Yardımcı olmalı mıyız?

Ne yapmalıyız

• Götürün

OY: 29 23,4%
  • Götürmeyin

OY: 95 76,6%

• Ankete Katılan
    124

Tabi tabi
Hangi üniversiteler yazsana...

Özrünü kabul ediyorum cicim
Bir daha oleyy açık yakaladım diye haddini ve boyunu aşan işlere atlama
Birileri çıkar haddini bildirir
Böyle rezil olduğunla kalırsın

Şimdi kk da niye mimli olduğunu anladın mı?

Hanımlar,
iddialaşmalarınıza bir son mu verseniz diyorum.

Mune abla çatlattı beni
Normalde inatlaşmam
Ama meslek benim mesleğim
Ben oradayım bizzat
Tutturdu yalancısınız, orada değildiniz diye

Bu tıpkı benim size KK kuralları konusunda ahkam kesmem gibi
KK da yüzlerce yorumum var, o yüzden KK nın kurallarını ve cezalarını sizden daha iyi biliyorum Mune abla demem gibi..

Neyse gidip biraz daha doktorlar izleyeyim. Belki günün birinde ameliyat yapabilirim

Bence ilk Kayıtta yanında birileri gidebilir bu anormal birşey değil sonra kendisi yaşayacak herşeyi kendi halletmeye öğrenir. Benim görümcemde il Dışında öğretmen 37 yaşında kv kp yanında yaşıyorlar 12 sene olmuş atanalı 1 gün bile yalnız bırakmıyorlar sizinki çok doğal birşey bana göre

Siz ne dediğinizin farkında mısınız? Bu üslup nedir? Ben iki tane özel üniversiteyi aradım ve onların dediklerini aynen buraya yazdım. Neden buna öfkelendiniz ki?

Siz ne dediğinizin farkında mısınız? Bu üslup nedir? Ben iki tane özel üniversiteyi aradım ve onların dediklerini aynen buraya yazdım. Neden buna öfkelendiniz ki?

Öfkelenmedim.
Aksine sevindim :)
Konuştukça batışınız hoşuma gitti..

Bir daha bana bulaşmayın mümkünse

İyi de benim ona itirazım yok ki. Kayıt yenilemede bulunabilirler. Ben ilk kayıttan bahsediyorum. İlk kayıt sekreterlerin görevidir.
Tüm fakülteler için ortak bir alan belirlenir kayıt İçin orada bölüm sekreterleri kayıtları yapar, bu demek değildir ki kampüste hoca bulunmasın. Öğretim görevlileride kendi eğitim verdikleri fakültelerde bulunur. Mesela ben kimya bölümü mezunuyum. Biz kayıta gittiğimizde, fakültemizin laboratuvarlarında araştırma görevlileri, yardımcı doçent vs. Araştırmalarına devam ediyor olurdu. Orası ortaöğretim kurumu değil yaz tatilini girsin

Çok teşekkürler :)

Umarım size de yalancı imasında bulunulmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…