• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var.. 2 yıl oldu aklım almıyor. Dua edin bana ben iyi değilim..

Niran91

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
102
16
13
33
Merhaba öncelikle..
23 yaşında kariyeri güzelliği her şeyi yerinde ama (Mutlu olmayan) bir genç kızım.
Hikayem 2 yıl önce acı bir şekilde bitti.
İçimi dökmezsem kafayı yicem..
Yargılamadan lütfen yardım etmek için değerlendirin. Şimdiden teşekkür ediyorum..
2 yıl önce bir sevgilim oldu. İlk sevgilimdi. Aslında tanışma olayı şöyleki ; benim ilk okul arkadaşımdı, yıllar sonra buldu beni.
Ailesi aileme uygun muhafazakardı.
Tam 5 ay sevgililik sürecimiz oldu.
Bu süreçte bana bağlılığı deli gibi sevmesi kıskanması.. Her şey mükemmeldi.
O istemiyo diye eğitim kariyer vazgeçecektim. Evlenecektik daha üni 3. Sınıf yeni bitmişti.
Bana baban vermezse mahfolurum sen benimsin karımsın inşallahı yok seni alıcam diyen Adam. İlkimdi ya hani elimi ilk o tuttu ( kimseye güvenmedim istemedim evlilik hayalleri kurdu benle..)
Ne derse yaptım.. Yakınlaştım onunla (Ateş barut işte ileri olmadı ama yaşandı bişeyler) kısaca her şeyiydim onun.
Kız çocuğumuz olsun istiyordu, suda doğum yapıcaktım yanımda da o olacaktı.. (Bu hayalleri o kurdu)

