Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seramik tencerelerini bilmiyorum ama birtane yanmaz yapışmaz schafer tencerem var her fırsatta onu kullanıyorum.
arkadaslar bu aralar herkez seramik tencere kullaniyoo bende takdim alicam diye hem saglik icin hemde guzel gorunus icin bi takim gordum schafer ici disi bembeyaz sizce aliyimmi kullanislimiii
evet canim biliyorum onlari cok guzeller iste bende artik su emsan takimdan bikdim onu atmak istiyorumm hep yapisiyo yemekler hemde sagliksiz bi takim
Ben Esse'nin seramik setlerinden aldım. Henüz kullanmadım ama kullanıp memnun olanlara güveniyorum :))
Kullanırken biraz dikkat etmek gerekiyor, kenarına vurmamak ve sıcak tavayı suya tutmamak gibi...
ya bide ben beyaz istiyorum bana cok sabuk kirlenir maf olur diyolar vede tahta kasikdan baska bi kasik kullanma falan diyolar ama bi denicez artik bu arada sende gule gule kullan tencereni
Teşekkür ederim :)
Hayır, öyle olduğunu hiç zannetmiyorum. Evde başka bir tane kullanıyorum şu an, yıkadıktan sonra üzerinde su bile tutmuyor, hiç bir renk değişikliği de yok. Normal kullanımda sıkıntı olursa zaten ürün defolu demektir.
arkadaslar bu aralar herkez seramik tencere kullaniyoo bende takdim alicam diye hem saglik icin hemde guzel gorunus icin bi takim gordum schafer ici disi bembeyaz sizce aliyimmi kullanislimiii
Bize seramik diye beyaz teflon satılmıştı. Çok çok dikkatli olun derim. Ben Karaca'nın seramik setini aldım. Öncesinde de beyaz teflon satılmış bize başka bir yerden (Ankara Nato Yolu Caddesi'ndeki Özçınar AVM'den.), geri de almadılar! Yine sinirlendim bak!
Kısaca; dikkatli olun derim.