Erkek İnfertilitesi Yardımcı Olur musunuz :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba yağmur seninle aynı kaderi paylaşıyoruz inşallah bebeğine kavuşmuşsundur. Benim eşimde her şey normal olmasına rağmen sperm testinde sperm 0 çıkıyor biz yeni öğrendik hangi doktor hangi tedavi şekli iyi beklemiyorum tedaviden sen sonuç aldın mı bana yardımcı olursan sevinirim

Merhaba kardeş özelden de yazmışsın. önce ona baktım oraya cevap yazdım uzunca. Mesajıma alıntı yapmışsın. Kendi mesajımı okuyunca bi kötü oldum. Onu yazarken nasıl da heyecanlı ve ümitliydim.. özelden yazdım ama burda da yazayım. maalesefki sonuç olumsuz olmuştu. Bi kaç tane hareketsiz yapısı bozuk sperm buldum dedi müfit günel. donduruldu Gürgan Klinikte. ama sonra tüp bebek deneme aşamasında çözülünce yok olmuşlar bulunamamış. Tesede alınan örneğin içindeki yuvarlak hücrelerle rosi yapmışlar. Onda da sonuç alınmadı yumurtalar döllenmedi. klasik eski rosi. Şimdilerde konuşulan o popüler rosi değil piezzo cihazıyla denenen. Keşkelerin bi anlamı yok ama şimdi diyorumki keşke biraz daha bekleseymişiz Centrum tüp bebek merkezine gitseymişiz son rosi yönetimi yapılan yere. Belki şansımız fazla olurdu. Ya da oraya da değil de istanbulda celalettin Peruya gitseymişiz ikinci ameliyatı olmasaymışız belki tedaviyle çıkardı. Keşkeler keşkeler... şimdi hiç bişi yapmıyoruz bir yıldır.. siz iyce düşünün araştırın. Özelden de uzunca yazdım tavsiyelerimi.. umarım hepimiz bi gün mutlu sona ulaşırıZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…