Sen o evde misafirsin diyodu bana. İlk kez her şeyden çok sevmiş gözlerimin içine bakıyordu..
Tam 5 ay onun kıskançlıkları başladı eğitimimde ilerlemiştim konferans toplantı katılmaya başladım karşı çıktı.
Ama alttan aldı yani biliyodu evlenince çalışmıycaktım.
Ona emin misin bak ben bu yola bir kere giriyorum dediğimde bana bağırdı saçmalama kızım sen benimsin ben kimi istersem onu alırım demişti.
( inandım işte..)
Ailemle tanışmak istiyordu ben istemedim erken diye.
5. Ayın sonunda annem öğrendi.
( inanamadı yakıştıramadı istemedi dayak yedim sövdü dövdü ayrıl bitir Dedi )
Babamıda gaza getirdi, sevdim anne dedim sevdim.. ( şuan ağlıyorum )
Sonraki gün evden bişe almak için çıktığımda ona ulaştım. ( Annem her şeyimi almıştı )
Aradım birisinden telefon buldum.. Anlattım ona her şeyi beni bekler misin ben seni seviyorum dedim bana babam yanımda tmm hallederiz annen işte bişe olmaz görüşürüz Dedi.
Eve geldim annem ne yaptın Dedi daldı saçlarıma sen o çocuğu aradın demi dedi.
Zorla yanımda aradı onu. Nasıl ağlıyorum ama..
Annem gayet kibar bir şekilde kızımın peşini bırak bak oğlum ilerdede Mutlu olamazsınız. Dedi. Sonra sen kızımı nerden buldun Dedi Allah çıkardı demiş. Sesi kısık ama. Annem söyle sen bırak şu ağzı Dedi oda yine aynı Allah çıkardı demiş.
Sonra tamam abla siz ona kızmayın iyi bir kız yetiştirmişsiniz olmuyosa zorlanmaz Demiş.
Ben 2 hafta sonra ulaştım bana mesaj atma kızım küfredicem yoksa. Sen git ananla babanla hallet dedi.
Ben ağlıyorum ara yüzüme söyle dedim. Aradı bitti diyo böyle yutkunarak.
Bu kadar mı dedim bitti işte evet öyle Dedi. Sonra kendine iyi bak Dedi. Bende kendime bakmıycam dedim. Sessizce tamam Dedi kapadı teli.
Ben yıkıldım o an..( galiba babam bunların iş yerine felan gitmiş bilmiyorum )
Ben buna 1 ay sonra tekrar ulaştım senden vazgeçmicem seviyorum seni dedim aradı kızım yeter istemiyorum artık yeter bana mesaj atma Dedi.
Bende erkeklerin bana ne kadar şerefsiz olduğunu gösterdin sağol dedim. Küfretti sonra bana. ( bu kadar ısrar etmem bana dokunmasından dolaylıydı ilk erkek oydu hayatımdaki )
Normalde çevresinde çok kişi olan birisiyim ama ona güvendim evlenecektik.. :KK43: neyse..
Sonra bu bana hayaller kurma unut beni yazdı. Benim suçum yok yeter Dedi.
2 gün sonra aramış ben banyodaydım.
( tel numaramı değişmişti babam )
Annem açtı sen kimsin Dedi tanıtmış kendini sonda anneme abla yeter bana mesaj atmasın ağza alınmayacak kelimeler söylüyor siz bitir dediniz ben bitirdim demiş.
O günü hatırlamak istemiyorum ama dayak yedim hem babam hem annemden.
Annem babama götür bunu doktora bu Bi haltlar yediki böyle uğraşıyor Dedi. Babam engel oldu ben kızıma güveniyorum Dedi filan.. Neyse lanet olsun.
Sonra bu gizlendi saklandı her şeyini kapattı.
Duydum ki sözlenmiş annem Facede buldu gösterdi.. Bak Dedi senin sevdiğin çocuk güldü dalga geçti.
Bi baktım yan yana, kız akrabası görücü usulü..
Benim hayaller kurduğum adamın yanında başka birisi ona dokunuyo onun yüzüğünü taşıyor..
Ben sustum onu Allah'a havale ettim Hakkı'mı helal etmedim..
O yolunu seçti dedim hiç girmedim araya.. Bildiğimi bilmiyor.
Sonra evlenmiş. Ailecek göçmüşler. İstanbul'dan asla ayrılamam diyen Adam..
Evlendiği kız zenginmiş bende fakir değilim ama buna iş sağlamışlar galiba.
Kız iyi birine benziyor hiç bişeyden haberi yok..
İçim yana yana uzaktan izledim hep kızın facesinden baktım.
Şimdi beni eleştirenler olcak ama kızı kıskanmıyorum kız çok Mutlu olsun ama onun yüzü gülmesin diyorum..
Sonra kızın faceside kapatıldı.
Ben artık sevemiyorum arkadaşlar. Kimseye güvenemiyorum.. Mesela 1 ay görüşüyorum sonra bıkıyorum bitiriyorum.
Artık istemiyorum kimseyi. Allahım yardım et bana.. Günahlarımı affet..
Napıcam ben ?
Çok beddua ettim çok.. Hala gizleniyor saklanıyor.
Allah'a havale ettim onu.
Aileme gelince annem mahfetti beni, kızını diri diri gömdü. Sanki o hiç sevmedi..
Evlendiği kıza gelince kızın Yüreği temizdir elbet bana kalmadı değerlendirmek sadece bilin diye söylüyorum kız yanında ablası gibi aynı. Yani aramızda dağlar kadar fark var abartmıyorum.. Sadece bilin diye Yazdım..
Kızı saklıyo kendi saklanıyo. Aylar sonra eski whatsabına girmeye başladı 3 günde bir giriyor. Eşiyle resmini koymuş. Sanıyor ki mesaj atıcam asla..

(Ben bu süreçte daha çok ilerledim şuan Bi araştırma görevlisiyim her gün Mutlu pozlar verdim asla Bi erkekle kıskandırmadım sadece resimler paylaştım belki bakar diye )
Diyorum ki kendi kendime beni hiç mi sevmedin.. Onca şeyi unuttu mu..
Benim hikayem bu..
Uzun oldu ama değerlendirirseniz o kadar Mutlu olurum ki..
Güzelliğim solup gidicek mutsuzum.. Annem sürekli eski konuları açıyo sus diyorum bana seninle oynamış o ne sevmesi seni kullandı sende kendini oynaştırdın utanmaz diyo. Travma geçirmekten yoruldum artık..
Unuttum sus diyorum üstüme geliyo bu seferde başlıyorum bedduaya :KK43: onu ve eşini rüyamda görüyorum.. O mutsuz kız gülüyor hep bunu görüyorum.
:KK43:

Son düzenleme:
Bu arada bazı geceler üzerime bişe çöküyo onu çok özlüyorum sanki oda beni özlüyo gibi hissediyorum kalbimde bir baskı.. Her gece değil ama oluyor. Bu arada Facede sahte hesap almış 3 tane hep benim önerilerimde çıkıyor ad ve soyadı var resim yok. Profilimde geziyo sanki..
Ben hakkımı helal etsem geçer mi bu acım.. Diner mi ? Ben Mutlu olmak istiyorum artık..

