Merhaba. Ben de bizim sürecimizi paylaşmak istedim. 6 yıllık evliyiz. Eşim Azosperm. 4 yıl önce araştırma hastanesinde tese oldu sonuç sıfır. Tüm değerleri gen testi vs normaldi. Herhangi bir tedavi uygulanmadan direk tese yapılmıştı. Aradan dört yıl geçti. Araştırmalarım sonucunda Ankara'daki op. Dr. Müfit günel içime sindi ve ona gittik bu ay. Eşime yapılan teseyi başarısız bir ameliyat olarak değerlendirdi. Tek taraflı açılmasını, fazla parça alınmasını, patoloji sonucunun olmamasını vs yanlış olarak gördü. Sizi tese olmamış sayıyorum dedi. Önce tese yapılan tarafı ben tekrar açıcam dedi. Onların bulamadığı yerde sperm bulmak beni çok mutlu ediyor falan dedi. Bu da bizi ümitlendirdi. Değerler normal olsa da ilaç tedavisi uyguluycam dedi. 3-4 ay ilaç kullanacak eşim. Gonal f ve neofortil verdi. Gürgan klinikle birlikte çalışıyor. Bana da vitaminler verildi. Ben de klinikte muayene oldum. Önce eşime tese yapılacak sonra bulunursa tüp bebeğe geçilecek. Yeni bir teknik varmış rosa tekniği. Klinikte o da uygulanıyormuş. Biz kliniği araştırmadık Müfit günel i araştırdık direk ona gittik. Ama klinikten de memnun kaldık çok ilgilendiler. Benzer durumda olanlara Müfit günel i tavsiye ediyorum kesinlikle. Kendisine ulaşmak da çok kolay. İnternet sitesindeki numarası kendisinin. Direk kendi çıkıyor ve yakın tarihe randevu veriyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız biz ve bizim durumumuzda olan herkes