• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardımci olur musunuz hangi kurleri yapip hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar pko ve inusilin direnci bende de var kilomda asiri olmamak kaydıyla var ve zayıflaamıyorum 9 ay önce hamile kaldim doktorum klomen ve inofolik verdi 4 ay kullandim sonra hamile kaldim malesef düşükle sonuclandi 7 bucuk aydir deniuoruz olmuyor iyice strese girdim. Doktor sorunun yok gebe kalinca gel dedi varsayumurtlamayi arttirici bir kür yapayim bende

Arkadaşlar ben de soğan kürü yapıyorum geçen ay kimyasal gebelik oldu; bu yüzden bilinen bircsıkıntı olmamasına rağmen varsa temşzlensin diye adet bitiminden 2 gün sonra başladım. Buarada bu düşüpe kadar gebelik istemiyorduk sürpriz oldu; ben kasım başından beri zayıflamaya çalışıyordum sabah açkarna bir çay kaşığı çörekotu yağı ve bir yemek kaşığı elma sirkesi içiyordum ve kahvaltıda bol marul ve havuç akşam yine havuçlu marullu salata yiyordum bence bunlar benim istemediğim halde gebeliğimi kolaylaştırdı.demem o ki bol marul havuç yiyin. (Neden tavşanlar bol bol doğurur diye bir yerde okudum)Başka bir konuda da çörekotu yağı ve elma sirkesinin de etkilediğini okudum hatta İnstagram da set satılıyormuş.bu olay eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma gibi oldu ve ben 2.olacak nasipse (bir kızım var 4 yaşında) artık istemeye başladım ertelemeye gerek yok.benim de bat 15 Ocak ..buarada folik asit takviyesine başlayın başlamadıysanız.. sevgiler 🌸🌸

Merhaba kızlar ben soğan kürü ve dereotu kürüyle hamile kaldım 😍

Allah razı olsun 🥰 adet bitiminden hemen sonra 21 gün boyunca sabah öğle akşam bir tutam dereotu yedim hormonları çok güzel düzenliyor
Ben de de nodül var ve tiroid değerlerim ara ara düşüyor ben sabah açkarna bir tutam yiyordum akşam da yiyeyim ozaman
Çok tşk ederim 🙏

Merhaba. Hamile kalmadan 1 ay öncesinde soğan kuru yaptim , soğan kuru rahmi temizliyor 15 gün ictim. Hamile kaldığım ay da 10 gün incir kürü yaptim yumurtalıkları çok iyi çalıştırdı incir kürü tavsiye ederim ama bence iki kürü aynı anda tavsiye edilmiyor

Back