Merhaba öncelikle..
23 yaşında kariyeri güzelliği her şeyi yerinde ama (Mutlu olmayan) bir genç kızım.
Hikayem 2 yıl önce acı bir şekilde bitti.
İçimi dökmezsem kafayı yicem..
Yargılamadan lütfen yardım etmek için değerlendirin. Şimdiden teşekkür ediyorum..
2 yıl önce bir sevgilim oldu. İlk sevgilimdi. Aslında tanışma olayı şöyleki ; benim ilk okul arkadaşımdı, yıllar sonra buldu beni.
Ailesi aileme uygun muhafazakardı.
Tam 5 ay sevgili sürecimiz oldu.
Bu süreçte bana bağlılığı deli gibi sevmesi kıskanması.. Her şey mükemmeldi.
O istemiyo diye eğitim kariyer vazgeçecektim. Evlenecektik daha üni 3. Sınıf yeni bitmişti.
Bana baban vermezse mahfolurum sen benimsin karımsın inşallahı yok seni alıcam diyen Adam. İlkimdi ya hani elimi ilk o tuttu ( kimseye güvenmedim istemedim evlilik hayalleri kurdu benle..)
Ne derse yaptım.. Yakınlaştım onunla (Ateş barut işte ileri olmadı ama yaşandı bişeyler) kısaca her şeyiydim onun.
Kız çocuğumuz olsun istiyordu, suda doğum yapıcaktım yanındada o olacaktı.. (Bu hayalleri o kurdu)
Sen o evde misafirsin diyodu bana. İlk kez her şeyden çok sevmiş gözlerimin içine bakıyordu..
Tam 5 ay onun kıskançlıkları başladı eğitimimde ilerlemiştim konferans toplantı katılmaya başladım karşı çıktı.
Ama alttan aldı yani biliyodu evlenince çalışmıycaktım.
Ona emin misin bak ben bu yola bir kere giriyorum dediğimde bana bağırdı saçmalama kızım sen benimsin ben kimi istersem onu alırım demişti.
( inandım işte..)
Ailemle tanışmak istiyordu ben istemedim erken diye.
5. Ayın sonunda annem öğrendi.
( inanamadı yakıştıramadı istemedi dayak yedim sövdü dövdü ayrıl bitir Dedi )
Babamıda gaza getirdi, sevdim anne dedim sevdim.. ( şuan ağlıyorum )
Sonraki gün evden bişe almak için çıktığımda ona ulaştım. ( Annem her şeyimi almıştı )
Aradım birisinden telefon buldum.. Anlattım ona her şeyi beni bekler misin ben seni seviyorum dedim bana babam yanımda tmm hallederiz annen işte bişe olmaz görüşürüz Dedi.
Eve geldim annem ne yaptın Dedi daldı saçlarıma sen o çocuğu aradın demi dedi.
Zorla yanımda aradı onu. Nasıl ağlıyorum ama..
Annem gayet kibar bir şekilde kızımın peşini bırak bak oğlum ilerdede Mutlu olamazsınız. Dedi. Sonra sen kızımı nerden buldun Dedi Allah çıkardı demiş. Sesi kısık ama. Annem söyle sen bırak şu ağzı Dedi oda yine aynı Allah çıkardı demiş.
Sonra tamam abla siz ona kızmayın iyi bir kız yetiştirmişsiniz olmuyosa zorlanmaz Demiş.
Ben 2 hafta sonra ulaştım bana mesaj atma kızım küfredicem yoksa. Sen git ananla babanla hallet dedi.
Ben ağlıyorum ara yüzüme söyle dedim. Aradı bitti diyo böyle yutkunarak. Bu kadar mı dedim bitti işte evet öyle Dedi. Sonra kendine iyi bak Dedi. Bende kendime bakmıycam dedim. Sessiz kapadı teli.
Ben yıkıldım o an..( galiba babam bunların iş yerine felan gitmiş bilmiyorum )
Ben buna 1 ay sonra tekrar ulaştım senden vazgeçmicem seviyorum seni dedim aradı kızım yeter istemiyorum artık yeter bana mesaj atma Dedi.
Bende erkeklerin bana ne kadar şerefsix olduğunu gösterdin sağol dedim. Küfretti sonra bana. ( bu kadar ısrar etmem bana dokunmasından dolaylıydı ilk erkek oydu hayatımdaki )
Normalde çevresinde çok kişi olan birisiyim ama ona güvendim evlenecektik.. :KK43: neyse..
Sonra bu bana hayaller kurma unut beni yazdı. Benim suçum yok yeter Dedi.
2 gün sonra aramış ben banyodaydım. ( tel numaramı değişmişti babam )
Annem açtı sen kimsin Dedi tanıtmış kendini sonda anneme abla yeter bana mesaj atmasın ağza alınmayacak kelimeler söylüyor siz bitir dediniz ben bitirdim demiş.
O günü hatırlamak istemiyorum ama dayak yedim hem babam hem annemden.
Annem babama götür bunu doktora bu Bi haltlar yediki böyle uğraşıyor Dedi. Babam engel oldu ben kızıma güveniyorum Dedi filan.. Neyse lanet olsun.
Sonra bu gizlendi saklandı her şeyini kapattı.
Duydum ki sözlenmiş annem Facede buldu gösterdi.. Bak Dedi senin sevdiğin çocuk güldü dalga geçti.
Bi baktım yan yana kız akrabası görücü usulü.. Benim hayaller kurduğum adamın yanında başka birisi ona dokunuyo onun yüzüğünü taşıyor..
Ben sustum onu Allah'a havale ettim Hakkı'mı helal etmedim..
O yolunu seçti dedim hiç girmedim araya.. Bildiğimi bilmiyor.
Sonra evlenmiş. Ailecek göçmüşler. İstanbul'dan asla ayrılamam diyen Adam..
Evlendiği kız zenginmiş bende fakir değilim ama buna iş sağlamışlar galiba.
Kız iyi birine benziyor hiç bişeyden haberi yok.. İçim yana yana uzaktan izledim hep kızın facesinden baktım.
Şimdi beni eleştirenler olcak ama kızı kıskanmıyorum kız çok Mutlu olsun ama onun yüzü gülmesin diyorum..
Ben artık sevemiyorum arkadaşlar. Kimseye güvenemiyorum.. Mesela 1 ay görüşüyorum sonra bıkıyorum bitiriyorum. Artık istemiyorum kimseyi. Allahım yardım et bana.. Günahlarımı affet..
Napıcam ben ?
Çok beddua ettim çok.. Hala gizleniyor saklanıyor.
Allah'a havale ettim onu.
Aileme gelince annem mahfetti kızını diri diri gömdü. Sanki o hiç sevmedi..
Evlendiği kıza gelince kızın Yüreği temizdir elbet bana kalmadı değerlendirmek sadece bilin diye söylüyorum kız yanında ablası gibi aynı. Yani aramızda dağlar var abartmıyorum.. Sadece bilin diye Yazdım..
Kızı saklıyo kendi saklanıyo. Aylar sonra eski whatsabına girmeye başladı 3 günde bir eşiyle resmini koymuş. Sanıyor ki mesaj atıcam asla.. ( Ben bu süreçte daha çok ilerledim şuan Bi araştırma görevlisiyim her gün Mutlu pozlar verdim asla Bi erkekle kıskandırmadım sadece resimler paylaştım belki bakar diye )
Diyorum ki kendi kendime beni hiç mi sevmedin.. Onca şeyi unuttu mu..
Benim hikayem bu..
Uzun oldu ama değerlendirirseniz o kadar Mutlu olurum ki..

