• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olun lütfen

gulcan bektas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
5
1
1
45
Merhaba 43 yaşındayım kasımın 16 sında regl oldum sonrada Aralık 15 de regli oldum fakat Ocak ayında henüz olmadım erken gebelik testi ve diğer hamilelik testi yaptım sonuç negatif neden olmuyorum hamile kalmak istemiyorum allah olmayanlara versin 2 çocuğum var yanıtlarsanız sevinirim

Merhaba 43 yaşındayım kasımın 16 sında regl oldum sonrada Aralık 15 de regli oldum fakat Ocak ayında henüz olmadım erken gebelik testi ve diğer hamilelik testi yaptım sonuç negatif neden olmuyorum hamile kalmak istemiyorum allah olmayanlara versin 2 çocuğum var yanıtlarsanız sevinirim
Doktora gidin isterseniz bir. Kan testi de yapar hem.

Negatifse korkacak bisey yoktur annem 46 yaşında 42 yaşından beridir bazen geç adet oluyor menopoz yaklaştığı için demiş doktor

Negatifse korkacak bisey yoktur annem 46 yaşında 42 yaşından beridir bazen geç adet oluyor menopoz yaklaştığı için demiş doktor
Hiç düzensiz olmuyordum bu ay böyle olunca korkmuyor değilim kaç yaşına geldim günde 20.25 kere WC gidip bakıyorum iyice piskolejim bozuldum

Arkadaşlar erken gebelik ve diğer testim ve kan testim de negatif çıktı fakat regl olmadım daha Aralık 15 de olmuştum

Back