- 17 Nisan 2019
- 21
- 8
- 1
- 33
Insallah hamilesinizdir duam sizinle olsun hepimize nasip olur insllahTabiki❤
İnşallahSpr
Insallah hamilesinizdir duam sizinle olsun hepimize nasip olur insllah
Maşallah Sağlıkla kucağınıza alınMerhaba kızlar ben soğan kürü ve dereotu kürüyle hamile kaldım
oda suthormonunu artiryor incir cnmSoğan kurunu bende denemek istedim bir kere içmeye çalıstım yapamadım maalesef dayanamadım ama incir yemek daha kolay
Evet fazla tuketınce artırıyormus yanında hayıt içmekte fayda varoda suthormonunu artiryor incir cnm
Ben bıraktım inciri hayitotu hic icmedim nasıl tadiEvet fazla tuketınce artırıyormus yanında hayıt içmekte fayda var
Kokuyo biraz ama içilmicek gibi deilBen bıraktım inciri hayitotu hic icmedim nasıl tadi
ben buay promotil woman aldım yumurta besleyici vs diyorlar bakalim tadi portakalsuyu gibi ben pekicemem butarz seyler ama zorluyorum kendimiKokuyo biraz ama içilmicek gibi deil
Elimizden geleni yapıcaz canım neler içmedik ki bi tek sogan suyunu ıcemedim ben dayanamadımben buay promotil woman aldım yumurta besleyici vs diyorlar bakalim tadi portakalsuyu gibi ben pekicemem butarz seyler ama zorluyorum kendimi
soğanı pisiridm hemencope attim dayanamadım o koku mahvetti beni yaaElimizden geleni yapıcaz canım neler içmedik ki bi tek sogan suyunu ıcemedim ben dayanamadım
Maalesef koku da kötü tadı da ben bi bardak içmeye çalıstım geri çıkardım afedersinsoğanı pisiridm hemencope attim dayanamadım o koku mahvetti beni yaa
yaklasamadim bende direkt coppMaalesef koku da kötü tadı da ben bi bardak içmeye çalıstım geri çıkardım afedersin
Allah razı olsunMaşallah Sağlıkla kucağınıza alın
Nasıl kullandınız dereotu kürünü acaba az detay verebilirmisinix?
Ben de de nodül var ve tiroid değerlerim ara ara düşüyor ben sabah açkarna bir tutam yiyordum akşam da yiyeyim ozamanAllah razı olsunadet bitiminden hemen sonra 21 gün boyunca sabah öğle akşam bir tutam dereotu yedim hormonları çok güzel düzenliyor
Tiroid içinde çık faydalı evet 21 gün olması önemli sabah-öğle-akşam çifte fayda olur inşallahBen de de nodül var ve tiroid değerlerim ara ara düşüyor ben sabah açkarna bir tutam yiyordum akşam da yiyeyim ozaman
Çok tşk ederim
Çok teşekkür ederim inş hepimize olurTiroid içinde çık faydalı evet 21 gün olması önemli sabah-öğle-akşam çifte fayda olur inşallahŞifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?