Canim benimmm cook zor şeyler yasamissin. Okumus aklı başında bir kizsin. Elbetteki bazi şeyleri yaşadığın icin unutman daha da zor olur ama sana sadece sen yardim edebilirsin. Sakın beddua etme . Allahim sinir aniyla soyledigim beddualari sen affet de. Allah sabrinin selametini verir inşallah. Ve çocuğa artık bakma ne yapiyo mutlu mu mutsuz mu bosandi.mi cocugu oldu mu diye izlemee. Kendi hayatına bak ve yenidem hayaller kur:))) öyle bir ayda konuşmayla eskisinden daha cok sevemezsin ki zaten. Eger kaninin isindigi biri varsa birak aylarca sursun bak o zaman aşkı sevgiyi coooooookk mutlu ol inşallah

Şu "İlkim" muhhabbetinden midem bulanıyor valla ..
Herkesin bir ilki vardır.Benimde vardı dogal olarak bende yasadım (bilmeden konusmuyorum) ama senin bu derece yapışıp peşine düşmen hoş olmamış kendini kucuk dusurup iyice yerin dibine sokmuşsun.
Kendine olan saygın sıfır zaten halada kafanin bi kosesinde o adam var ..
Bu kadar takıntı saplantı pek sağlıklı bir durum değil hayatına bak
"Ondan baskasi olamaz" ayaklari gecer birgun beynini uzaklaştirmak iste yeter ki..

