraber yaşamak kadar olurmu bilmiyorum ama .şimdi nasıl baş edicem bu tavırlar bu hareketler ,hakaretler ne zamana kadar devam edecek . Bunlara itiraz etse bile ne geçecek davayı uzatmakdan başka . Yada ne yapabilir

Malesef ayrılırken zorlu oluyor o süreç
Sabır ve destekçiniz vardır inşallah
Kolayliklar dilerim

Malesef ayrılırken zorlu oluyor o süreç
Sabır ve destekçiniz vardır inşallah
Kolayliklar dilerim
Ailem var çok şükür bı de çocuğum onun varlığı ayakta tutuyor beni

bende aynı süteçteyim ve bebeğim var. rabbim yardımcımız olsun. güvenip sevip kendini adadığın insan nasıl da değişebiliyor. benim aklım almıyor. onca zaman sadece bir yalanın içinde yaşıyormuşuz demek..

Bunlar neki ben neler okudum o dilekçelerde
Önemli olan dilekçelerde yazan değil
Dilekçelerde yazanları ispatlamaktır
O yüzden siz Boşverin onları
Kendi hayatınıza bakın
Allah sabır versin

bende aynı süteçteyim ve bebeğim var. rabbim yardımcımız olsun. güvenip sevip kendini adadığın insan nasıl da değişebiliyor. benim aklım almıyor. onca zaman sadece bir yalanın içinde yaşıyormuşuz demek..
Hem de ne yalan ... Seviyorum aşığım derken inanıp guvenmistim böyle olsun istemedim hatta herşeye rağmen direndim ama artık tahammut edilebilir gibi değildi kızım için yapmam gerekiyordu

Back