• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Yardımcı Olur musunuz :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba. Ben de bizim sürecimizi paylaşmak istedim. 6 yıllık evliyiz. Eşim Azosperm. 4 yıl önce araştırma hastanesinde tese oldu sonuç sıfır. Tüm değerleri gen testi vs normaldi. Herhangi bir tedavi uygulanmadan direk tese yapılmıştı. Aradan dört yıl geçti. Araştırmalarım sonucunda Ankara'daki op. Dr. Müfit günel içime sindi ve ona gittik bu ay. Eşime yapılan teseyi başarısız bir ameliyat olarak değerlendirdi. Tek taraflı açılmasını, fazla parça alınmasını, patoloji sonucunun olmamasını vs yanlış olarak gördü. Sizi tese olmamış sayıyorum dedi. Önce tese yapılan tarafı ben tekrar açıcam dedi. Onların bulamadığı yerde sperm bulmak beni çok mutlu ediyor falan dedi. Bu da bizi ümitlendirdi. Değerler normal olsa da ilaç tedavisi uyguluycam dedi. 3-4 ay ilaç kullanacak eşim. Gonal f ve neofortil verdi. Gürgan klinikle birlikte çalışıyor. Bana da vitaminler verildi. Ben de klinikte muayene oldum. Önce eşime tese yapılacak sonra bulunursa tüp bebeğe geçilecek. Yeni bir teknik varmış rosa tekniği. Klinikte o da uygulanıyormuş. Biz kliniği araştırmadık Müfit günel i araştırdık direk ona gittik. Ama klinikten de memnun kaldık çok ilgilendiler. Benzer durumda olanlara Müfit günel i tavsiye ediyorum kesinlikle. Kendisine ulaşmak da çok kolay. İnternet sitesindeki numarası kendisinin. Direk kendi çıkıyor ve yakın tarihe randevu veriyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız biz ve bizim durumumuzda olan herkes
Merhaba yağmur seninle aynı kaderi paylaşıyoruz inşallah bebeğine kavuşmuşsundur. Benim eşimde her şey normal olmasına rağmen sperm testinde sperm 0 çıkıyor biz yeni öğrendik hangi doktor hangi tedavi şekli iyi beklemiyorum tedaviden sen sonuç aldın mı bana yardımcı olursan sevinirim

Merhaba yağmur seninle aynı kaderi paylaşıyoruz inşallah bebeğine kavuşmuşsundur. Benim eşimde her şey normal olmasına rağmen sperm testinde sperm 0 çıkıyor biz yeni öğrendik hangi doktor hangi tedavi şekli iyi beklemiyorum tedaviden sen sonuç aldın mı bana yardımcı olursan sevinirim
Merhaba kardeş özelden de yazmışsın. önce ona baktım oraya cevap yazdım uzunca. Mesajıma alıntı yapmışsın. Kendi mesajımı okuyunca bi kötü oldum. Onu yazarken nasıl da heyecanlı ve ümitliydim.. özelden yazdım ama burda da yazayım. maalesefki sonuç olumsuz olmuştu. Bi kaç tane hareketsiz yapısı bozuk sperm buldum dedi müfit günel. donduruldu Gürgan Klinikte. ama sonra tüp bebek deneme aşamasında çözülünce yok olmuşlar bulunamamış. Tesede alınan örneğin içindeki yuvarlak hücrelerle rosi yapmışlar. Onda da sonuç alınmadı yumurtalar döllenmedi. klasik eski rosi. Şimdilerde konuşulan o popüler rosi değil piezzo cihazıyla denenen. Keşkelerin bi anlamı yok ama şimdi diyorumki keşke biraz daha bekleseymişiz Centrum tüp bebek merkezine gitseymişiz son rosi yönetimi yapılan yere. Belki şansımız fazla olurdu. Ya da oraya da değil de istanbulda celalettin Peruya gitseymişiz ikinci ameliyatı olmasaymışız belki tedaviyle çıkardı. Keşkeler keşkeler... şimdi hiç bişi yapmıyoruz bir yıldır.. siz iyce düşünün araştırın. Özelden de uzunca yazdım tavsiyelerimi.. umarım hepimiz bi gün mutlu sona ulaşırıZ

Back