Canim benimmm cook zor şeyler yasamissin. Okumus aklı başında bir kizsin. Elbetteki bazi şeyleri yaşadığın icin unutman daha da zor olur ama sana sadece sen yardim edebilirsin. Sakın beddua etme . Allahim sinir aniyla soyledigim beddualari sen affet de. Allah sabrinin selametini verir inşallah. Ve çocuğa artık bakma ne yapiyo mutlu mu mutsuz mu bosandi.mi cocugu oldu mu diye izlemee. Kendi hayatına bak ve yenidem hayaller kur:))) öyle bir ayda konuşmayla eskisinden daha cok sevemezsin ki zaten. Eger kaninin isindigi biri varsa birak aylarca sursun bak o zaman aşkı sevgiyi coooooookk mutlu ol inşallah
Teşekkür ederim..

Ailenin durumu fecii dövmek nedir ya. Git doktora baktır demek nedir. Çok onur kırıcı. Onunla birşeyler yaşamışsın kimseye düşmez yargılamak kimsenin haddi değil. Belki de hayırlısı buydu canım, her şerde bir hayır vardır unutma.
Bak ne güzel okumuşsun, mesleğin var artık kimseye muhtaç değilsin ailene de. Elbet birisi çıkar karşına. Ama sırf hayatımda birisi olsun diye birilerini sokmaya çalışma biraz kafanı dinle. Hobi kurslaarına git farklı ortamlara gir. Onu unutmaya çalış.

Sen yine de beddua etme, beddua ettikçe sen de mutsuz olursun ve onu takip etmekten fotoğraflarına bakmaktan vazgeç.
Önerilen kişilerde görüyorsan evet senin adını aratıp profiline giriyordur. Bırak o takip etsin seni ama sen etme. Sna yine sen yardım edebilirsin.

Şu "İlkim" muhhabbetinden midem bulanıyor valla ..
Herkesin bir ilki vardır.Benimde vardı dogal olarak bende yasadım (bilmeden konusmuyorum) ama senin bu derece yapışıp peşine düşmen hoş olmamış kendini kucuk dusurup iyice yerin dibine sokmuşsun.
Kendine olan saygın sıfır zaten halada kafanin bi kosesinde o adam var ..
Bu kadar takıntı saplantı pek sağlıklı bir durum değil hayatına bak
"Ondan baskasi olamaz" ayaklari gecer birgun beynini uzaklaştirmak iste yeter ki..
Hayır bakın ayrılık aşamamız oldu önceden ben bıraktım çok kıskançtı o bırakmadı peşimi sen benimsin Dedi bağladı kendine. Sen benim sonumsun Dedi. Burda benim ne suçum var ? Ailem istemedi diye Bi tekmede ben vurmadım. Samimi olduğumu görsün istedim. Demekki mücadele etmeye yüreği yokmuş . Lütfen buna göre yorum yapın.

Ailenin durumu fecii dövmek nedir ya. Git doktora baktır demek nedir. Çok onur kırıcı. Onunla birşeyler yaşamışsın kimseye düşmez yargılamak kimsenin haddi değil. Belki de hayırlısı buydu canım, her şerde bir hayır vardır unutma.
Bak ne güzel okumuşsun, mesleğin var artık kimseye muhtaç değilsin ailene de. Elbet birisi çıkar karşına. Ama sırf hayatımda birisi olsun diye birilerini sokmaya çalışma biraz kafanı dinle. Hobi kurslaarına git farklı ortamlara gir. Onu unutmaya çalış.

Sen yine de beddua etme, beddua ettikçe sen de mutsuz olursun ve onu takip etmekten fotoğraflarına bakmaktan vazgeç.
Önerilen kişilerde görüyorsan evet senin adını aratıp profiline giriyordur. Bırak o takip etsin seni ama sen etme. Sna yine sen yardım edebilirsin.
Çok teşekkür ederim.. :( haklısın..

