- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi Minnoskafa
Allahım güzel haberler alabilmeyi nasip etsin inşallahHayır bizim Emre bakırcıoğlu doktorumuz . Tüp bebeğe başladık çıkan spermler sağlıklı değilse tese olacak eşim Cuma günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım güzel haberler alabilmeyi nasip etsin inşallahHayır bizim Emre bakırcıoğlu doktorumuz . Tüp bebeğe başladık çıkan spermler sağlıklı değilse tese olacak eşim Cuma günü
Teşekkür ederim uyardığınız için. Siz şu anda ne aşamadasınız?O jeli de kullanmasın sakın o da sakıncalı kaan hoca dedi
Merhaba yazılanları okurken size denk geldim. Benim eşimde de varikosel var. Hangi tedaviyle olumlu sonuç aldınız acaba.. biraz bahsederseniz sürecinizden çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler.Çok şükür başka bir tedaviyle olumlu sonuçlandı.şuan 2 çocuğum var.İnş sende kısa zamanda kavuşursun yavrularına.
Size tavsiye edebileceğim iki şey var ilki çıkan spermleriniz varsa lütfen her ihtimale karşı dondurun bir şansınız olsun bir diğeri de TESE olacaksa eğer tedavi öncesi yaptırmayın tedavinizi tam anlamıyla olduktan sonra ve iyi bir hekime olun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Arkadaşlar merhaba, kafamız çok karışık. Burada birçok kişiyle benzer ya da aynı durumları yaşıyoruz. Bana yardımcı olabilecek birilerinin çıkacağını düşündüğüm için bu konuyu açtım. Eşim çocukken biri 6, diğeri 13 yaşında olmak üzere 2 defa inmemiş testis ameliyatı olmuş. Aynı zamanda büyüme sorunu olduğu için büyüme hormonu kullanmış. Hipofiz bezi olması gerekenden daha kısa kalmış. Şu anda bu rahatsızlıkları için Genkord ve Levetron isimli ilaçları kullanıyor. Bekarken doktorlar normal yollarla olmasa bile tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğini söylemişler. Hormon seviyesi düşmesin diye SUSTANON ve Testojeli kullanmış. Evlendikten sonra endokrin bölümü bize normal yollardan olabilir diye PREGNYL isimli iğneyi tavsiye ettiler fakat bir etkisi olmadı. Daha sonra MENAGON ve OVİTRALLE kullandı. Sperm sayısı istenilen seviyede değil bir süre daha kullan dendi. Eşim daha sonra üroloji ye gitti fakat buradaki doktor şimdiye kadar bildiklerimizin çok çok aksini söyledi bize. Azosperm teşhisi koydu ve bu iğnelerin hiçbir etkisi olmaz boşuna kullanma, bir an önce hormon ilacına başla da libido düşmesin dedi. Biz bu esnada büyük hayal kırıklığı yaşadık ama a vazgeçmedik. Kaan Hoca yı araştırdık Ocak sonuna randevu aldık. Eşim bugün başka bir doktorla görüştü. Onun dediği de şu : Hormon ilaçları (SUSTANON, testojel gibi) spermleri öldürür, testisleri küçültür. Sen MENAGON ve OVİTRALLE kullanmaya devam et, micro tese için hazırlık okur demiş. Biz de şaşırdık kime kulak vereceğimizi. Acaba üroloji doktoru nasıl olsa çocuk sahibi olamaz diye mi bari hormon ilaçları kullan dedi? Hormon ilaçları gerçekten sperm oluşumunu olumsuz etkiler mi? Bu konularda fikri olan varsa lütfen yazsın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok teşekkürler şimdiden.
Dna hasarı düşürüp sayıyı artırmaya çalısıyoruz ama uzun bi süreç belki başaramıcaz tüp bebeğe gidicezTeşekkür ederim uyardığınız için. Siz şu anda ne aşamadasınız?
Kaan Hoca yla görüşeceğiz inşallah, o da belli bir tedavi sürecinden sonra tese öneriyormuş zaten. Tabiki hiçbir şey yapmadan Micro tese nin yapılması anlamsız olur. İnşallah sperm bulunur arkadaşım teşekkür ederim yorumun için. Sizin sorununuz nedir ve doktorunuz kim?Size tavsiye edebileceğim iki şey var ilki çıkan spermleriniz varsa lütfen her ihtimale karşı dondurun bir şansınız olsun bir diğeri de TESE olacaksa eğer tedavi öncesi yaptırmayın tedavinizi tam anlamıyla olduktan sonra ve iyi bir hekime olun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Tüp bebekle de olsa olma ihtimali var bu çok güzel bir haber bence.Dna hasarı düşürüp sayıyı artırmaya çalısıyoruz ama uzun bi süreç belki başaramıcaz tüp bebeğe gidicez
Varikoselden kaynaklı sperm değerlerimizde biraz düşüklük var. Bizim doktorumuz şuan Levent Türk hoca. Varikosel tedavisinden sonraki aşamada da Kaan hoca da devam edicez inşallah. Varikosel alanı için lever hoca iyi bir hekim umarım sonucumuza da yansır.Kaan Hoca yla görüşeceğiz inşallah, o da belli bir tedavi sürecinden sonra tese öneriyormuş zaten. Tabiki hiçbir şey yapmadan Micro tese nin yapılması anlamsız olur. İnşallah sperm bulunur arkadaşım teşekkür ederim yorumun için. Sizin sorununuz nedir ve doktorunuz kim?
İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsünVarikoselden kaynaklı sperm değerlerimizde biraz düşüklük var. Bizim doktorumuz şuan Levent Türk hoca. Varikosel tedavisinden sonraki aşamada da Kaan hoca da devam edicez inşallah. Varikosel alanı için lever hoca iyi bir hekim umarım sonucumuza da yansır.
Çok şükür ama hasar fazla iken tutmuyor Rabbim sizede bizede tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahTüp bebekle de olsa olma ihtimali var bu çok güzel bir haber bence.
Amin hepimize inşallahAllahım güzel haberler alabilmeyi nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşım. Azosperm sorununun kaynağı neymiş, neden kaynaklanıyormuş? Çünkü neden kaynaklandığına bakılarak tedavi veriliyor, herkesin tedavisi farklı oluyor azosperm olsa da. Rabbim şifalar versin inşallah.Merhaba. Ben de bizim sürecimizi paylaşmak istedim. 6 yıllık evliyiz. Eşim Azosperm. 4 yıl önce araştırma hastanesinde tese oldu sonuç sıfır. Tüm değerleri gen testi vs normaldi. Herhangi bir tedavi uygulanmadan direk tese yapılmıştı. Aradan dört yıl geçti. Araştırmalarım sonucunda Ankara'daki op. Dr. Müfit günel içime sindi ve ona gittik bu ay. Eşime yapılan teseyi başarısız bir ameliyat olarak değerlendirdi. Tek taraflı açılmasını, fazla parça alınmasını, patoloji sonucunun olmamasını vs yanlış olarak gördü. Sizi tese olmamış sayıyorum dedi. Önce tese yapılan tarafı ben tekrar açıcam dedi. Onların bulamadığı yerde sperm bulmak beni çok mutlu ediyor falan dedi. Bu da bizi ümitlendirdi. Değerler normal olsa da ilaç tedavisi uyguluycam dedi. 3-4 ay ilaç kullanacak eşim. Gonal f ve neofortil verdi. Gürgan klinikle birlikte çalışıyor. Bana da vitaminler verildi. Ben de klinikte muayene oldum. Önce eşime tese yapılacak sonra bulunursa tüp bebeğe geçilecek. Yeni bir teknik varmış rosa tekniği. Klinikte o da uygulanıyormuş. Biz kliniği araştırmadık Müfit günel i araştırdık direk ona gittik. Ama klinikten de memnun kaldık çok ilgilendiler. Benzer durumda olanlara Müfit günel i tavsiye ediyorum kesinlikle. Kendisine ulaşmak da çok kolay. İnternet sitesindeki numarası kendisinin. Direk kendi çıkıyor ve yakın tarihe randevu veriyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız biz ve bizim durumumuzda olan herkes
Merhaba. Bizim Azospermin sebebi yok. %20 ilk açıklanamayan grup varmış biz o gruptaymışız. Hormonlar testler hepsi normal. Varikosel inmemiş testis ateşli hastalık vs hiç biri yok bizde. Ama sperm de yok. Bahsettiğim gibi 2014deki tesede de çıkmadı. Ama bu sefer umutluyum bakalım inşallah çıkacak. Yazıcam sonucu buraya.Merhaba arkadaşım. Azosperm sorununun kaynağı neymiş, neden kaynaklanıyormuş? Çünkü neden kaynaklandığına bakılarak tedavi veriliyor, herkesin tedavisi farklı oluyor azosperm olsa da. Rabbim şifalar versin inşallah.
Çook ama Çook iyi anlıyorum sizi. İlk öğrendiğimizde ben de eşime umut vermek için canla başla uğraşmıştım. Çok şükür ki o umutsuzluk çukurundan kurtuldu. Kaan Hoca ile görüştükten sonra kendini baya toparladı zaten.Merhaba. Bizim Azospermin sebebi yok. %20 ilk açıklanamayan grup varmış biz o gruptaymışız. Hormonlar testler hepsi normal. Varikosel inmemiş testis ateşli hastalık vs hiç biri yok bizde. Ama sperm de yok. Bahsettiğim gibi 2014deki tesede de çıkmadı. Ama bu sefer umutluyum bakalım inşallah çıkacak. Yazıcam sonucu buraya.
Ben şuna inanıyorum moral motivasyon inanç umut bunlar da çok önemli. Benim eşim çok umutsuz. Ona umut aşılamam lazım bu süreçte ona da uğraşıcam. Tv de denk geldim. Ahmet Hakan Haliloğlu diye bi ürolog var o da tese yapıyor. Youtube yazın çıkıyor izlersiniz. Çok güzel konuştu. Bir hastası 4. Kez tese olmak istemiş. Dr yapmayalım artık demiş kadına. Eşiniz de çok yıprandı demiş. Kadın ısrarla yapın ben rüyamda gördüm çıkacak demiş. Gerçekten de çıkmış. Dr o günden beri hastalarına hiç olumsuz konuşmuyormuş.
