• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmsunuz ?

snmhyt1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
46
28
3
41
regl tarihinden önce beta hgc yaptırdım kendimi hamile hissediyordum diye en azından psikolojikmen rahtlamak adına ilk yaptırdığım 52,70 iki gün sonra yaptırdığım 124,46 çıktı. cumartesi dr gidicem ama bugün bat tarihim ve belim çok ağrıyor akıntım çok az ama sanki regl olacakmışım gibi hissdiyorum bu normal mi ?

Normal arkadaşım korkma 11+3 haftalik hamileyim bende hala var o sancılar.
Rahim kaslari genişlediği icin oluyor o sancılar.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin, sağlıkla kavuşun inşallah.

çok teşekkür ederim panik halindeydim sürekli kendimi kontrol etmekten bi hale geldim

Aman sakın arkadaşım sakin ol rahat ol hersey cok güzel olacak Allahin izni ile.
Daha neler neler olacak ne oluyor diyeceksin :)
Keyfini çıkar anne adayı herşey güzel olacak Allahin izni ile.

Screenshot_20190126-181107_Instagram.jpg

Normal canım 🤗🤗🤗 ay sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah ❤️

bişey sorucam şimdi benim regly zamanım olmadım doğal olarak çok özür dileyerek soruyorum sürekli sanki akıntım var içimden sıcak sıcak bişeyle gidiyor gibi ikide bir wcye gidip kendimi kontrol ediyorum :( sizdede oluyormuydu

bişey sorucam şimdi benim regly zamanım olmadım doğal olarak çok özür dileyerek soruyorum sürekli sanki akıntım var içimden sıcak sıcak bişeyle gidiyor gibi ikide bir wcye gidip kendimi kontrol ediyorum :( sizdede oluyormuydu
Ben ilk ayi inan hatırlamıyorum arkadaşım ama sonradan ciddi akıntım oldu dedigin gibi birsey mi oldu kan mi geldi diye kac kere wcye gittigimi bilirim ki hala ara ara geliyor akıntım.

Back