Allah ailenize akil fikir versin
20 yasinda kizi sevgilisi var diye dovmek rezil etmek nasil bi kafaysa artik. Adama beddua etmeyin hic yasadiklarinizin sorumlusu aileniz. benimde sevgilimin ailesi bu kadar sorun cikarsa yoktan yere bende ugrasamazdim ne kadar sevsemde ne yalan soyleyeyim.

Belkide hayirlisi buydu ama kotu bi tecrube olmus uzuldum. Terapiye gidin mutlaka, aşmaniza yardimci olur.

Allah ailenize akil fikir versin
20 yasinda kizi sevgilisi var diye dovmek rezil etmek nasil bi kafaysa artik. Adama beddua etmeyin hic yasadiklarinizin sorumlusu aileniz. benimde sevgilimin ailesi bu kadar sorun cikarsa yoktan yere bende ugrasamazdim ne kadar sevsemde ne yalan soyleyeyim.

Belkide hayirlisi buydu ama kotu bi tecrube olmus uzuldum. Terapiye gidin mutlaka, aşmaniza yardimci olur.
Yardım eder mi terapi bana inşallah :(

Buna benzer bir durumu bende yasadim öyle ileri seyler olmamisdi bizde ama tam tamina annem karisti ve cocukta o bu birakmadi diye vazgecti sevmedigi kuzeniyle nisanlandi .. görüyorum mutsuz ama ben sükrediyorumki olmadi simdi tanidigim evlendigim insan dünyalara bedel .. bazen gidene tesekkür edersin iste aynen öyle canim .. vardir senin kismetindede hayirlisi bu günleri düsünüp neden böyle harap ettim kendimi diyeceksin,, güzelligine yakisan degil gönlüne yakisan biri olsun..

Buna benzer bir durumu bende yasadim öyle ileri seyler olmamisdi bizde ama tam tamina annem karisti ve cocukta o bu birakmadi diye vazgecti sevmedigi kuzeniyle nisanlandi .. görüyorum mutsuz ama ben sükrediyorumki olmadi simdi tanidigim evlendigim insan dünyalara bedel .. bazen gidene tesekkür edersin iste aynen öyle canim .. vardir senin kismetindede hayirlisi bu günleri düsünüp neden böyle harap ettim kendimi diyeceksin,, güzelligine yakisan degil gönlüne yakisan biri olsun..
Amin Canım amin :( çok sağol..

Hiç beddua etme, sakın. Senin hayatini ailen mahvetmiş, o değil. Kim bilir nasil tehdit ettiler, nasil korkuttular ki çabalamaktan vazgeçti. Ki akli başinda olan bir insan, bu kadar yer yerinden oynayinca sadece sevmenin mutlu olmaya yetmeyeceğini bilir.

Hem zaten sen şu an kariyerinle bu kadar mutluyken, ileride seni çaliştirmayacakmiş. Belki o zaman çok daha kötü olacakti? Hayirlisi buymuş demek ki.

İlkim, milkim birak bunlari da. Sevdiğinle, sevdiğin için bir şeyler yaşamişsin, mutlu olmuşsun. Şimdi ise geçmişte kaldi güzel bir ani olarak.

Daha fazla hayatinda gölge etmesine izin verme. Vatsaptan sil, feyzbuktan görme. Ne güzel kariyerine odaklan. Herkesin hayatinda iz birakan bir aşk macerasi olur. Eğer o ana takilip kalirsak yaşayamayiz.

Kimseyle yakinlaşamamayi da sorun etme. Normal arkadaş niyetiyle ilişki kur insanlarla. Bir şey olacaksa sen farkinda bile olmadan olmuş olur zaten:)

Bir de kusura bakma ama, annen ve baban gerçekten kötü insanlar. Hayat görüşleri, yapilari nasil olursa olsun kocaman çocuğunu defalarca döven,ona saygi duymayan aileler benim gözümde bu hayatin mikroplaridir..

Hiç beddua etme, sakın. Senin hayatini ailen mahvetmiş, o değil. Kim bilir nasil tehdit ettiler, nasil korkuttular ki çabalamaktan vazgeçti. Ki akli başinda olan bir insan, bu kadar yer yerinden oynayinca sadece sevmenin mutlu olmaya yetmeyeceğini bilir.

Hem zaten sen şu an kariyerinle bu kadar mutluyken, ileride seni çaliştirmayacakmiş. Belki o zaman çok daha kötü olacakti? Hayirlisi buymuş demek ki.

İlkim, milkim birak bunlari da. Sevdiğinle, sevdiğin için bir şeyler yaşamişsin, mutlu olmuşsun. Şimdi ise geçmişte kaldi güzel bir ani olarak.

