Arkadaslar , ben nisanliyim. Nisanlim kucuklugunden beri cok sey yasadi annesi dovup dovup sokaga atarmis . Oyle gecmis. 5 sene once babasi vefat etti. Buraya geldiler biz daha tanismiyoduk. Sonra annesuyle daha cok kavgalar cikmaya baslamis hatta annesi parayi bile yemis babasindan kalan erkeklerle. Sonra oglunu bu polise sikayet etmeye baslamis falan. Bigun isten geliyo iki sene once ev bombos. Annesini ariyo acmiyo erkek icin oglunu birakip gidiyo. Sonrasinda barisiyolar gorusuyolar arada. Biz tanistik nisanlimla ben uzuluyo fiye buraya getirdim o kadini. O kadar igren kadinki kole gibi kullandi beni temizlik falan yaptirdi nisanlimda annesini cok dinlerdi. Sonrasinda 4 ay once askere gitti nisanlim acemide annesi iftiralar kotu laflar namusuma laf herseyi yapmaya basladi. Izne geldi dagitim. Bu sefer benimle gorusmesin diye elinden gelenini yapti. Biz yine gorustuk flaan oglunu beni dovdu diye sikayet etmis polise. Karakollardaydik. Askere gitmeden ustaya beni secti. Boyle gecti hayatimiz. Hatta nisanlima dun nolucak bitti demi kotu seyler dedim daha yeni basliyoruz dedi film gibi hayat yasiyoruz resmen. Ama cok psikolojsi bozuluyo batida gorev yapiyo simdi orda spora gidiyo aksam en azindan kafa dagitiyo ama yine yok ferahlayamiyorum diyo. Napicaz arkadaslar yardim edermisiniz 20 gun sonra yanina gidicem iki gun. Korkuyo birde bende birakicam annesi gibi yapicam diye. Bazen bu durumlardan tartismalarda cikiyo napicam cok zor durumdayim. Napicagimizi bilmiyoruz nasil guvendirebiliirim kendime bu skintilari nasil atlatiriz