• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınız gerek

Eylulm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
232
1.837
113
Lütfen konum taşınmasın bir süre..

Tek başıma ya da yakın bir arkadaşımla Bursa ya yakın bir yerde 2-3 günlüğüne dağ evi olabilir ya da çiftlik olabilir. Tamamen kendimi dinleyebilecegim nefes alabilecegim gittiğiniz ya da güzel diye memnun kaldığınız bir yer varsa ve bana yardim ederseniz çok çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler. Sevgiyle kalın:KK200:

Geçen nette dolanırken İznik gölü kıyısında bir yer gördüm

Çok hoşuma gitti vs

Lakin eşim pek sıcak bakmadı oraların amacı farklı olabilir dedi

Siz de netten bakın bir Oraya

Bir de orman genel müdürlüğünün Sarıalan da dağ evleri var netten bakın

Kartepe olabilir canım, bu mevsim çok güzel ve sakindir.
Geçen haftasonu gezmeye gittik sonbaharda orman bir harikaydı aşık oldum:KK200:
Kalacak yerleri araştırabilirsin, yayla evleri gibi yerler vardı.
Şimdiden iyi tatiller :kahve:

Geçen nette dolanırken İznik gölü kıyısında bir yer gördüm

Çok hoşuma gitti vs

Lakin eşim pek sıcak bakmadı oraların amacı farklı olabilir dedi

Siz de netten bakın bir Oraya

Bir de orman genel müdürlüğünün Sarıalan da dağ evleri var netten bakın
Teşekkürler:KK200:

Eylülcüm sen emniyetteki arkadaşlarına soruştursan, temiz yerler var mı diye. Malum genellikle başka amaçlar icin gidiliyor öyle yerlere.

Sapancada markalı otellee var iyi diye duydum. Biraz pahalı olabilir belki ama kaliteliymiş. Masaj vs de yaptırabilirsim hem tam gevşeme :)

Safranbolu çok otantik bir yer.

Kafa dinlemelik en güzel yer karadeniz tabi ama orası da sana cok uzak. :)

Eylülcüm sen emniyetteki arkadaşlarına soruştursan, temiz yerler var mı diye. Malum genellikle başka amaçlar icin gidiliyor öyle yerlere.

Sapancada markalı otellee var iyi diye duydum. Biraz pahalı olabilir belki ama kaliteliymiş. Masaj vs de yaptırabilirsim hem tam gevşeme :)

Kafa dinlemelik en güzel yer karadeniz tabi ama orası da sana cok uzak. :)
Canımm:KK200: emniyet ten çok samimi değilim kimseyle. Dış hayatım da. Bide ailemden başka kimse bilsinler istemiyorum. O yüzden sizlere sormak istedim

Ben dinlenip nefes almak icin Bursa' ya giderim. Beni Bursaya ithal edin noluuuur.

Canımm:KK200: emniyet ten çok samimi değilim kimseyle. Dış hayatım da. Bide ailemden başka kimse bilsinler istemiyorum. O yüzden sizlere sormak istedim

Ya o zaman sen bilindik yerlere git derim ben. Biraz pahalı olabilir ama daha güvenli olur. Sen de daha dikkatlisin bu konularda biliyorum, muhafaza etmeye çalışıyosun kendini. Çok kıyı köşe gitme de Allah korusun. :KK200:

Aslında bursa'da tarihi bir binada konaklasan tam dinlenme olur. Mis gibi tarih, yasanmıslık, ordan da çınara gidersin, ulu camiye gidersin, pazarı çarşısı... ay benim de canım çekti :KK48:

Gelebilirsiniz eğer ayarlarsanız :KK200: ben hep küçük sipami sütten kesicem aslında o yüzden.

Bu mevsimde geçen yıl tirilye ye gitmiştim küçücük tatlı bir kasaba.. Bursa’ya 15 km falan Mudanya’nın beldesi olarak geçiyor çok hoş otelleri de vardı bakın isterseniz.

yer buldunuz mu bilmem uludağ orman köşkleri var belediyenin sanırım ama tek başınıza kalacaksanız uygun olmayabilir...otel daha güvenli olur sanki

Back
X