• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

#yardımcıolunlütfen

Buse Diva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
8
0
1
21
Kızlar ben 9 aylık evliyim kızkende adet gecikmem vardı evlendim hala var hastaneye gittim alttan bakıldı temiz çıktı kan verdim temiz çıktı insülin direncimde temiz çıktı polikistik overa dayanıyor dedi ama görünmüyor adetinin 2-3. Günü gel dedi gidicem ordam da sıkıntı çıkmazsa başka bir yere yönlendiricem dedi gebe kalmak isteyenler için bir yer dedi ve pikassos diye bir takviye hap kullanmamı söyledi 2 ay neden böyle oluyor beni aydınlatın lütfen refl gecikmem de var

Kızlar ben 9 aylık evliyim kızkende adet gecikmem vardı evlendim hala var hastaneye gittim alttan bakıldı temiz çıktı kan verdim temiz çıktı insülin direncimde temiz çıktı polikistik overa dayanıyor dedi ama görünmüyor adetinin 2-3. Günü gel dedi gidicem ordam da sıkıntı çıkmazsa başka bir yere yönlendiricem dedi gebe kalmak isteyenler için bir yer dedi ve pikassos diye bir takviye hap kullanmamı söyledi 2 ay neden böyle oluyor beni aydınlatın lütfen refl gecikmem de var
düzenli adet olmanızı için veriliyor yumurta sağlıklı oluşup çatlaması için korkmayın güzel bir takviye

Kızken de adet gecikmem vardı derken şuanda cinsiyetinizde bir değişiklik mi oldu :KK53: şaka şaka neyse, gebe kalacak mıyım acaba diye düşündükçe gebe kalınmıyor benim gözlemlediğim. Oluruna bırakın, vajinal muayene temiz çıkmış bakın bu güzel bir şey. Pkos varsa da çok şiddetli değildir belki. Hormonlara da baksın doktorunuz söyler zaten.

Kötü bir durum yok bende pcosluyum, takviye vermiş pcos doğuştan gelen bir sendrom bu arada sağlıklı beslenmeyle gayet güzel etkileri oluyor hamile kalmaya engel değil sadece normalden biraz daha geç kalınabiliyor

Peki geçer mi bu polikistik over doğal yoldan gebe kalabilir miyim acaba zamanla
eğer düzenli adet görürseniz ki birden ovülasyon testleriyle yumurtlama günlerinizi değerlendirirseniz gebe kalmaya engel değil pcos geçmiyor ama takviyeler durumu hafifletiyor inositol kullanırsanız zaten daha rahat hamile kalırsınız korkmayın

eğer düzenli adet görürseniz ki birden ovülasyon testleriyle yumurtlama günlerinizi değerlendirirseniz gebe kalmaya engel değil pcos geçmiyor ama takviyeler durumu hafifletiyor inositol kullanırsanız zaten daha rahat hamile kalırsınız korkma
Kızken de adet gecikmem vardı derken şuanda cinsiyetinizde bir değişiklik mi oldu :KK53: şaka şaka neyse, gebe kalacak mıyım acaba diye düşündükçe gebe kalınmıyor benim gözlemlediğim. Oluruna bırakın, vajinal muayene temiz çıkmış bakın bu güzel bir şey. Pkos varsa da çok şiddetli değildir belki. Hormonlara da baksın doktorunuz söyler zaten.
😅😅
Kısırlık vs gibi birşey yoktur yani değil mi yâda iğneyle falan hamile kalmak zorunda kalmam değil mi

eğer düzenli adet görürseniz ki birden ovülasyon testleriyle yumurtlama günlerinizi değerlendirirseniz gebe kalmaya engel değil pcos geçmiyor ama takviyeler durumu hafifletiyor inositol kullanırsanız zaten daha rahat hamile kalırsınız korkmayın

Ya beni biraz sağdaki soldaki insanlar korkuttu ya kafamı karıştırdılar neyseki siz böyle deyince rahatladım çok teşekkür ederim gerçekten

Back
X