- 1 Aralık 2017
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi byzahuseynn
Hayırlı gunler hanımlar ceyizimi kendim yapmak zorunda oldugum icin katalog işleriyle vs bi sekilde birşeyler yapmaya çalışıyorum el emeklerini kendim oruyorum dikiyorum vs. Nehir'in gunluk ckb takımını aldım 140 kusur tlye. Bir granit takımım hediye geldi emsanin 2 parca tencere ve tava olmak uzere hisarin düdüklü tenceresini aldım arselon diye bir markanın granit 2 tencere ve 1 tava takimini aldim toplam 100 tlye porlandın günlük yemek takımını aldim 90 tlye oriflame dan hediye olarak 12 li kahvalti takimimi tamamladim a101 bim vs yerlerden denk geldikce su bardaklari kahve takımları baharatlik cerezlik tabak canak aldim el emeklerim tamam ic.giyim de de pierre cardin yaparak aldım herseyimi yani demek istedgim maalesef fazla kaliteli birseyler alamıyorum fazla pahalıya kacamiyorum küçük ev aletlerim yemek takımım falan daha yokbile ve ayrica.cook pahalı geliyor kendi başıma ustesindem kalkamiyorum: ( sormak istedigim su mesela yemek takımımı 1000 kusurlukten degilde günlük yemek takimi gibi alıp 2 takim yapsam 48 parcadan ev aletlerinde markalı şeyler tercih etmesem kinanir mıyım acaba :/