Daha fazla hayatinda gölge etmesine izin verme. Vatsaptan sil, feyzbuktan görme. Ne güzel kariyerine odaklan. Herkesin hayatinda iz birakan bir aşk macerasi olur. Eğer o ana takilip kalirsak yaşayamayiz.

Kimseyle yakinlaşamamayi da sorun etme. Normal arkadaş niyetiyle ilişki kur insanlarla. Bir şey olacaksa sen farkinda bile olmadan olmuş olur zaten:)

Bir de kusura bakma ama, annen ve baban gerçekten kötü insanlar. Hayat görüşleri, yapilari nasil olursa olsun kocaman çocuğunu defalarca döven,ona saygi duymayan aileler benim gözümde bu hayatin mikroplaridir..
Çok teşekkür ederim benim iyiliğim içinmiş.. Ya her şeyim var ama Mutlu değilim eriyorum artık.. Bunu görmüyorlar. Hep ben suçluyum. Bazen çekip gidesim var..

Öncelikle o benim ilkim kısmını kafandan at. Unutma hiç kimse ilki olan insanla evlenip yuva kurmuyor. Çok seviyorumlar, sensiz yapamamlar, evlilik hayalleri, çocuk hayalleri her ilişkide vardır. Yaşandı bitti sonuçta geçmişe mazi derler. Evli bir adamı hala takip etmek yakışmaz sana, takıntı olmuş artık. Bu takıntından kurtulman lazım. Ha bedduada etme sadece Allah'a havale et..

Ailenin yaninda mi yaşiyorsun? Hep mi yanlarindaydin?
Evet hep ama galiba başka şehire tayinim olcak. Uzaklaşmak istiyorum bu şehirden.. Onunla olan anılarım aklıma geliyor. Bakın ben normalde çevresinde çok sevilen Bi insanım. Ama bide içimi görseniz zaten yazıya yansımıştır. Her türlü sosyal olmaya çalışıyorum ama içimdeki o acıyı atamıyorum. Virüs gibi bulaştı. Bazen unuttum geçti diyorum sonra yeniden o acıyı hissediyorum. Yoruldum..

Öncelikle o benim ilkim kısmını kafandan at. Unutma hiç kimse ilki olan insanla evlenip yuva kurmuyor. Çok seviyorumlar, sensiz yapamamlar, evlilik hayalleri, çocuk hayalleri her ilişkide vardır. Yaşandı bitti sonuçta geçmişe mazi derler. Evli bir adamı hala takip etmek yakışmaz sana, takıntı olmuş artık. Bu takıntından kurtulman lazım. Ha bedduada etme sadece Allah'a havale et..
Ben acı çektim oda çeksin yansın istiyorum.. Canımı çok yaktı.

Ben acı çektim oda çeksin yansın istiyorum.. Canımı çok yaktı.
Biliyorum, bende bazı insanların canı yansın istiyorum. İnsanız sonuçta hakim olamıyoruz nefsimize bazen. Ama sonra geçiyor biliyor musun. Yaradan zaten her şeyi görüyor, gereken cezayı o verir

Ben yaptıklarını hiç yadırgamıyorum..
Seven insan uğraşır çabalar bitti dese bile karşıdaki inanmak istemez şansını elbet dener tabi dozunu iyi ayarlamak şartıyla ee senin de ailevi durumun ortada sığınacak bir yere ihtiyacın olmuş ve sevdiğin adamın peşinden gitmişsin..
Ailenin dövmesi çirkin cümleler kurması bunlar hiç hoş şeyler değil senin de sınavın buymuş demek ki tek başına başın dik yürümelisin kimseye muhtaç olmadan..
Demek ki lafta sahip çıkıyormuş sana hemen ilk zorlukta kolaya kaçtı ve bıraktı seni ama bi dön etrafına bak allah aşkına millet hayatını yaşıyor sen üzülsen de aģlasan da o insan orda mutlu mesut yaşayacak..
Bu erkekleri değerli kılan kişiler kadınlardır.. biz deger verirsek varlar bizim için.. sen de artık bakınmayı takip etmeyi bırak kariyerine bak demek ki senin nasibin çok çok daha iyi biri olacak..
Allah hayatından birini çıkartıyorsa yerine daha iyi biri geleceği içindir..
Biz degerliyiz biz onemliyiz.. unutma.. biz..

Back