Yardımınıza ihtiyacım var, arkadaşlar.

Adririna

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
15
2
Öncelikle burada yeni olduğum için yazmak için en uygun yer burayı buldum. Arkadaşlar, benim kilom boyuma göre tam normal. Yani 158 cm boyum, kilom ise 46 kilo. Şimdi e sorun ne diye soracaksınız. İşte benim sorunum. Ben hep belimi ölçüyorum 66-67 çıkıyor belim. Ama belimde yağ falan hiç bir şey yok.(yani vardır illa da her kez kadar) Ama dün sabah kalkınca, duş aldım ve hiç bir şey yemeden belimi ölçmek istedim belim tam 61-di. Bu sabah yine aynı sonuçu aldım. Ama öğlen ve akşam sonuç hüsran Annem yemek yiyorsun da o yüzden miden çıkıyor diyor.(bu arada ben çok fazla su da içiyorum) Ama anlamadığım şu 5-6 cm fark da olmaz yani 2-3 cm falan olmalı en fazla. Arkadaşlar, bu durum beni çok üzüyor.:18: Anneme hangisi gerçek diye soruyorum sabah kalkınca olan diyor. Ama bilmiyorum. Sizce bu normal mi? Yani yemekden sonra bu kadar genişlenme. Zaten benim göğüslerim çok küçük o yüzden ince bir belim olsun istiyorum ki, göğüslerimin küçüklüyü o kadar da göze batmasın. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…