Ne güzel. İnşallah güzel sonuçlar da alırsınız. Çok şükür ki iyi doktorlarımız da var. Kaan Aydos ismini çok duyduğumuz için ve çoğunluk ona gittiği için biz de ilk ona gidecektik ama çok yoğunlar. Ulaşmak çok zor. İki ay sonraya randevu veriliyor. Müfit günel onun kadar yoğun değil. Hemen randevu verdi. Kendisinin de çok geniş tese serisi varmış yani çok yapmış bu ameliyatı. Hayırlısı bakalım.Çook ama Çook iyi anlıyorum sizi. İlk öğrendiğimizde ben de eşime umut vermek için canla başla uğraşmıştım. Çok şükür ki o umutsuzluk çukurundan kurtuldu. Kaan Hoca ile görüştükten sonra kendini baya toparladı zaten.
Allah yardımcınız olsun, inşallah size de güzel sonuçlar almak nasip olur.Ne güzel. İnşallah güzel sonuçlar da alırsınız. Çok şükür ki iyi doktorlarımız da var. Kaan Aydos ismini çok duyduğumuz için ve çoğunluk ona gittiği için biz de ilk ona gidecektik ama çok yoğunlar. Ulaşmak çok zor. İki ay sonraya randevu veriliyor. Müfit günel onun kadar yoğun değil. Hemen randevu verdi. Kendisinin de çok geniş tese serisi varmış yani çok yapmış bu ameliyatı. Hayırlısı bakalım.
Allah yardımcınız olsun, inşallah size de güzel sonuçlar almak nasip olur.
Ben Kaan Hoca yı ilk olarak üniversiteden arkadaşımdan duymuştum ama taa Ankara'ya kim gidecek diye pek dikkate almamıştım. Her şerde bir hayır var, bulunduğumuz şehirdeki doktorun biri eşime o kadar umutsuz konuştu ki biz de şok etkisi yaptı, hemen apar topar Kaan Hoca dan randevu aldık, madem durum bu kadar ciddi ve vahim o zaman en iyisi işin uzmanına gidelim buralarda oyalanmayalım dedik. İşte o dönemler çok zordu. Eşim bana sen anne olmayı hak ediyorsun istersen beni bırakabilirsin bile dedi. Allah korusun tabii düşüncesi bile korkunç. Çok şükür Kaan Hoca olumlu konuşunca eşim kendine geldi.
Bu olumsuz konuşan dr ları varya... Çoğu da bu alanda uzman bile değil yani.. Kaldıki gün geçtikçe yeni yöntemler çıkıyor ilerlemeler oluyor.. Mucizeler nasip olabiliyor.. Ne diye olumsuz konuşuyorlar anlamıyorum.. Allah ol dedikten sonra her şey olur. Biz elimizden geleni yapalım da..Allah yardımcınız olsun, inşallah size de güzel sonuçlar almak nasip olur.
Ben Kaan Hoca yı ilk olarak üniversiteden arkadaşımdan duymuştum ama taa Ankara'ya kim gidecek diye pek dikkate almamıştım. Her şerde bir hayır var, bulunduğumuz şehirdeki doktorun biri eşime o kadar umutsuz konuştu ki biz de şok etkisi yaptı, hemen apar topar Kaan Hoca dan randevu aldık, madem durum bu kadar ciddi ve vahim o zaman en iyisi işin uzmanına gidelim buralarda oyalanmayalım dedik. İşte o dönemler çok zordu. Eşim bana sen anne olmayı hak ediyorsun istersen beni bırakabilirsin bile dedi. Allah korusun tabii düşüncesi bile korkunç. Çok şükür Kaan Hoca olumlu konuşunca eşim kendine geldi.
Aynen öyle. Ama adam gülerek "Boşuna uğraşma, sen en iyisi evlat edin" demiş. Hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Bir de düşünüyorum onun imkansız deyip bıraktığı yerden bir başkası uzmanlaşmış, birçok insanın çocuk sahibi olmasına vesile olmuş. Ki Kaan Hoca bize çok rahat bir şekilde "Olur, neden olmasın" dedi. Eşim inanamayıp tekrar tekrar sordu, yani şimdi baba olabilir miyim, diye. O da olur tabi, neden olmasın, dedi. Diyeceğim o ki kimse umutsuz olmasın. Gerçek manada tevekkül edebilmek lazım.Bu olumsuz konuşan dr ları varya... Çoğu da bu alanda uzman bile değil yani.. Kaldıki gün geçtikçe yeni yöntemler çıkıyor ilerlemeler oluyor.. Mucizeler nasip olabiliyor.. Ne diye olumsuz konuşuyorlar anlamıyorum.. Allah ol dedikten sonra her şey olur. Biz elimizden geleni yapalım da..