- 29 Eylül 2014
- 9.096
- 17.421
- 498
babasi izinli zaten. karisina ve bebege bakmak icin gidiyor hastaneyeBen hayatta bakmazdım, babası izin alsın derdim. İyi kalplisiniz baya, helal olsun.
Onlara bakmak için görevliler var, tabi adam doktorsa bilemem. Çocuğun 40'ının çıkmasını mı bekliyorlar nedir. Hadi 3 gün baktım diyelim, kadın kendine gelince cidden bakmam. Siz içinizi iyi tutmaya devam edin, en güzeli bu. Ben gibi neden bana yıktılar bu işi diye düşünmeyin. Yarın birgün sizin ihtiyacınız olursa belki yardım ederler onlar da.babasi izinli zaten. karisina ve bebege bakmak icin gidiyor hastaneye
Esim zaten izindeydi dun basladi. Altini fln o degistiriyordu yaniihtiyac olsa gider ucretsiz izin bile alir. Yardimsever yardim istemeyi sevmez beni cok darliyor bazen. Dun gece zaten neredeyse kufur edecektim soyledigi bir lafa onun yerine ceneni kapaa diye bagirdim bi kac kez baska odaya gittim yatmaya.
Telefonu atti ya, onlara imada bile bulunmaz banaysa benim telefonuma noye bisey olmuyor da hep seninki kayboluyor dedi.
Ben bunun kicina tekmeyi vurunca insallah evlenir tekrar. Anlar belki kaybettigini
esimle konusulup anlasilmaz. tabii ki sadece bu sebepten bosanmayi dusunmuyorum.Bu yüzden ayrılmayın tabii de size zorla iyilik yaptırtmaya çalışmasına hayır diyebilirsiniz. Herkes onun kadar verici olmak zorunda değil ve sizden bu kadar uzun süren bir iyilik yapmanızı istemeye hakkı yok. Gerekirse “ben senin kadar iyiliksever olmak zorunda değilim. Başkasından kendim için bu kadar uzun süreli istemeyeceğim yardımı dünyadaki tek tanıdıkları benmişim gibi yapmak zorunda değilim. Yardımına beni zorla karıştırma. Beni zorlaman da kötü kalplilik o zaman. Çünkü bana psikolojik baskı yapıyorsun ve beni üzüyorsun” vs diyebilirsiniz. Arkadaşını kırmadan gayet makul bir biçimde konuşup halledebilir. Kimse de garip karşılamaz.
Onun içinde şimdiden plan yap her arayışında geçerli bir bahane bul seninde bir hayatın olduğunu anlasınlar benim anlamadığım kadına sorulur böyle şeyler müsait misin değil misin diye erkeğe sorulmaz yani kadın kadına halledilir ne olursa olsun sezeryan telefon edemeyecek kadarda kötü değildir heraldeesim bunu demeyi birak. hastaneye zorla taburcu ettiremezsin ya senin bi sucun yok. istedigin kadar birakabilirsin 3-4 gibi al yeter diye gaz veriyor.
hastaneden ciktiklarinda da ara ara bunalip birakmalarindan korkmaya basladim
İlk kadina dedim ki bak cekinme yardima ihtiyacin olursa soyleOnun içinde şimdiden plan yap her arayışında geçerli bir bahane bul seninde bir hayatın olduğunu anlasınlar benim anlamadığım kadına sorulur böyle şeyler müsait misin değil misin diye erkeğe sorulmaz yani kadın kadına halledilir ne olursa olsun sezeryan telefon edemeyecek kadarda kötü değildir heralde
Konu dışı ama arkadaşınızın durumu niye böyle olmuş acaba? Doktorlar durumu nasıl açıklamış?İlk kadina dedim ki bak cekinme yardima ihtiyacin olursa soyle
Olacak soyliycem sagol fln diyordu bu denli olacagini ne ben ne de o bilebilirdi
İlk ben soyledim yani kalabilecegini esim onayladi
Neyse kadin taburcu oldu bugun aradi
Nasil tesekkur edecegimi bilmiyorum kardesim olsan bu kadar bakardin diye agladi telefonda. Ben de yine bi ihtiyacin olursa soyle dedim zira sesi falan cok gucsuz geliyordu. Doktor 5-6 hafta istirahat et demis. Kim bilebilirdi ki normalde 48 saat hastane politikasi taburcu etmek icin
Hersey gecti gitti artik sorun degil telefon da kaybolmasa tam olurdu
uzun uzun sormadim. ilk pihtidan suphelendiler.Konu dışı ama arkadaşınızın durumu niye böyle olmuş acaba? Doktorlar durumu nasıl açıklamış?
Aksam aliyor zaten neyse ki ciktilar artik. Kavustu annesine sukur :)Çocuğu bugün başka yere mi birakmislar? Sizin için iyi olmuş ama o çocuğa çok üzüldüm. Bir de oraya mi alisacak şimdi? Bu babası neden böyle düşüncesiz? Kendi evinde baksın akşam. Niye çocuğu orda burda perişan ediyor ? Tam da gelişim çağında. Bırakılmış terkedilmiş hissediyordur yavrum ya
Geçmiş olsun gözünüz aydınAksam aliyor zaten neyse ki ciktilar artik. Kavustu annesine sukur :)
İlk kadina dedim ki bak cekinme yardima ihtiyacin olursa soyle
Olacak soyliycem sagol fln diyordu bu denli olacagini ne ben ne de o bilebilirdi
İlk ben soyledim yani kalabilecegini esim onayladi
Neyse kadin taburcu oldu bugun aradi
Nasil tesekkur edecegimi bilmiyorum kardesim olsan bu kadar bakardin diye agladi telefonda. Ben de yine bi ihtiyacin olursa soyle dedim zira sesi falan cok gucsuz geliyordu. Doktor 5-6 hafta istirahat et demis. Kim bilebilirdi ki normalde 48 saat hastane politikasi taburcu etmek icin
Hersey gecti gitti artik sorun degil telefon da kaybolmasa tam olurdu
estagfurullah mukemmel insan yok empati yapiyorum sadece :)Sen mükemmel bir insansın , iyiki senin gibi insanlar hala var ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?