• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz acill ??

Esonelly

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
11
2
16
Ocak 11 kürtaj oldum..ama Şubat 11 adet günümü beklemeden 2-3 defa cinsel birleşme oldu ve korunmadım ama içe boşalma olmadı her ihtimale karşı ertesi gün hapı kullandım ve maalesef 1 hafta arayla 2 defa kullandım. Günüm geçti 17 Şubat'ta hcg test yaptırdım negatif sonrasında tekrar 11 Mart'ta yani geçen gün test yaptırdım negatif her iki testte 1,20 çıktı anlam veremiyorum yardımcı olur musunuz?

Anlam veremediğiniz konu ne?
Hamile değilsiniz işte

Ertesi gün hapı yılda en fazla 2 kere kullanılabilir ken sizin 1 hafta arayla 2 tane içmiş olmanız olabilir mi?

Ayda en fazla 1 tane kullanılır yıllık 2 değil
ben de yıllık 2 diye biliyorum, bunlar çok fazla hormon içeriyor, yan etki ve tehlikeleri fazla.
Konusahibi, içtiğiniz haplar adet düzeninizi bozmuş olabilir. Doktora gidin diyeceğim ama malum bu aralar corona morona, bu yüzden diyemiyorum. Biraz kendi haline bırakın. Hamile kalmak istemiyorsanız bu aralar prezervatif ile korunun.

Anlam veremediğim konu hala regl olmamam 😕
Mevsimsel olabiliyor bir ay olmama ama bi de belki vücut toparlanmamış olabilir yeni sayılır kürtaj, bazı vücut hemen olmaz. Yine de doktorunuzu arayın sorun.

Back