Yardımcı olmalı mıyız?

Ne yapmalıyız

• Götürün

OY: 29 23,4%
  • Götürmeyin

OY: 95 76,6%

• Ankete Katılan
    124
Üniversiteyi kazanan kişi kendi de gidebilir kayıt olmaya. Bundan sonra kendi halledecek nasıl olsa her işini. Ayrıca bildiğim kadarıyla edevletten de kayıt oluyor artık.

Olanin olmayana borcu var bu demek.. once goturulsun destek verilsin diyecektim ama baktimki sizi kullaniyo bu adamlar. Goturmeyin

Bu arada konu ne kadar uzamış . Çok mu işsizsiniz arkadaşlardnjsndmdmfmr

Nsnsns işsizlikten değil de
Benim işimle ilgili bana ahkam kesiyor ya tilt oldum

Ben çok doktorlar izledim, ameliyat yapabilirim
Hem suits dizisine çok baktım, en iyi avukat benim demek gibi bir şey bu

Tutturmuş ben çok kayıt gününe gittim, orada hoca olmaz diye

Yahu ben hocayım ve kayıt gününde oradaydım diyorum. Üstelim 2 3 kişi daha yazdı var diye.

İkna olmuyor

Nicedays işte... tipik... şaşırmıyorum..

Bana Diyor Nau Nau Madem ki kesin bir bilgi istiyorsunuz bugün özel üniversitelerden birini bizzat telefonla arayacağım ve ne dediklerini buraya yazacağım.

Ayrıca ben sizden kesin bilgi istemiyorum
Kesin bilgiyi ben size zaten veriyorum
Kayıt gününde hocalar okuldadır
Eğer yıllık izinlerine denk gelmiyorsa
Ki yıllık izne de herkes aynı anda çıkmaz.

Çok samimi soruyorum, lütfen samimi cevap verin: Neden ısrarla bize yalancı demeye çalışıyorsunuz?

Cidden bu sorunun cevabını merak ediyorum.

Hayatınızda her konuda bu kadar sabit fikirli olmayın.
Bazen bilmediğiniz şeyleri, başkaları size öğretebilir.
Bunda yüksünecek bir durum yok, ayıp da değil.
Teşekkür edip geçiniz.

Neden tutturuyorsunuz illa ?

Evet ben de anlamadım. Bize kanun çıkartılmış oturma izni alacaksınız (izin belgemi gösterebilirim özelden) diye pasaportla girip çıkmak zorundasınız diye, dış hatlardan gidiliyor, hatta YÖK bile yurtdışı sayıyor “yurtdışı değilmiş”

Üniversiteye gittiğim dönemde, ilk kayıt yapılırken ayrı bir bölümde bölüm sekreterleri tarafından kayıt yaptırırdık. İlerleyen dönemlerde, kayıt yenilemeye gittiğimizde kaydımızı bizzat danışmanımız olan araştırma görevlisi yada yard. Doçent yapar onay verirdi. Benim üniversiteye gittiğim yıllarda kayıt yenileme ders seçimi formunu elimizle doldurur sonra danışmana, bölüm başkanımıza onaylattırırdık. Yani neredeyse araştırma görevlisinden profesöre kadar herkes kayıt döneminde orada bulunurdu.
Not:devlet üniversitesi

Bu nedir arkadaş? Kesinlikle hayır demelisiniz. Belki bu sizin düzeni kırabileceğiniz noktadır. Ne güzel eşiniz de farkında ve sizi dinleyecek.

Kimin işine koşturuyorlarsa , onlar da şimdi kv - kp için koştursun. Ben göndermem.

Diğerlerine ulaşamadım, yalnızca iki tane özel üniversiteye ulaşabildim. İkisinden de aynı yanıtı aldım. Hayır, kayıt günlerinde bulunmuyorlar dediler. Ben daha da bir şey yazmayacağım. Ne münasebet ayrıca, size yalancı demedim, öyle bir hakkım da yok. İyi günler dilerim.

Yurtdışı değili şu anlamda söyledim. Bildiğiniz üzere Kıbrıs, "Türk Toprağı." Türkiye Cumhuriyeti'ne ait bir toprak.

İyi de benim ona itirazım yok ki. Kayıt yenilemede bulunabilirler. Ben ilk kayıttan bahsediyorum. İlk kayıt sekreterlerin görevidir.

Ayrıca Dead Cell, birbirimize siz diye hitap etsek bence daha çok yakışık alır. Sonuç olarak birbirimizi tanımıyoruz ve yabancıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…