mrb cnım koyu sarı dore bakır karışımı kendin boyucaksan evde elde etmen zor ama açık tene gidicek bi renk tavsiye ederim
teşekkür ederim önerin için ama işte ben saçıma açma işlemi yapmadan boyama yapmak istiyorum çünkü her işlem daha çok yıpratıyo saçımı o nedenle benim saçıma tek sefer boyamada girecek kahve tonu hangisi olabilir
benim de saçım da koyu kahve renk var boyalı daha önce kızıldı epey kapandı kızıllar ama hala ışıkta hafif bi kzıl yansıma var acaba diyorum bu ultra açıcı boyalar varya lorealin onla açabilir miyim saçımın rengini
internette araştırdım oxi reload diye boya kusturucu bi ürün var nasıl bişeydir acaba
teşekkür ederim yardımların için fındık kahvede koyu bir renkmidir sence
slm yeldacım opuyorumnanaktan
Benim kendi saçım koyu kumral.Diplerden 4-5 parmak kadar kendi saçım çıktı.Altları ne sen sor ne ben söyleyeyim bal köpüğü açık kumral gibi bir renk (güzel olmayan röfle üzerine bir kaç kat boyadım sonra boyalar aktı işte) Ben kendim açık kumral yapmak istiyorum.Kızıllık olmasın.birde diplerle uçları nasıl aynı tutturacağım.bayanssulusmile
daha önce açık kahvenin üzerine sarı boyayıp açmıitım rengini ama bu sefer kızıl değil bakır vardı alt tonda ben yine de sarı denicem üzerine saçım ne renge boyadıysam hayalkırıklığına uğratmadı beni boyayı çabuk emen bi saçım var en azından rengi biraz kırılır küllü kahveyle devam ederim
cnm merhaba hafta sonu saçımı boyatayım mı bilemedim şu an ki rengi kızıl kahve yaklaşık 2 aya yakın oldu en son boyatalı diplerden azcık çıktı kendi rengim koyu kestane saçlarımın kuru olduğnu söyledi kuaförüm acaba diyorum biraz koyultsam daha parlak ve sağlıklı mı görünür birde yüzümü çok sert göstermesin istiyorum buğday tenliyim aslında her rengi denedim sayılır siyah ve sarı hariç tabiki şimdi napayım bilemiyorum kahvenin hangi tonunu önerirsn bna cnm resimli koyarsan iyi olabilir şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim önerin için ama işte ben saçıma açma işlemi yapmadan boyama yapmak istiyorum çünkü her işlem daha çok yıpratıyo saçımı o nedenle benim saçıma tek sefer boyamada girecek kahve tonu hangisi olabilir
yeldacım merhaba benimde bi sorum olcaktı ben yaklaşık 2 ay önce kadar saçlarımı koleston kışkırtıcı kahveye boyamıştım rengi açıldı saçlarımın bazı yerler sarı oldu saçlarımı açık kumral yapmak istiyorum ne kullanabilirim küllü sarılar mı yoksa direkt açık kumralmı yapayım turunculuk olmadan ne yapabilirim yardımların için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?