Gebeliğe Hazırlık Yardımci olur musunuz hangi kurleri yapip hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gkyzu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
1.366
542
38
31
Fsh 10.59 lh 24 yuksek bu hormonlarim 2 kere klomen kullandm buyumedi yumurtam 3.ve son kullanisimda innofolic ile buyudu tek yumurtam catlatma ignesi yaptirdim fakat bugun 12.gunum beta 1.96 ilk gebeligimde hic sikintim olmadi 5 yil aradan sonra simdi olmuyo ne gibi kurler yapip hamile kaldiniz benimle ayni durumda olan var mj acaba yas 26

Merhaba benim de yas 26 bu ay klomen + catlatma ignesi oldum ve sogan kurunu yapiyorum 3 gunum kaldi. Catlatma ignesi den 12 gun sonra test yapin diyorlar. Ben ayin 18inde oldum ignemi yani 5.gunumdeyim. Siz de sonuc ne oldu acaba ?

Merhaba benim de yas 26 bu ay klomen + catlatma ignesi oldum ve sogan kurunu yapiyorum 3 gunum kaldi. Catlatma ignesi den 12 gun sonra test yapin diyorlar. Ben ayin 18inde oldum ignemi yani 5.gunumdeyim. Siz de sonuc ne oldu acaba ?
Maalesef 17.gunde regl oldum bu ay sogan hayit iciyorum glukofen kullaniyorum bakalim sizde sonuc ne oldu acaba??

.

Yumurta geliştirmek için İnciri zeytınyagında bekletıp yıyin adet bıtıminden yumurtlamaya kadar

Yumurta geliştirmek için İnciri zeytınyagında bekletıp yıyin adet bıtıminden yumurtlamaya kadar
Sogan kuru yapiyorum ama birlikte olur mu acaba gunde 2 defa deniliyo ama maalesef 1 kere icebiliyorum

Sogan kuru yapiyorum ama birlikte olur mu acaba gunde 2 defa deniliyo ama maalesef 1 kere icebiliyorum
Soğan kurunu bende denemek istedim bir kere içmeye çalıstım yapamadım maalesef dayanamadım ama incir yemek daha kolay

Soğan kurunu bende denemek istedim bir kere içmeye çalıstım yapamadım maalesef dayanamadım ama incir yemek daha kolay
Gercekten tadi berbat bisey ama hic icmemektense 1 defa da olsa iciyrm 15 gun cok zor ama caresizlik iste glukofen basladim adet olunca pco da cok iae yariyormus dr da innofolic vermisti bakalim 3 ay a kadar sonuc ne olur kimi 3 ay kimi 2 yil kim de ayinda hamile kalmis ama nasip iste

Bende insülin direnci var diaformın kullanıyorum o da etkilermiş çok kişi hamıle kalmıs ona ragmen.. Benim arkadsım da pco ile 2. Ayında hamıle kaldı iyi bi doktor yardımıyla.. İnşallah Rabbım bize de nasıp eder canım

Doğustan midir pco bilmiyrm bende ilk cocuguma sorunsuz ilk ay hamile kaldim simdide pco anlamadm bende mj oyleydim bilmiyrm hicbir belirtim yoktu suan duzensizlik var kimisi tedavisiz kimisi tedavili ilk ay arkadasim klomen innofolicle ilk ay hamile kaldi ben de hala ugrasyrm

Amin insallah kac kilosun bende kilo yok ama faydasi olur diye glukofen basladim

Aynen benım arakads da klomen ile hamıle kaldı.. Bende insülin direnci cıkınca pco var mı diye ısrarla sordum yok dedı hıcbır sorun yok rhaım fılmı de cektırdım gecen ay tüpler de acık bekliyorum 1 bucuk yıldır.. Ne güzel sizin bir cocugunuz var dölllenmede sıkıntı yok zamanı gelince olacaktır insaşşallh

Inşalalh en kısa zamanda hamile kalirsinz rahim filminden sonra 2 3 ay icerisinde hamile kaliniyomus ben 5 yıl ara verdm acikcasi korkutuyo beni

Amin insallah kac kilosun bende kilo yok ama faydasi olur diye glukofen basladim
170 boy su an 74 kıloyum ama ilk ilaca basladıgımda 83 kılo İle gitmiştim heryerim şişmişti az yememe ragmen kılo alıyordum Bı arkadsım dedı insülin direncine baktı diye oyle gittim 6 küsür cıktı direnc hemen ilaca basladım sonra 2.8 e kadar dustu 7 kılo verdım sonra kendı kafama gore bıraktım ilacı kılo gerı almaya baslayınca tekrar gıttım geri cıkmıs 6 lara ilac da ishal yapıyo çalısıyorum derste yakalayınca zor oluyor benım ıcın gunduz ıcmıyorum aksam ıcıyorum

Inşalalh en kısa zamanda hamile kalirsinz rahim filminden sonra 2 3 ay icerisinde hamile kaliniyomus ben 5 yıl ara verdm acikcasi korkutuyo beni
İnşallah bu ay eşim sehir dısına cıkmak zorunda kaldı tam da ovulasyonum pik oldugu gun.. Pik gormeden 11 saat once ilişki oldu yola cıkacak diye apar topar oldu.. Tek umudum o.. Spermler 72 saate kadar yasıyormus diyorlar inşallah uzun yaşamıstır.. Cumartesi günü adet günüm bekliyorum merakla

Korkmayın hormonlarla ılgılı Bı sıkıntı yoksa sızın daha rahat olur

Ctesi haber verin lutfen burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…